Ринок праці

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 3233343536 ... 46>
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 22:36

Shaman написав:охоронцям чомусь мало платять, сам здивований
странно, а раньше норм. платили. наверное уже нечего охранять.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 22:51

Shaman написав:е ви починаєте казки зі знаком "-" розповідати. щоб працьовита людина й не могла зовсім заробити.
"зв'язки","пробивні можливості","кріпаки", "хоч якась можливість жити" - особливо на Західній Україні - що ще вигадаєте?

най так буде...держстату ми віримо завше 8)

абсолютно не дивуюсь Вашій реакції, купа панів навіть не уявляла, що таке може бути і так існують люде, допоки не привіз, тицьнув шнобелем і о диво. дехто навіть вдав, що вірить :lol:

і так на заході Україні... і так у всіх регіонах України 8)
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 23:07

jump написав:
  Shaman написав:е ви починаєте казки зі знаком "-" розповідати. щоб працьовита людина й не могла зовсім заробити.
"зв'язки","пробивні можливості","кріпаки", "хоч якась можливість жити" - особливо на Західній Україні - що ще вигадаєте?

най так буде...держстату ми віримо завше 8)

абсолютно не дивуюсь Вашій реакції, купа панів навіть не уявляла, що таке може бути і так існують люде, допоки не привіз, тицьнув шнобелем і о диво. дехто навіть вдав, що вірить :lol:

і так на заході Україні... і так у всіх регіонах України 8)

вже флуд йде, але ви не назвали ні посаду, ні хоча б характеристики підприємства - бо щось ви не кажете, якоїсь важливої дрібниці.upd за не дуже великі гроші ще працюють пенсіонери - ненапряжна робота плюс пенсія - теж робочий варіант

але добре, працьовиті люди на Західній України не можуть заробити, най буде по вашому :D
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 23:30

Дюрі-бачі написав:
  sergey_sryvkin написав:Тобто ніякого безробіття немає, вірно?.. В приватному секторі гарні зп і працюй-не-хочу?

Я вже писав: бувають вакансії, де готові платити багато, приходить з 10 кандидатів, але жоден із них не підходить на цю роботу.

Це очевидно, як і те, що з наявності таких вакансій ніякої користі. Бо люди не в змозі туди влаштуватись. І ЗП з тієї вакансії не платять, бо немає робітника, щоб її зайняти.
sergey_sryvkin

Подякував: 630 раз.
Подякували: 669 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 23:32

Shaman написав:
  sergey_sryvkin написав:
  Shaman написав:в приватному секторі як бачу людей не вистачає, й працюють далеко не на мінімалку.

Тобто ніякого безробіття немає, вірно?.. В приватному секторі гарні зп і працюй-не-хочу? :)

там я де бачу - ні. різноробочих-вантажників найняти не можемо.

в прифронтових містах, деокупованих, просто в маленьких містах - проблеми є

А ви спробуйте не "там де ви бачите", а по всій країні. Останні цифри що я бачив були щось про 30% безробіття.
sergey_sryvkin

Подякував: 630 раз.
Подякували: 669 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 01:35

Zebra написав:Взагалі-то найчисельнішим було моє покоління 80-х - от кого спробуй прогодуй на пенсії.

Про чисельність не буду сперечатися.
Але це покоління російської та єврейської еміграції, ФОПів, ліваків, зарплат у конвертах, закритих підприємств. Яка там пенсія...
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 08:34

Starikan написав:
  Zebra написав:Взагалі-то найчисельнішим було моє покоління 80-х - от кого спробуй прогодуй на пенсії.

Про чисельність не буду сперечатися.
Але це покоління російської та єврейської еміграції, ФОПів, ліваків, зарплат у конвертах, закритих підприємств. Яка там пенсія...

Простіше глянути в укрстат на 01.01.22:
Зображення
Історично найбільше дітей народжувалось ще наприкінці 30-их на території сучасної України близько мільйона на рік, хоча тоді частина була в інших державах. Зараз ці люди вже +80. А так ще маємо чисельні покоління 1960-63 р.н., з яких багато хто мимо пенсії завдяки пенсійній реформі, та наступна хвиля 1983-87 р.н. (теж багатьом пенсія не світить) і ще хвилька 2008-2013 р.н., потім вниз та вниз. Теперішні цифри це просто катастрофа.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1114 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 09:34

Re: Валютний ринок в контексті ДС

Успіх написав:Будуть сором'язливо працювати за 6-10Кгрн/міс і щось останнє доїдати без солі, але на фронт - ні ногою?
Хто, хто ці люди?!!!
Ху із ухуйлянти?

Та в мене в селі десятки таких родичів. До війни регулярно їздили на заробітки, з початком війни сиділи на шиї дружин, яких відправили працювати в ЄС. Після розлучення обходяться поденною нерегулярною роботою.
До лав ЗСУ багато з них не проти б піти, але за 2 умов:
1. контракт на 6-9 місяців і потім гарантована демобілізації.
2. на Різдво і Пасху по тижню відпусток.
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 09:36

Дюрі-бачі что прямо все десятки родственников развелись? :shock: война и тут прошлась каблучками по душе.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 09:39

vitaliiangel не всі, приблизно 80% з тих, хто не зміг виїхати. в дві хвилі: літо 22 (в основному молоді родини - кілька років після весілля, без дітей) і початок осені 23 (всі інші)
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 3233343536 ... 46>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей