Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
stuermer01 написав:І ви думаєте, що крім вас або у кращому випадку цього форуму, всі це знають? І про ЕЦП.
Це знають спеціалісти по комплаєнсу. І цього достатньо. Далі вони вже конкретній людині скажуть що можна надати.
stuermer01 написав:Десь читав, що 60% населення ніколи до сімейного лікаря не зверталися. Тут буде ~95%.
Їх, право.
stuermer01 написав:1. Я вже багато років ніяких доходів за кордоном не отримую, бо нема роботи. Тому ніяку декларацію подавати не маю.
Незнання законів не знімає з вас відповідальності. Ваша теперішня ситуація в ICU це виключно ваша відповідальність яка вас "догнала".
stuermer01 написав:2. Так. І ви схематозник №1, бо у вас в голові "розкидати по 40 банкам кусками", "СЕПнути", ланцюгові перекази та т.п.
Не треба перекладати з хворої голови на здорову. Характер ваших операцій попадає під "дроблення". І ICU в вашому випадку по людськи ще поступить, коли перекаже гроші які ви не можете пояснити назад в банк з якого вони були отримані.
Чомусь у кого все добре з документами у тих немає проблем пройти фін.мон. Але таких ви називаєте схематозниками, і взагалі з першого повідомлення відкидаєте реальність, перекладаєте відповідальність на чисновників, обзиваєте учасників форуму "українськими схематозникам". Замість того щоб прийняти до уваги те що вам пишуть і зробити висновки і зробити відповідні дії. Фінансовий моніторинг буде тільки посилюватись, і якщо це ваші збереження на пенсію то це у ваших інтересах.
adj написав:За відсотки я не писав, тому що коли їх сплатив банк, він автоматично сплатив податки, тому в теорії якщо ICU їх надав в списку то мало би проканати для них. Виключно виплата відсотків за ці роки, без тіла.
Цікаво, що в довідках, які надає ICU для заповнення декларації (і так само у даних які ICU дав у податкову) тільки купонний дохід по ОВДП. Дисконтний та повний інвестиційний дохід з цих довідок/даних ніяк не вирахувати і не задекларувати. На сплату податків це не впливає, а на збільшення легального доходу вплинуло б Ще - я не розібрався як з кабінету платника податків зберегти підписану ЕЦП деку з ПДФО + квитанцію, підкажіть будь ласка.
anmyronyuk1 написав:Цікаво, що в довідках, які надає ICU для заповнення декларації (і так само у даних які ICU дав у податкову) тільки купонний дохід по ОВДП. Дисконтний та повний інвестиційний дохід з цих довідок/даних ніяк не вирахувати і не задекларувати. На сплату податків це не впливає, а на збільшення легального доходу вплинуло б
ICU є податковим агентом і подає всю інформацію в ДПС, у мене не було проблем що з купонним доходом що з різницею купівлі-погашення дисконтної облігації (інвестиційний прибуток). Я просто замовляю в кінці року довідку про доходи і звідти копіюю все що прозвітували податкові агенти уже в декларацію про майновий стан (вона там вже навіть щось автоматично заповнює).
anmyronyuk1 написав:Ще - я не розібрався як з кабінету платника податків зберегти підписану ЕЦП деку з ПДФО + квитанцію, підкажіть будь ласка.
Якщо мова йде про довідку про доходи то заходимо в кабінет (веб версія) -> ЕК для громадян -> Запит про суми виплачених доходів відкриваємо меню квитанцій, натискаємо на іконку ключа.
Rack написав:Пройшов всі "кола аду", зареєструвався нарешті... і тепер при обміні мені пропонує відкрити депо на 100 днів...А де тут онлайн обмін в межах 50К?
ви не перепутали ICU як брокер і ICU як банк? (Авангард) тут про 1е спілкуються
anmyronyuk1 написав:Цікаво, що в довідках, які надає ICU для заповнення декларації (і так само у даних які ICU дав у податкову) тільки купонний дохід по ОВДП. Дисконтний та повний інвестиційний дохід з цих довідок/даних ніяк не вирахувати і не задекларувати. На сплату податків це не впливає, а на збільшення легального доходу вплинуло б
ICU є податковим агентом і подає всю інформацію в ДПС, у мене не було проблем що з купонним доходом що з різницею купівлі-погашення дисконтної облігації (інвестиційний прибуток). Я просто замовляю в кінці року довідку про доходи і звідти копіюю все що прозвітували податкові агенти уже в декларацію про майновий стан (вона там вже навіть щось автоматично заповнює).
Мені декларацію треба подавати до кінця квітня, в цей час ще не всі агенти встигають подати, тож довідка про доходи ще не повна Але ICU встигла і подала виключно купонний дохід, причому в довідці він відобразився як "129 - Доходи вiд цiнних паперів". Замовляв у ICU підтвердження, що це доходи від ОДВП.
anmyronyuk1 написав:Ще - я не розібрався як з кабінету платника податків зберегти підписану ЕЦП деку з ПДФО + квитанцію, підкажіть будь ласка.
adj написав:Якщо мова йде про довідку про доходи то заходимо в кабінет (веб версія) -> ЕК для громадян -> Запит про суми виплачених доходів відкриваємо меню квитанцій, натискаємо на іконку ключа.
Якщо мова йде про довідку про доходи то заходимо в кабінет (веб версія) -> ЕК для громадян -> Запит про суми виплачених доходів відкриваємо меню квитанцій, натискаємо на іконку ключа.
Вийшло скачати підписану "довідку". Можна скачати підписану квитанцію2 про прийняття пакету з декларацією - ок. А як привязати квитанцію до декларації?