Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 54175418541954205421 ... 14518>
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 11:38

V2 написав:Юрій Луценко:

Час вимагає змін!

Уряд має очолити позапартійний технократ з правом самостійно формувати команду професіоналів.

Имя, сестра, имя! )))
Сейчас пламенные речи как у президента так и у Луценка, а как до дела, то имени нет, программы нет, предложений по изменению Законодательства нет...

А теперь внимание вопрос, отходить по Висле и ждать помощи НАТО это программа 2011 года, я думала грязная игра и ждала опровержения от Туска, но нет... И теперь вишенка на торте ждать помощи Германии, которая ежегодно увеличивает зависимость от газа от потенциального нападающего.
Поговорим о коррупции в Украине?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 12:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

katso написав:
  beee написав:
Xenon написав:Щось останні дні прям якісь багаті на одкровенні інтервью , то Тайм
Тепер Економіст

[quote]
«За підручниками НАТО і розрахунками контрнаступу, чотирьох місяців мало б вистачити для того, щоб ми дійшли до Криму»: Залужний розповів про проблеми контрнаступу.

Ми досягли рівня технологій, який ставить нас і ворога у глухий кут.

У Авдіївці на екранах наших моніторів, коли я був там, ми побачили, як палають 140 російських машин, знищених протягом чотирьох годин.

Ми бачимо все, що робить ворог, і він бачить все, що ми робимо. Для того, щоб ми могли вийти з цього глухого кута, нам потрібно щось нове.

Зброї, яку постачає Захід, було достатньо для підтримки України у війні, але недостатньо, щоб дозволити перемогти рф. Цю війну не можна виграти зброєю минулого покоління та застарілими методами.

Наразі у нас достатньо солдатів. Але нам потрібно шукати рішення для якнайшвидшої перемоги. Тому що рано чи пізно ми виявимо, що у нас просто не вистачає людей, щоб воювати

об этом раньше сто раз писали форумчане. сразу закидывали угрозами.

истина вылезет полюбому, ее не получится долго скрывать[/quote]Да.
И не нужно забывать, что война это всего-лишь политика, продолженная насильственным путём
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 12:24

stm написав:Имя

Якщо зберегти рівень непрофесійності, корупції та тиску на бізнес - Вова!
V2
4

Подякував: 298 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 12:38

V2 написав:

Не, мы ж с Вами за всё лучшее. Вову меняем на?
Кстати рейтинги говорят что Вове ничего не угрожает. Мы меняем Шмыгаля и иже с ним на? И я так понимаю Законодательство которое говорит прямо что Ермак - это зло )))
Я тоже как и Вы за всё хорошее и против всего плохого ))) и нет, это не пламенные лозунги, а моё мировоззрение. Осталось дело за малым как? ))) Тут у нас с Вами противоречия, я люблю всё структурировать, и до формирования понятной структуры не двигаюсь. Если Вы тоже, то обсуждаем структуру в рамках законодательства ))) конституция нам запрещает прямо выборы во время военного положения. Поэтому мы убираем военное положение и отпускаем Успиха и всех мобилизованных на это дело и проводим выборы. Либо меняем во время военного положения Конституцию?
Востаннє редагувалось stm в Чет 02 лис, 2023 12:43, всього редагувалось 1 раз.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 12:41

Юрій Луценко, це колишній Генеральний прокурор, який я впевнений, що набрав хабарів після Євромайдану від людей Януковича і по факту нічого для країни не зробив, зараз когось критикує.

Був анекдот:
- Юрій, кажуть вас влаштували в прокуратуру по блату. Це правда?
- Який блат? Це неплавда, немає в мене ніякого блата
Востаннє редагувалось dr_bastm в Чет 02 лис, 2023 12:47, всього редагувалось 1 раз.
dr_bastm

Подякував: 6 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 12:45

freeze написав:Честно, я не знаю, что такое робот Лють. Наверное, и тут вся соль в цене. Если они будут недорогие, надёжные и эффективные и их можно выпустить тысячи, тогда смогут оказать какое-то влияние на ход боевых действий. Но пока я бы лишние финансы сосредоточил на выпуске банальных снарядов, которых не хватает.

Про шо ми й кажемо, а не пані fler спилкується хрінзнаде хрінзназким
  fler написав:Мої джерела інформації - це здебільшого люди, які обіймають високі посади в уряді та в бізнесі. Я спілкуюся з ними щодня, вони розповідають мені кулуарні розмови із заходів високого рівня, які відвідують.

а потім видає такі перли:
  fler написав:Ще раз повторюю: перемогти їх цифровим шляхом для нас цілком можливо.

Чи стосовно системи бронювання квитків.
  fler написав:зупинка найбільших аеропортів РФ. IT-армія зламала російську систему бронювання авіаквитків Leonardo"

До речі, москальські пасажирські літаки літають до третіх країн(Турція, Грузія, Алжир...), звідки потім москалі летять по всьому світу.

Стосовно боєприпасів, Європа нарощує темпи виробництва, мабуть той-же мільйон нашкребуть до весни, але пуйло отримало від Ина цей мільйон вже сьогодні, воно ніяке, старе, але...
Наше виробництво теж не стоїть, але в нас вся територія прострілюється москалями.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 12:47

Denik написав:Різниця в тому, що в с/г ви сам собі хазяїн.

В тому й справа, шо у нашій землі немає господаря.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 12:56

8)

Зображення
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 12:59

stm написав:
  V2 написав:

Не, мы ж с Вами за всё лучшее. Вову меняем на?

Радує, що хоч в цьому порозумілися ;)
V2
4

Подякував: 298 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 13:01

konstantin kirovograd написав:stm
Ряжаный герой.Устроился после того как выгнали кацапов из под киева в киевском тро,попостил тиктоки в чистой обуви с окопа.Потом видит движ затягивается и благополучно закосил по инвалидности на дембель..Теперь будет в верховной раде после войны,не зря же светиться.Вот так и всё у нас....

У меня нет претензий к Луценко кроме того как он стал прокурором. Именно менять Закон под персону, а не организацию структуры работы - это жопа.
В военное положение он повел себя грамотно и никаких осуждений от меня не получит. Он не был тыловой крысой, поэтому тут честь и хвала.
stm

Профіль

#<1 ... 54175418541954205421 ... 14518>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор