Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14581459146014611462 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Ср 01 ноя, 2023 10:51

fox767676 писал(а):
  Shaman писал(а):
  fox767676 писал(а):Прочитайте уважно першу строку.
Які цілі могли бути на посадах де отримують 10 зп середніх по країні ?
Колекціонувати метеликів, дослідити творчість марка вовчка?
Може спонсорувати монастирі, спокутуючі якісь гріхи ?

дуже проста мета - якісно робити свою роботу. ніколи не пробували? ;)

Люди, які роблять роботу якісно в Україні в більшості своїй не мають 10x середньої компенсації, це статистично неможливо.
Це недостатня умова для 10х, але тобі ,телепню, категорії статистики, економіки, логіки недоступні

нервовий ви наш. якщо у вас така ніжна душа, то й до інших пишіть дуже чемно. а до задавати бундючні питання може, а отримувати - ні :D

з приводу роботи - більшість людей не виконують роботу якісно, а працюють по схемі - 5 година - в мене справи, робота почекає. ті, в кого робота займає більше ніж 8 годин часу - бо її треба виконати, отримувати зп в 3 куо до 2014 року - взагалі не проблема.в 2012 в мене кращі 5годинники отримували по 1-1.5 куо.

якщо ви з категорії, що не надто напрягається - то це ваш вибір. але не треба видумувати, що треба мати супер-пупер мету для зп в 3 куо. зараз ця цифра зменшилась до 2 куо.

а зп 18 т грн - в 2015 перехідний рік, а в 2018 - це начальник відділу без надто особливих якостей. якщо це твій рівень, то є й інші - змирись з цим.

й не треба ховатися, що БІЛЬШІСТЬ так не може. давайте порівнювати хоча б форумчан - а то почитаєш - всі вчилися на відмінно, золоті медалі, червоні диплома мехматів та фізфаків - й за 20 років не виходили на зп вище 2 куо??? щось в вашому житті пішло не так, вибачте...
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Ср 01 ноя, 2023 10:54

Shaman писал(а):то почитаєш - всі вчилися на відмінно, золоті медалі, червоні диплома мехматів та фізфаків
я плохо учился. всего пару пятерок было.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Ср 01 ноя, 2023 10:59

Re: Еміграція, заробітчанство

vitaliiangel писал(а):
  Shaman писал(а):то почитаєш - всі вчилися на відмінно, золоті медалі, червоні диплома мехматів та фізфаків
По 5-бальній чи 12-бальній :mrgreen:
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Ср 01 ноя, 2023 11:06

ЛАД писал(а):А вообще, я конечно, понимаю, что своя рубашка ближе к телу и каждый говорит о себе, любимом. :) А тут собрались не самые бедные люди.
Но если почитать наш форум, то у европейца может возникнуть полное непонимание ситуации и сомнение в необходимости какой-либо помощи украинцам. Читая, складывается твёрдое убеждение, что обычная зарплата в Украине несколько тыс. у.е. и за меньшие деньги у нас люди вообще не работают. :)

щось плюсики поставили люди, які за описом отримують набагато більше. якесь протиріччя. :oops:

а то в США захмарні зп в сотні тис куо на рік - це майже норма за деякими описами, а в Україні - кілька куо на місяць - це не може бути. в житті так не буває ;)

в нас проблема з зп в державних структурах, включаючи освіту та медицину - так там далеко не всі працюють зп. хтось за час, а хтось сукупно отримує стільки, що ЛАД тільки тяжко дихає.

є проблема з пенсіями - це так. бо пенсійного фонду після СРСР не залишилось, а пенсії платити треба - це проблема.

в приватних - тут наші ІТшники міряються розміром зп - що іншим заважає? а взагалі посад багато, працювати на повну нема кому.

а якщо хтось 10 років працює на посаді касира - й не може вище піднятися - гадаю ця людина й в США буде працювати на зп близьку до мінімальної. а ні, в США після роботи касира йдуть в банк, а в нас ні - пороблено. :D гадаю в США трохи більше банків, та й цей перехід - це красива розповідь, в реалі це виключення
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Ср 01 ноя, 2023 11:09

vitaliiangel писал(а):

забув про участь в олімпіадах... приймали?..

так відмінно - це не обов'язкова умова для високих зп. але дивно, що людина в якої голова шурупає, не може влаштуватися. десь протиріччя...
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Ср 01 ноя, 2023 11:11

Shaman писал(а):.. приймали?.
я что лох? у меня класса с 6-7 дневника не было и домашку я с тех же пор не делал. Сейчас понимаю почему - не было мотивации. Мотивировать детей к учёбе - сложнее высшей математики. В 2020 работая (недолго) в частной школе (тьютором) приходилось выдумывать разные игры, конкурсы, флешмобы чтобы заинтересовать ребёнка выучить что-то новое. Работал, кстати не ради денег. Коммерция уже приносила доход, можно было не работать. Да такое бывает.
  Shaman писал(а):більшість людей не виконують роботу якісно
я с тобой согласен. Людям не хватает мотивации. К работе относятся как я в школе относился к учёбе. А работой надо жить. И я правда видел компании где работой жили. Это отношение сверху идёт, от топов.
Wirująświatła

2
3
Сообщение Добавлено: Ср 01 ноя, 2023 11:23

vitaliiangel писал(а):
я что лох? у меня класса с 6-7 дневника не было и домашку я с тех же пор не делал. Сейчас понимаю почему - не было мотивации. Мотивировать детей к учёбе - сложнее высшей математики. В 2020 работая (недолго) в частной школе (тьютором) приходилось выдумывать разные игры, конкурсы, флешмобы чтобы заинтересовать ребёнка выучить что-то новое. Работал, кстати не ради денег. Коммерция уже приносила доход, можно было не работать. Да такое бывает.

ви відкриваєтесь з нової сторони :oops:

вищу освіту ви ж отримали?

а з приводу освіти - мені більше подобається підхід Німеччини. не бачаєш вчитися - велкам з гімназії до реале шулле. й тут важкувати? - хаупт шулле чекає на тебе, й контингент відповідний - відірвешся по повній. а вища освіта та високій рівень життя - для тих, кому цікаво вчитися ;)

мотивація має сенс, коли треба визначити до чого у дитини хист. а якщо бажання немає (а це зона уваги батьків) - то не треба мучати дитинку - в нашій країні ще багато робіт, де можна працювати руками, й те неважко. й то кажете ніхто менше 10 т грн не хоче
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Ср 01 ноя, 2023 11:25

Shaman писал(а):вищу освіту ви ж отримали?
специальности по которой я получил высшку в школе не было, вероятно по этому предмету я был бы отличник.
  Shaman писал(а):коли треба визначити до чого у дитини хист.
это устаревшая точка зрения, с родни "не трогайте, когда вырастет - определится".. Ребенку нравится, когда у него получается лучше чем у других и эмоциональное подкрепление (похвала). В детстве мир выглядит иначе, ребенок ищет своё место в коллективе, соответсвенно всё что помогает это место найти ему нравится. В большинстве случаев родители бессильны. Тьютор, находясь в том же коллективе где и ребенок, имеет реальные инструменты помочь. Учитель не имеет, он отчитал свой предмет и убежал. Психолог тоже не имеет. Ни школьный ни семейный.

зы ветку надо переименовать в Освіта, Еміграція, заробітчанство
Последний раз редактировалось Wirująświatła Ср 01 ноя, 2023 11:41, всего редактировалось 4 раз(а).
Wirująświatła

2
3
Сообщение Добавлено: Ср 01 ноя, 2023 11:30

vitaliiangel писал(а):
  Shaman писал(а):більшість людей не виконують роботу якісно
я с тобой согласен. Людям не хватает мотивации. К работе относятся как я в школе относился к учёбе. А работой надо жить. И я правда видел компании где работой жили. Это отношение сверху идёт, от топов.

жити роботою - то не обов'язок. й фраза трохи не та, зараз почнеться хай. якраз це я називаю якісно працювати - хоча часто це пов'язано, що людина працює трохи більше 8 годин.

але якщо не живеш, то не треба дивуватися, що Петрові платять вдвічі чи втрічі більше, ніж тобі - бо він виконує будь-які завдання - а не "це не входить в мої обов'язки" або "5 година, мені додому". насправді я не прихильник працювати понаднормово (точніше особисто я працюю, але не вимагаю цього від підлеглих) - але завжди маю опцію що за ПОТРЕБИ треба попрацювати довше - часто-густо ця потреба не виникає місяцями
Последний раз редактировалось Shaman Ср 01 ноя, 2023 11:35, всего редактировалось 1 раз.
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Ср 01 ноя, 2023 11:34

Shaman писал(а):я не прихильник працювати понаднормово (точніше особисто я працюю, але не вимагаю цього від підлеглих) - але завжди маю опцію що за ПОТРЕБИ треба попрацювати довше - часто-густо ця потреба не виникає місяцями
"жить работой" не означает "жить на работе" 8) это отношение к обязанностям. Сколько сил ты готов потратить, чтобы выполнить работу хорошо. Любую работу можно сделать наотцепись.
Wirująświatła

2
3
  #<1 ... 14581459146014611462 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама