19professor69 написав:pesikot Військовий експерт Роман Світан розкрив, як можна виграти війну з РФ без просування контрнаступу, без звільнення наших територій далі, ніж Бахмут та Авдіївка. "Можна взагалі нічого не звільняти, нікуди абсолютно не рухатися, працювати тільки в районі Бахмута і Авдіївки. І якщо вся російська армія буде туди підтягнута і знищена, у нас звільняться території самі", - заявив військовий експерт. АШО, ТАК МОЖНА БЫЛО?
Телемарафонные эксперты - это особая специализация. Стоят в одном ряду с комиками и мольфарами.
согласен с немецкого дивана с пивом под сосиски оно всегда виднее
Главком ВСУ отметим, что возможности Украины по подготовке резерва на собственной территории ограничены. Поэтому, по его мнению, в Украине следует расширить категорию граждан, которые могут быть призваны на обучение или мобилизацию.
Тільки мені здається, що тут явне протиріччя. Готувати більшу кількість нема де але мобілізувати все одно потрібно більше людей. Начебто напрошується логічний висновок-будуть готувати на полігонах партнерів, але ні: "будет введена боевая стажировка. Она будет предусматривать размещение новомобилизованных в рядах опытных передовых подразделений для максимально эффективной подготовки"
Мобілізовані відразу на передову? Ну таке, чи може я щось не так зрозумів?
Успіх написав:В мене притензій до колективного Заходу.
В тебе не може бути претензій до Заходу , по тій простій причині що вони тобі нічого не винні. Ти голосував за політсилу і за Президента, який збирався домовлятись з Росією Ти голосував проти політсили і Президента -який воював з Росією.
То в чому твої претензії і чому тебе треба слухати?
Далі НЕ голсую!
Тобі відомий вислів Причинно - наслідковий звязок? Тобі відомо що спочатку - причина потім - наслідок...
Так от Те що ти не будеш голосувати завтра - довбане по тобі післязавтра. А за те як ти проголосував - вчора, ти несеш відповідальність( і отримуєш звіздюлей) - сьогодні...
Тому як ти там кажеш? Думайте? чи За пів кроку до перевороту думок....
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 05 лис, 2023 21:43, всього редагувалось 1 раз.
барабашов написав:У вас есть профильное военное образование?
військова кафедра.
барабашов написав:Какое?
Знає мій начальник. Та персонал. Під час воєнних дій ВОС навіть у військове посвідчення особи не пишеться.
барабашов написав:Сможете реализовать поставленные ООО "квартал" цели без миллиона снарядов и ФПВ чисто через бусики незламности?
Без Ваших питань приймав участь у знищенні мінометів, САУ Нона, Т-72, МТ-ЛБ, БМП, БМД, живої сили.
барабашов написав:Или подождёте Himers подальнобойнее, километров так на триста, проредить так сказать складЫ?
Нічого серйозного не дасть. Склади будуть просто винесені та територію рф. Те, що все цивільне життя зараз перебудується під військові потреби - мені і так ясно. Те, що суспільство хворе - тут вже писав.
Облегчу ситуацию Вы на 10 лет меня младше(дитя Черненко или начала перестройки) Военка была Ракетные войска в 2003 году примерно никому нахер у нас тем паче в гражданском вузе не нужны были Так вы знаете устройство казённика Д30/20 и Гиацинта с Акацией или просто танкист?
так і виборів не передбачається, в нас тепер свій фідель кастро, дякуючи "зробившимразом"
Может всё таки "хрипляче наше Воно" это наш Гамаль Абдель Насэр? Парад же какой то в будущем плнируют
та ну... да и не насера а анвара саддата на параде. А с Фиделем похоже. Остров СВОБОДЫ, румба, чунга-чанга, веселуха и несменяемая 60 лет гимнастерка. И бороду он не брил до победы мировой революци
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 05 лис, 2023 22:08, всього редагувалось 1 раз.