Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14581459146014611462 ... 2918>
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 11:51

fox767676 написав:
  Shaman написав:
  fox767676 написав:Прочитайте уважно першу строку.
Які цілі могли бути на посадах де отримують 10 зп середніх по країні ?
Колекціонувати метеликів, дослідити творчість марка вовчка?
Може спонсорувати монастирі, спокутуючі якісь гріхи ?

дуже проста мета - якісно робити свою роботу. ніколи не пробували? ;)

Люди, які роблять роботу якісно в Україні в більшості своїй не мають 10x середньої компенсації, це статистично неможливо.
Це недостатня умова для 10х, але тобі ,телепню, категорії статистики, економіки, логіки недоступні

нервовий ви наш. якщо у вас така ніжна душа, то й до інших пишіть дуже чемно. а до задавати бундючні питання може, а отримувати - ні :D

з приводу роботи - більшість людей не виконують роботу якісно, а працюють по схемі - 5 година - в мене справи, робота почекає. ті, в кого робота займає більше ніж 8 годин часу - бо її треба виконати, отримувати зп в 3 куо до 2014 року - взагалі не проблема.в 2012 в мене кращі 5годинники отримували по 1-1.5 куо.

якщо ви з категорії, що не надто напрягається - то це ваш вибір. але не треба видумувати, що треба мати супер-пупер мету для зп в 3 куо. зараз ця цифра зменшилась до 2 куо.

а зп 18 т грн - в 2015 перехідний рік, а в 2018 - це начальник відділу без надто особливих якостей. якщо це твій рівень, то є й інші - змирись з цим.

й не треба ховатися, що БІЛЬШІСТЬ так не може. давайте порівнювати хоча б форумчан - а то почитаєш - всі вчилися на відмінно, золоті медалі, червоні диплома мехматів та фізфаків - й за 20 років не виходили на зп вище 2 куо??? щось в вашому житті пішло не так, вибачте...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1636 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 11:54

Shaman написав:то почитаєш - всі вчилися на відмінно, золоті медалі, червоні диплома мехматів та фізфаків
я плохо учился. всего пару пятерок было.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 11:59

Re: Еміграція, заробітчанство

vitaliiangel написав:
  Shaman написав:то почитаєш - всі вчилися на відмінно, золоті медалі, червоні диплома мехматів та фізфаків
По 5-бальній чи 12-бальній :mrgreen:
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 12:06

ЛАД написав:А вообще, я конечно, понимаю, что своя рубашка ближе к телу и каждый говорит о себе, любимом. :) А тут собрались не самые бедные люди.
Но если почитать наш форум, то у европейца может возникнуть полное непонимание ситуации и сомнение в необходимости какой-либо помощи украинцам. Читая, складывается твёрдое убеждение, что обычная зарплата в Украине несколько тыс. у.е. и за меньшие деньги у нас люди вообще не работают. :)

щось плюсики поставили люди, які за описом отримують набагато більше. якесь протиріччя. :oops:

а то в США захмарні зп в сотні тис куо на рік - це майже норма за деякими описами, а в Україні - кілька куо на місяць - це не може бути. в житті так не буває ;)

в нас проблема з зп в державних структурах, включаючи освіту та медицину - так там далеко не всі працюють зп. хтось за час, а хтось сукупно отримує стільки, що ЛАД тільки тяжко дихає.

є проблема з пенсіями - це так. бо пенсійного фонду після СРСР не залишилось, а пенсії платити треба - це проблема.

в приватних - тут наші ІТшники міряються розміром зп - що іншим заважає? а взагалі посад багато, працювати на повну нема кому.

а якщо хтось 10 років працює на посаді касира - й не може вище піднятися - гадаю ця людина й в США буде працювати на зп близьку до мінімальної. а ні, в США після роботи касира йдуть в банк, а в нас ні - пороблено. :D гадаю в США трохи більше банків, та й цей перехід - це красива розповідь, в реалі це виключення
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 12:09

vitaliiangel написав:

забув про участь в олімпіадах... приймали?..

так відмінно - це не обов'язкова умова для високих зп. але дивно, що людина в якої голова шурупає, не може влаштуватися. десь протиріччя...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 12:11

Shaman написав:.. приймали?.
я что лох? у меня класса с 6-7 дневника не было и домашку я с тех же пор не делал. Сейчас понимаю почему - не было мотивации. Мотивировать детей к учёбе - сложнее высшей математики. В 2020 работая (недолго) в частной школе (тьютором) приходилось выдумывать разные игры, конкурсы, флешмобы чтобы заинтересовать ребёнка выучить что-то новое. Работал, кстати не ради денег. Коммерция уже приносила доход, можно было не работать. Да такое бывает.
  Shaman написав:більшість людей не виконують роботу якісно
я с тобой согласен. Людям не хватает мотивации. К работе относятся как я в школе относился к учёбе. А работой надо жить. И я правда видел компании где работой жили. Это отношение сверху идёт, от топов.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 12:23

vitaliiangel написав:
я что лох? у меня класса с 6-7 дневника не было и домашку я с тех же пор не делал. Сейчас понимаю почему - не было мотивации. Мотивировать детей к учёбе - сложнее высшей математики. В 2020 работая (недолго) в частной школе (тьютором) приходилось выдумывать разные игры, конкурсы, флешмобы чтобы заинтересовать ребёнка выучить что-то новое. Работал, кстати не ради денег. Коммерция уже приносила доход, можно было не работать. Да такое бывает.

ви відкриваєтесь з нової сторони :oops:

вищу освіту ви ж отримали?

а з приводу освіти - мені більше подобається підхід Німеччини. не бачаєш вчитися - велкам з гімназії до реале шулле. й тут важкувати? - хаупт шулле чекає на тебе, й контингент відповідний - відірвешся по повній. а вища освіта та високій рівень життя - для тих, кому цікаво вчитися ;)

мотивація має сенс, коли треба визначити до чого у дитини хист. а якщо бажання немає (а це зона уваги батьків) - то не треба мучати дитинку - в нашій країні ще багато робіт, де можна працювати руками, й те неважко. й то кажете ніхто менше 10 т грн не хоче
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 12:25

Shaman написав:вищу освіту ви ж отримали?
специальности по которой я получил высшку в школе не было, вероятно по этому предмету я был бы отличник.
  Shaman написав:коли треба визначити до чого у дитини хист.
это устаревшая точка зрения, с родни "не трогайте, когда вырастет - определится".. Ребенку нравится, когда у него получается лучше чем у других и эмоциональное подкрепление (похвала). В детстве мир выглядит иначе, ребенок ищет своё место в коллективе, соответсвенно всё что помогает это место найти ему нравится. В большинстве случаев родители бессильны. Тьютор, находясь в том же коллективе где и ребенок, имеет реальные инструменты помочь. Учитель не имеет, он отчитал свой предмет и убежал. Психолог тоже не имеет. Ни школьный ни семейный.

зы ветку надо переименовать в Освіта, Еміграція, заробітчанство
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 01 лис, 2023 12:41, всього редагувалось 4 разів.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 12:30

vitaliiangel написав:
  Shaman написав:більшість людей не виконують роботу якісно
я с тобой согласен. Людям не хватает мотивации. К работе относятся как я в школе относился к учёбе. А работой надо жить. И я правда видел компании где работой жили. Это отношение сверху идёт, от топов.

жити роботою - то не обов'язок. й фраза трохи не та, зараз почнеться хай. якраз це я називаю якісно працювати - хоча часто це пов'язано, що людина працює трохи більше 8 годин.

але якщо не живеш, то не треба дивуватися, що Петрові платять вдвічі чи втрічі більше, ніж тобі - бо він виконує будь-які завдання - а не "це не входить в мої обов'язки" або "5 година, мені додому". насправді я не прихильник працювати понаднормово (точніше особисто я працюю, але не вимагаю цього від підлеглих) - але завжди маю опцію що за ПОТРЕБИ треба попрацювати довше - часто-густо ця потреба не виникає місяцями
Востаннє редагувалось Shaman в Сер 01 лис, 2023 12:35, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 12:34

Shaman написав:я не прихильник працювати понаднормово (точніше особисто я працюю, але не вимагаю цього від підлеглих) - але завжди маю опцію що за ПОТРЕБИ треба попрацювати довше - часто-густо ця потреба не виникає місяцями
"жить работой" не означает "жить на работе" 8) это отношение к обязанностям. Сколько сил ты готов потратить, чтобы выполнить работу хорошо. Любую работу можно сделать наотцепись.
Wirująświatła

Профіль

2
3
  #<1 ... 14581459146014611462 ... 2918>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему