Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
beee написав:Бигор и друзі спасибо. Интересно получается, цена на квартиру выросла, а на аренду нет. Может перепродажей с ремонтом заниматься, чёрт знает
Так а що дивного. Критеріям не всі відповідають, а ті, що відповідають сприймають це як one in a life time opportunity. Отже треба/не треба - гребуть. А потім куди його? Правильно, на ринок оренди. При таких цінах, які є зараз в Кракові і в Варшаві мені, наприклад, цікавіше вже десь біля теплого моря. У Акурта воно тепле, правда, пару днів тому перевіряв. Але мені там не комфортно, в сенсі поза межами готелю ( ну або туристичних зон). Дивлюсь в сторону Хорватія/Чорногорія, ну може ще Іспанія. В перших двох взимку холодно, третя далеко і окупаси.
gonchik74 написав:Так а що дивного. Критеріям не всі відповідають, а ті, що відповідають сприймають це як one in a life time opportunity. Отже треба/не треба - гребуть. А потім куди його? Правильно, на ринок оренди. При таких цінах, які є зараз в Кракові і в Варшаві мені, наприклад, цікавіше вже десь біля теплого моря. У Акурта воно тепле, правда, пару днів тому перевіряв. Але мені там не комфортно, в сенсі поза межами готелю ( ну або туристичних зон). Дивлюсь в сторону Хорватія/Чорногорія, ну може ще Іспанія. В перших двох взимку холодно, третя далеко і окупаси.
Не доступна стаття, цікаво, Ви що купили всі підписки польських газет?
Я знаю. Часом деякі статті відкриті-промоція. Але ~10% статті відкриті і за допомогою коментів можна зрозуміти її суть. Якщо коротко, 2% кредити для обраних, низькі ставки по депо пртмушують людей (в яких є гроші) вкладатись в нерухомість в результаті чого ціни🚀
gonchik74 написав:Bolt Цю ракету підіймає вгору також обмежена пропозиція від забудовників. При певних обставинах може й Челенджером стати.
Ну забудовники наборот активізувалися. Два приклада біля мене - одні з встановлення огорожі до здачі будинку пройшло 10 місяців. Правда це приватний забудовник, 8 квартирний будинок. Великий забудовник теж в моєму районі як вже вирив два здоровенних котловани за місяць (КМБ - вчіться)! Техніки привезли просто купу, я так розумію кують поки горячо (хоча продажі ще не відкрили).
Фліп не моя тема після випадку пострілів під час ремонту, де сусіду не сподобався звук перфоратора і він вирішив розстріляти двері з вогнепальної зброї (в Києві). Новобудови. Тим більше Віяр є в Варшаві. Якби не панічні атаки, можна було б на роботу піти в не паритись. А так - нужно думать
Ze wstępnych danych BIG DATA RynekPierwotny.pl wynika, że stabilizację możemy zawdzięczać wprowadzeniu do sprzedaży, najwyższej od niemal półtora roku, miesięcznej puli mieszkań z cenami poniżej średniej. Z drugiej strony chętnych na lokale od deweloperów było najmniej od pięciu miesięcy