Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Ага. "За вакансіями: Продавець-консультант 15000 грн" "За резюме: Продавець-консультант 12000 грн" Одні на 15 не можуть знайти, інші на 12 не можуть влаштуватися Це така собі статистика.
Это средняя зарплата а не медиальная.Средняя это когда зарплату 2 млн гривен директора Укрпочты прибавляют к зарплатам по 7000 грн почтальонов и делят....реалии совсем другие.Если не брать Киев,одессу,львов ,днепр то люди работают в среднем за десятку
konstantin kirovograd написав:.Если не брать Киев,одессу,львов ,днепр то люди работают в среднем за десятку
Львів, особисто знаю нарід, який працює за 6-10 тис грн. і живуть якось. Ще маю інфо про тисячі людей у тому ж Львові, які також працюють зі ті ж гроші. Щастя не в грошах
konstantin kirovograd написав:.Если не брать Киев,одессу,львов ,днепр то люди работают в среднем за десятку
Львів, особисто знаю нарід, який працює за 6-10 тис грн. і живуть якось. Ще маю інфо про тисячі людей у тому ж Львові, які також працюють зі ті ж гроші. Щастя не в грошах
Starikan написав:Откуда взялись 12 млн пенсионеров? Официально их 10.6 млн. И многие уехали, возможно, навсегда.
постаріють ті, кому зараз 55+. Після завершення війни пенсіонерів перших відправлять додому... А от молоді працьовиті чоловіки одразу після відкриття кордонів втечуть до дружин.
Shaman написав:й ким же вони працюють?
Лаборанти, прибиральники і т.д. Як згадаю молодість , то перші 4 роки теж в університетів працював "на мінімалку" асистентом
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 04 лис, 2023 19:12, всього редагувалось 1 раз.
й ким же вони працюють?
Ви певно не повірите, підприємства від приватного до державного сектору, і то є направду правда люде жиют і тішаться, що мають роботу. "Страшно далєкі ви от народа" навіть на держ. службі лиш пани садовий, козицький, дубневичі, козловський і вся інша нечить Вам не признаються про се, але вперто будуть наводити держстат
Востаннє редагувалось jump в Суб 04 лис, 2023 19:12, всього редагувалось 1 раз.
й ким же вони працюють?
явно, що не тиловими поліцейськими та прокурорськими, що мають надбавку 30 тис грн не зрозуміло за що. Якщо в країні законодавчо визначена мінімальна зарплатня, то напевно хтось за неї працює Погоджуюсь, що багато людей працюють за невелику зарплатню. Комусь просто подобається своя професія; когось влаштовує ненапряжна робота; хтось окрім грошей отримує додаткові вигоди; а в когось немає іншого виходу, щоб прожити