|
Відгуки про ICU |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Чет 02 лис, 2023 13:14
adj написав: anmyronyuk1 написав:А як привязати квитанцію до декларації?
Її немає сенсу додавати до декларацій в податкову. Цю інформацію по доходам сама податкова і так бачить. Яку декларацію ви заповнюєте?
Квитанція це відмітка про отримання делкарації податковою. (цифровий аналог (ги!) штампика в лівому верхньому). квитанція підписана, але в квитанції немає очевидної привязки до самої декларації. хотілось би мати одну підписану податковю пдф-ку з квитанцією і декою. для доказу легальності/задекларованості річних доходів.
-
anmyronyuk1
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 лис, 2023 13:42
anmyronyuk1 написав:хотілось би мати одну підписану податковю пдф-ку з квитанцією і декою. для доказу легальності/задекларованості річних доходів.
Для цього є довідка про доходи
-
adj
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 лис, 2023 13:46
adj написав: anmyronyuk1 написав:хотілось би мати одну підписану податковю пдф-ку з квитанцією і декою. для доказу легальності/задекларованості річних доходів.
Там же тільки доходи, які виплачені податковими агентами.
-
anmyronyuk1
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 лис, 2023 14:21
anmyronyuk1 написав: adj написав: anmyronyuk1 написав:хотілось би мати одну підписану податковю пдф-ку з квитанцією і декою. для доказу легальності/задекларованості річних доходів.
Там же тільки доходи, які виплачені податковими агентами.
У мене в довідці про доходи за 2022 рік, після подачі декларації про майновий стан фіз особи є новий рядок "777 - Податкова декларація про майновий стан і доходи" Де є сумарна сума за весь рік + те що я задекларував по іноземним доходам. Тому не треба подані декларації і квитанції до них. Довідка про доходи буде мати всю інформацію. Хіба що якщо тільки подати декларацію і інформація ще не підтягнулась в довідку про доходи (я не знаю чи воно моментально там з'являється).
-
adj
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 лис, 2023 14:28
в черговий раз, в день за виплатами їх сайт мертвий
Йде оновлення торгової сесії. Зачекайте декілька хвилин.
The trading session is being updated. Wait a few minutes.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 02 лис, 2023 14:31
anmyronyuk1 написав: adj написав: anmyronyuk1 написав:А як привязати квитанцію до декларації?
Її немає сенсу додавати до декларацій в податкову. Цю інформацію по доходам сама податкова і так бачить. Яку декларацію ви заповнюєте?
Квитанція це відмітка про отримання делкарації податковою. (цифровий аналог (ги!) штампика в лівому верхньому). квитанція підписана, але в квитанції немає очевидної привязки до самої декларації. хотілось би мати одну підписану податковю пдф-ку з квитанцією і декою. для доказу легальності/задекларованості річних доходів.
склейте дві пдфки в одну або замовте в Дії
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 02 лис, 2023 14:32
flyman А виплатили прийшли? Бо я чекаю ще досі 
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 02 лис, 2023 14:35
V2 написав:flyman А виплатили прийшли? Бо я чекаю ще досі 
Прийшли, навіть замовив вивід частини ще до 9ї ранку, щоб вивели сьогодні, але, мабуть всіх багато, а ICU один. Реінвестувати поки що не вдалося, бо сайт ліг. Перехід в Сенс має сенс. там і гроші виводяться день в день, і не лягає під DDoS
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 02 лис, 2023 16:06
ожив ICU
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 17 лис, 2023 11:09
adj написав:Для цього є довідка про доходи
Там же тільки доходи, які виплачені податковими агентами. adj написав: У мене в довідці про доходи за 2022 рік, після подачі декларації про майновий стан фіз особи є новий рядок "777 - Податкова декларація про майновий стан і доходи" Де є сумарна сума за весь рік + те що я задекларував по іноземним доходам. Тому не треба подані декларації і квитанції до них. Довідка про доходи буде мати всю інформацію. Хіба що якщо тільки подати декларацію і інформація ще не підтягнулась в довідку про доходи (я не знаю чи воно моментально там з'являється).
В переліку документів, що зазвичай вимагає фінмоніторінг першим пунктом - "декларація про майновий стан і доходи з відміткою контролюючого ограну про її отримання, з додатками за наявності" Але довідка про доходи з рядком про задекларований дохід мала б теж підійти. Чи є у когось досвід по проходженю фінмону?
-
anmyronyuk1
-
-
-
-
Профіль
-
-
|