Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 54205421542254235424 ... 14486>
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 14:02

freeze написав:
thenewepic написав:фігня написана. Як можна порівнювати міномет, який бʼє на кілька км максимум і хаймарс, що бʼє на 80 км - 300 км? Дійсно, одне і те саме.

Финансы всё уравнивают и сравнивают. Если есть определенное количество денег, то лучше их потратить на 100 минометов, чем на один хаймарс.
Если денег дают безразмерно, то лучше 100 хаймарсов, чем 100 минометов

Лучше 100 хаймарсов + 100 минометов. :)
По передней линии противника из хаймарсов стрелять не будешь.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 14:04

Bobua написав:Питання лише щодо мобілізації. Треба 7тис щодня з країни...

2,555,000 в рік
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 14:04

:mrgreen:
  flyman написав:
  Bobua написав:
Боятися війни та смерті – це нормально.

Це перемагається роботою державного апарату і рівними умовами, коли йдуть служити всі і навіть одна майбутня королева у допоміжні війська.

А в нас немає охочих йти в ТЦК, не тому, що вони дискредитовані, а тому, що доведеться вирішувати питаннячка. 

Залишати при ТЦК в області, не знімати броню, давати відстрочки, тим людям, яким не можна відмовити в поточній реальності. 

Вони будуть “дякувати” і це буде не тільки спасибі. А новачкам прилітатиме за це від керівництва і за відмову для “поважних людей”.

Але це не означає, що наші полонені у стані дистрофії та тортури кувалдами стануть нам прийнятнішими, ніж корупція, китайські аптечки та болото в ТЦК. 

Між кадирівським паяльником і корупціонером, мій вибір, як і будь-якої нормальної людини, очевидний.
https://lb.ua/society/2023/11/01/582136 ... ih_ii.html

от... навіть аж майбутня королева... -- шах і мат вам, нешановні ухилянти! :)

але не зрозумів, що означає “не можна відмовити”...
чому не можна?
дуже навіть можна.
я постійно так робив коли такі дилеми були переді мною.

вони ж просто підуть паралельним шляхом (там де корупц. і “виріш.питаннячка” працює) -- але я тим вже не переймався.

ідея, думаю, в тому, що можуть бути і чесні, і корупційні тецека.
тоді дебеерам буде простіше -- зможуть накривати одразу крупні корупційні кубла, і всіх “клієнтів” відправляти на повторне коло, там ті знову повзатимуть під плінтусами..., потім ще раз, і ще раз, і ще раз... -- і так поки не заколупаються вкінець... :)
або поки не зроблять нарешті закон про офіц.відкуп...

https://dou.ua/forums/topic/45907/#2719963
Я хочу не стільки щоб мене поміняли. Скільки хочу щоб моє тут перебування зробили менш нестерпним. А в ідеалі взагалі комфортним.

Просто давайте замінимо одних мучеників іншими — це не найкраща ідея.

А що таке “стерпно”?
Для мене стерпно -- це було би йти у військо на 3-4міс раз на 4 роки.
А для цього -- треба мобілізація по 7тис на день...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 14:05

Ой+ написав:Світан впевнений 4 місяці з Ф-16 і:
І зараз нам кажуть, що будуть у нас літаки, але тільки в березні 2024 року. Які робити тепер прогнози? Я вам можу зараз прогноз намалювати, виходячи з того, що у нас літаки з’являться в березні. З’являється у нас у березні кілька бригад літаків — 3−4 місяці і росіян на українській території не буде.

1. Зьявиться максимум пару десятків літаків.
2. Ніякої суттевої ситуації вони не змінять (Залужниій це вже визнає )
3. Світан і Жданов - це лайт версія "Люсі" (ось ось Перемога)
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 14:07

:arrow:
Востаннє редагувалось Bobua в Чет 02 лис, 2023 14:08, всього редагувалось 1 раз.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 14:07

_hunter написав:Сроки задним числом не меняются. Даже через раду...

Так про этих уже забыть придётся вопрос сколько новых отпустим )
И сколько бы Шмит не кричал о вопиющем случае, а мы не поддерживали, без правок по срокам именно ВР и подписью Президентом всё в рамках Закона )))
Востаннє редагувалось stm в Чет 02 лис, 2023 14:10, всього редагувалось 2 разів.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 14:09

Василь-Рівне написав:
  freeze написав:Но пока я бы лишние финансы сосредоточил на выпуске банальных снарядов, которых не хватает.
  freeze написав:Если есть определенное количество денег, то лучше их потратить на 100 минометов
  freeze написав:И да лучше несколько сотен дешёвых FPV-дронов или Мавиков, чем дорогущий один суперсовременный Байрактар.
Вместо одного Хаймарса лучше сотня дешёвых 120-мм минометов,

Про це я чую від багатьох військових, спочатку хоча би наситити військо цією простою зброєю, та боєприпасами, а тоді наступний крок високотехнологічною. Просту можемо і ми виробляти, але тут треба напружитись, а не просто по мародерному красти причому на самих високих рівнях. :twisted:
Просто зло бере напевне найбідініша країна в світі Ємен має купу балістичних ракет, купу крилатих ракет в них що був південмаш, в них що наука на рівні, нічого там немає, але там просто по мародерному не крадуть, тому це все є : https://informator.ua/uk/yemen-pochav-v ... -sama-sobi

Вы серьёзно думаете, что у хуситов есть ракеты и шахеды "тому що не крадуть"? :shock:
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 14:17

stm написав:
  V2 написав:Юрій Луценко:

Час вимагає змін!

Уряд має очолити позапартійний технократ з правом самостійно формувати команду професіоналів.

Имя, сестра, имя! )))
Сейчас пламенные речи как у президента так и у Луценка, а как до дела, то имени нет, программы нет, предложений по изменению Законодательства нет...

А теперь внимание вопрос, отходить по Висле и ждать помощи НАТО это программа 2011 года, я думала грязная игра и ждала опровержения от Туска, но нет... И теперь вишенка на торте ждать помощи Германии, которая ежегодно увеличивает зависимость от газа от потенциального нападающего.
Поговорим о коррупции в Украине?

Как это нет?
Есть у Луценко предложение - допустить сильнее и оппозицию к кормушке. А то абыдно.

Не поверите, во время войны в любой стране наживаются. То что мы не исключение из правил обидно, но не смертельно.

+
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 14:25

stm написав:
  Schmit написав:
  stm написав:Не поверите, во время войны в любой стране наживаются. То что мы не исключение из правил обидно, но не смертельно.

Для вас може і не смертельно, а для тисяч мобілізованих?, особливо коли допомогу нам уріжуть до мінімуму через толерантність зелених до корупції.
Рєзніка відпустили під оплески, Баканова усі забули, Шаурма виплачує собі мільйони - зефанам все ОК, Луценко не такий, бо напевно не загинув, як Барна?
Півтора року війни, а розуміння ситуації до вкраїнчиків так і не приходить. Що ж, таки дійсно, "воювати будуть усі" - усі 73%.

Шмит, по Конституции у ВР очень прекрасные полномочия по принятию законов. Почему эти люди были отпущенны - потому что просраны сроки. Значит меняем сроки по данным правонарушениям через Раду а не путём трындежа на форуме про 73% или 25%. Так понятней? Пока Рада просрала эти правки, есть пофамильно кто просрал, а кто был "за" изменения к лучшему )

Ой, а там зелена монобільшість. Бідачкам непевно не вистачило голосів.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 14:28

Schmit написав:Ой, а там зелена монобільшість.

Ой, до конца военного положения )
Но они первая власть мониторящая общественное мнение и первая власть при которой не убивают журналистов как Катю Гадзюк ) Эту женщину убили при Порошенко виновен ли в её смерти Порошенко или система?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 54205421542254235424 ... 14486>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор