Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Shaman написав:е ви починаєте казки зі знаком "-" розповідати. щоб працьовита людина й не могла зовсім заробити. "зв'язки","пробивні можливості","кріпаки", "хоч якась можливість жити" - особливо на Західній Україні - що ще вигадаєте?
най так буде...держстату ми віримо завше
абсолютно не дивуюсь Вашій реакції, купа панів навіть не уявляла, що таке може бути і так існують люде, допоки не привіз, тицьнув шнобелем і о диво. дехто навіть вдав, що вірить
і так на заході Україні... і так у всіх регіонах України
Shaman написав:е ви починаєте казки зі знаком "-" розповідати. щоб працьовита людина й не могла зовсім заробити. "зв'язки","пробивні можливості","кріпаки", "хоч якась можливість жити" - особливо на Західній Україні - що ще вигадаєте?
най так буде...держстату ми віримо завше
абсолютно не дивуюсь Вашій реакції, купа панів навіть не уявляла, що таке може бути і так існують люде, допоки не привіз, тицьнув шнобелем і о диво. дехто навіть вдав, що вірить
і так на заході Україні... і так у всіх регіонах України
вже флуд йде, але ви не назвали ні посаду, ні хоча б характеристики підприємства - бо щось ви не кажете, якоїсь важливої дрібниці.upd за не дуже великі гроші ще працюють пенсіонери - ненапряжна робота плюс пенсія - теж робочий варіант
але добре, працьовиті люди на Західній України не можуть заробити, най буде по вашому
sergey_sryvkin написав:Тобто ніякого безробіття немає, вірно?.. В приватному секторі гарні зп і працюй-не-хочу?
Я вже писав: бувають вакансії, де готові платити багато, приходить з 10 кандидатів, але жоден із них не підходить на цю роботу.
Це очевидно, як і те, що з наявності таких вакансій ніякої користі. Бо люди не в змозі туди влаштуватись. І ЗП з тієї вакансії не платять, бо немає робітника, щоб її зайняти.
Zebra написав:Взагалі-то найчисельнішим було моє покоління 80-х - от кого спробуй прогодуй на пенсії.
Про чисельність не буду сперечатися. Але це покоління російської та єврейської еміграції, ФОПів, ліваків, зарплат у конвертах, закритих підприємств. Яка там пенсія...
Zebra написав:Взагалі-то найчисельнішим було моє покоління 80-х - от кого спробуй прогодуй на пенсії.
Про чисельність не буду сперечатися. Але це покоління російської та єврейської еміграції, ФОПів, ліваків, зарплат у конвертах, закритих підприємств. Яка там пенсія...
Простіше глянути в укрстат на 01.01.22: Історично найбільше дітей народжувалось ще наприкінці 30-их на території сучасної України близько мільйона на рік, хоча тоді частина була в інших державах. Зараз ці люди вже +80. А так ще маємо чисельні покоління 1960-63 р.н., з яких багато хто мимо пенсії завдяки пенсійній реформі, та наступна хвиля 1983-87 р.н. (теж багатьом пенсія не світить) і ще хвилька 2008-2013 р.н., потім вниз та вниз. Теперішні цифри це просто катастрофа.
Успіх написав:Будуть сором'язливо працювати за 6-10Кгрн/міс і щось останнє доїдати без солі, але на фронт - ні ногою? Хто, хто ці люди?!!! Ху із ухуйлянти?
Та в мене в селі десятки таких родичів. До війни регулярно їздили на заробітки, з початком війни сиділи на шиї дружин, яких відправили працювати в ЄС. Після розлучення обходяться поденною нерегулярною роботою. До лав ЗСУ багато з них не проти б піти, але за 2 умов: 1. контракт на 6-9 місяців і потім гарантована демобілізації. 2. на Різдво і Пасху по тижню відпусток.
vitaliiangel не всі, приблизно 80% з тих, хто не зміг виїхати. в дві хвилі: літо 22 (в основному молоді родини - кілька років після весілля, без дітей) і початок осені 23 (всі інші)