Відгуки про ICU

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 1516171819 ... 30>
Повідомлення Додано: Пон 23 жов, 2023 13:47

Re: Відгуки про ICU

stuermer01 написав:І ви думаєте, що крім вас або у кращому випадку цього форуму, всі це знають? І про ЕЦП.

Це знають спеціалісти по комплаєнсу. І цього достатньо. Далі вони вже конкретній людині скажуть що можна надати.
  stuermer01 написав:Десь читав, що 60% населення ніколи до сімейного лікаря не зверталися.
Тут буде ~95%.

Їх, право.
  stuermer01 написав:1. Я вже багато років ніяких доходів за кордоном не отримую, бо нема роботи. Тому ніяку декларацію подавати не маю.

Незнання законів не знімає з вас відповідальності. Ваша теперішня ситуація в ICU це виключно ваша відповідальність яка вас "догнала".
  stuermer01 написав:2. Так. І ви схематозник №1, бо у вас в голові "розкидати по 40 банкам кусками", "СЕПнути", ланцюгові перекази та т.п.

Не треба перекладати з хворої голови на здорову. Характер ваших операцій попадає під "дроблення". І ICU в вашому випадку по людськи ще поступить, коли перекаже гроші які ви не можете пояснити назад в банк з якого вони були отримані.

Чомусь у кого все добре з документами у тих немає проблем пройти фін.мон. Але таких ви називаєте схематозниками, і взагалі з першого повідомлення відкидаєте реальність, перекладаєте відповідальність на чисновників, обзиваєте учасників форуму "українськими схематозникам". Замість того щоб прийняти до уваги те що вам пишуть і зробити висновки і зробити відповідні дії. Фінансовий моніторинг буде тільки посилюватись, і якщо це ваші збереження на пенсію то це у ваших інтересах.
adj

Подякував: 108 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 13:53

adj написав:За відсотки я не писав, тому що коли їх сплатив банк, він автоматично сплатив податки, тому в теорії якщо ICU їх надав в списку то мало би проканати для них. Виключно виплата відсотків за ці роки, без тіла.

Цікаво, що в довідках, які надає ICU для заповнення декларації (і так само у даних які ICU дав у податкову) тільки купонний дохід по ОВДП. Дисконтний та повний інвестиційний дохід з цих довідок/даних ніяк не вирахувати і не задекларувати. На сплату податків це не впливає, а на збільшення легального доходу вплинуло б :roll:
Ще - я не розібрався як з кабінету платника податків зберегти підписану ЕЦП деку з ПДФО + квитанцію, підкажіть будь ласка.
anmyronyuk1

Подякував: 33 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 14:16

anmyronyuk1 написав:Цікаво, що в довідках, які надає ICU для заповнення декларації (і так само у даних які ICU дав у податкову) тільки купонний дохід по ОВДП. Дисконтний та повний інвестиційний дохід з цих довідок/даних ніяк не вирахувати і не задекларувати. На сплату податків це не впливає, а на збільшення легального доходу вплинуло б

ICU є податковим агентом і подає всю інформацію в ДПС, у мене не було проблем що з купонним доходом що з різницею купівлі-погашення дисконтної облігації (інвестиційний прибуток). Я просто замовляю в кінці року довідку про доходи і звідти копіюю все що прозвітували податкові агенти уже в декларацію про майновий стан (вона там вже навіть щось автоматично заповнює).
  anmyronyuk1 написав:Ще - я не розібрався як з кабінету платника податків зберегти підписану ЕЦП деку з ПДФО + квитанцію, підкажіть будь ласка.

Якщо мова йде про довідку про доходи то заходимо в кабінет (веб версія) -> ЕК для громадян -> Запит про суми виплачених доходів відкриваємо меню квитанцій, натискаємо на іконку ключа.
Зображення
adj

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 14:20

Пройшов всі "кола аду", зареєструвався нарешті... і тепер при обміні мені пропонує відкрити депо на 100 днів...А де тут онлайн обмін в межах 50К?
Rack

Подякував: 56 раз.
Подякували: 99 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 14:26

Rack написав:Пройшов всі "кола аду", зареєструвався нарешті... і тепер при обміні мені пропонує відкрити депо на 100 днів...А де тут онлайн обмін в межах 50К?

ви не перепутали ICU як брокер і ICU як банк? (Авангард)
тут про 1е спілкуються
greenozon

Подякував: 578 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
7
Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 14:42

adj написав:
  anmyronyuk1 написав:Цікаво, що в довідках, які надає ICU для заповнення декларації (і так само у даних які ICU дав у податкову) тільки купонний дохід по ОВДП. Дисконтний та повний інвестиційний дохід з цих довідок/даних ніяк не вирахувати і не задекларувати. На сплату податків це не впливає, а на збільшення легального доходу вплинуло б

ICU є податковим агентом і подає всю інформацію в ДПС, у мене не було проблем що з купонним доходом що з різницею купівлі-погашення дисконтної облігації (інвестиційний прибуток). Я просто замовляю в кінці року довідку про доходи і звідти копіюю все що прозвітували податкові агенти уже в декларацію про майновий стан (вона там вже навіть щось автоматично заповнює).

Мені декларацію треба подавати до кінця квітня, в цей час ще не всі агенти встигають подати, тож довідка про доходи ще не повна :| Але ICU встигла і подала виключно купонний дохід, причому в довідці він відобразився як "129 - Доходи вiд цiнних паперів". Замовляв у ICU підтвердження, що це доходи від ОДВП.
Зображення
  anmyronyuk1 написав:Ще - я не розібрався як з кабінету платника податків зберегти підписану ЕЦП деку з ПДФО + квитанцію, підкажіть будь ласка.

adj написав:Якщо мова йде про довідку про доходи то заходимо в кабінет (веб версія) -> ЕК для громадян -> Запит про суми виплачених доходів відкриваємо меню квитанцій, натискаємо на іконку ключа.

Дякую, спробую!
anmyronyuk1

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 15:07

anmyronyuk1 в принципі проблеми немає, можна і самому задекларувати і додати довідку від ICU до декларації.

А якщо зараз замовити довідку про доходи за минулий рік, там вже є вся інформація від ICU (тобто вони її додали все ж)?
adj

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 15:56

adj написав:anmyronyuk1 в принципі проблеми немає, можна і самому задекларувати і додати довідку від ICU до декларації.

А якщо зараз замовити довідку про доходи за минулий рік, там вже є вся інформація від ICU (тобто вони її додали все ж)?

Проблеми дійсно немає.
Ні - так і залишився тільки купонний дохід. Додався 54й рядок з тотал сумою декларації.
Зображення
anmyronyuk1

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 16:07

Якщо мова йде про довідку про доходи то заходимо в кабінет (веб версія) -> ЕК для громадян -> Запит про суми виплачених доходів відкриваємо меню квитанцій, натискаємо на іконку ключа.

Вийшло скачати підписану "довідку".
Можна скачати підписану квитанцію2 про прийняття пакету з декларацією - ок. А як привязати квитанцію до декларації?
anmyronyuk1

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 19:09

anmyronyuk1 написав:А як привязати квитанцію до декларації?

Її немає сенсу додавати до декларацій в податкову. Цю інформацію по доходам сама податкова і так бачить. Яку декларацію ви заповнюєте?
adj

Профіль

#<1 ... 1516171819 ... 30>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор