|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 07 лис, 2023 15:10
Faceless написав:ЛАД написав: Denik написав:------------ ЛАДПроходят мимо, слышишь речь и уши вянут. Так это они не ругаются, а просто разговаривают. ------------- мат кращий за брехню. Подивіться на соловйова та скабеєву. Відверта брехня загорнута в красиву обгортку. Але нищить сотні тисяч і ламає життя десяткам мільйонів.
"А у вас негров линчуют". Изнасилование лучше, чем убийство. Но лучше без того и без другого. Как это Вы успели заметить мой пост. Удалили быстрее, чем я написал. Интересно, кто это у нас такой бдительный? Шаман, что ли? Вроде, не настолько популярная ветка, чтобы так быстро заметили. И что там так сильно не понравилось? Или "при слове культура я хватаюсь за пистолет"?
Когось знудило після ваших "більшовики піднімали культуру"
Сильно знудило? Весь монітор обляпав? Згадайте хоча б про лікбез. Чи це до культури не відноситься? Не буду далі розписувати, все одно видалять. На форумі ж свобода слова. Зате зараз культура процвітає, а її підтримка взагалі зашкалює. P.s. Цікаво, що Ви скажете про viewtopic.php?p=5644523#p5644523?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4852 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 07 лис, 2023 15:33
ЛАД написав:Сильно знудило? Весь монітор обляпав? Згадайте хоча б про лікбез. Чи це до культури не відноситься? Не буду далі розписувати, все одно видалять. На форумі ж свобода слова. Зате зараз культура процвітає, а її підтримка взагалі зашкалює.
А масове винищення інтелігенції, письменників, художників, артистів і т п - це "підняття культури"? Винищення одного з найосвіченіших прошарків суспільства - духовенства - теж підняття культури? Тотальний контроль пропаганди над культурою - це підняття? Перетворення маєтків - витворів мистецтва і архітектури - в борделі за більшовиків - підняття культури? Говорити про якесь там "підняття культури" більшовиками - більшістю малограмотним безкультурним бидлом - просто блюзнірство, насправді все з точністю до навпаки 3 листопада 1937 року у карельському урочищі Сандармох було розстріляно 134 особи, всі, як зазначалося у «розстрільних списках» – «українські буржуазні націоналісти».
Серед них: ▪️фундатор нового українського театру Лесь Курбас (1887-1937); ▪️один із найталановитіших українських прозаїків – Валер’ян Підмогильний (1901-1937); ▪️Микола Куліш (1892-1937) – драматург, громадський і освітянський діяч, газетяр, редактор; ▪️Микола Зеров (1890-1937) – лідер «неокласиків», надзвичайно тонкий науковець, поет, перекладач західноєвропейської та античної літератури; ▪️Григорій Епік (1901-1937) – драматург та сценарист; ▪️Матвій Яворський (1885-1937) – історик, політичний діяч, академік ВУАН; ▪️Володимир Чехівський (1876-1937) – український політик, громадський діяч, прем’єр-міністр УНР, один із засновників УАПЦ та багато інших.
Місце розстрілів в'язнів Соловецького етапу в урочищі Сандармох було виявлене у 1997 році карельським дослідником членом правозахисного товариства «Меморіал» Юрієм Дмітрієвим.
Загалом у Сандармосі у 1930-х роках органи НКВС розстріляли понад 9500 осіб 58 національностей, переважно спецпоселенців і в'язнів з Біломорсько-Балтійського каналу і Соловецьких таборів системи ГУЛАГ СРСР, а також жителів навколишніх сіл. На сьогодні на площі 10 гектарів виявлено 236 розстрільних ям.
Саме тут було закатовано більшість українських митців та політичних діячів початку 20 століття, цей та інші злочини радянських окупантів того періоду проти українських митців пізніше було названо «Розстріляне відродження».
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8224 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 07 лис, 2023 15:46
Faceless написав:ЛАД написав:Сильно знудило? Весь монітор обляпав? Згадайте хоча б про лікбез. Чи це до культури не відноситься? Не буду далі розписувати, все одно видалять. На форумі ж свобода слова. Зате зараз культура процвітає, а її підтримка взагалі зашкалює.
А масове винищення інтелігенції, письменників, художників, артистів і т п - це "підняття культури"? Винищення одного з найосвіченіших прошарків суспільства - духовенства - теж підняття культури? Тотальний контроль пропаганди над культурою - це підняття? Перетворення маєтків - витворів мистецтва і архітектури - в борделі за більшовиків - підняття культури? Говорити про якесь там "підняття культури" більшовиками - більшістю малограмотним безкультурним бидлом - просто блюзнірство, насправді все з точністю до навпаки
Лад просто не відрізняє грамотності від культури. Культура при ранньому совку була повністю знищена. А рівень грамотності - так, піднятий на високий рівень. Що дало свій результат: совєтська інтелигенція 60-70-80х. Люди з ядерним компотом із суперечливих цінностей, міфів та переконань в голові, мало придатні до реального життя (що у совку, що у постсовку). Але начитані, так. Абсолютно точно єдина країна в світі з мільйонними тиражами і одночасно дефіцитом книжок.
Востаннє редагувалось airmax78 в Вів 07 лис, 2023 15:50, всього редагувалось 1 раз.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 лис, 2023 15:48
Bolt написав:Заради чого він працює по 11 годин на добу без вихідних? 😳
Відповідь дуже проста: він працює в фірмі, яка виконую замовлення у великому місті Вінніпег. Фірма уклала контракт на побудову даху пасажирського авіа терміналу в іншій провінції. Робітники вилетіли у відрядження. Працюють дуже активно тому, що це північ і хочуть встигнути до великих морозів. В цілому стратегічна мета така: - отримати в Канаді PR. - має право подаватися, бо працює офіційно на потужну компанію та Full time. Всі документи вже підгодовував (там ціла купа, частину передавала бабуся з Дніпра) та гроші (офіційні витрати близько 2500 CAD); - коли отримає PR - може змінити роботодавця та умови роботи; - через 5 років може отримати громадянство Канади. - водійське посвідчення вже отримав. Так що все логічно та послідовно.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 07 лис, 2023 15:53, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3978 раз.
- Подякували: 1429 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Вів 07 лис, 2023 15:49
Gastarbaiter написав: Bolt написав: Gastarbaiter написав:Заробляє на ліцензійну вінду та абонплату за Office.
То якесь збочення(не сексуальне)..
Платити за використання результатів чужої праці? Це дорослість та повага до себе в тому числі.
Я плачу за чужу працю, як мені, свого часу платили. (Див. мій нік) Nie ja taki, życie takie. ©
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 267 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 лис, 2023 15:55
Bolt написав:Я плачу за чужу працю, як мені, свого часу платили. (Див. мій нік) Nie ja taki, życie takie. ©
На цьому фоні оті всі ваші бідо-пригоди з репетиторами - виглядають, як карма
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 07 лис, 2023 16:01
ЛАД написав:Згадайте хоча б про лікбез.
Это было гениально! Я бы не догадался для уменьшения безграмотности похерить грамматику  ЗЫ Я надеюсь, все знают, что употребленное мной выражение абсолютно прилично и идет от той старой грамматики.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6451 раз.
- Подякували: 21574 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 07 лис, 2023 16:10
Gastarbaiter написав: rjkz написав: stm написав:Видите, Вы даже не поняли, а об этом я и говорю. А я как нищеброд в Канаде имела возможность аж за 135 баксов поехать за 30 км от Торонто и полететь к Ниагарскому водопаду за 130км 
Хороший пост. Про Глобализацию. Но в США не везде, как я уже не раз писал, надо 30 км...простите 18.64 мили...ехать за тем, что нравится. Но НЙ - это не Америка.
Так во всем мире. Крупные города с высокой плотностью населения, супермаркетами с фуагрой и трюфелями на каждом перекрестке и выбором из 3 барберов только в одном твоем подъезде. Маленькие городки и села с минимальным набором услуг и необходимостью ехать за 30 км за любимыми булками. Так живут и США, и Европа, и Украина. Разница лишь в том, что у пересичного американца или голландца 4 литра топлива на дорогу за любимыми булками не пробивают дыру в семейном бюджете.
Если говорить о 4 литрах, то есть, чуть больше галлона, то галлон стоит около 3,6 доллара, а одна поездка в ОТ с недавних пор выросла с 2,75 до 2,9. И ни у кого это дыру в бюджете не пробивает...все таки в Украине очень низкие доходы в подавляющего числа людей. Это то, что деник не понимает. Он пытается западные цены воспринять с позиции украинских доходов.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8615 раз.
- Подякували: 5429 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Вів 07 лис, 2023 16:13
rjkz написав:а одна поездка в ОТ с недавних пор выросла с 2,75 до 2,9.
А у вас там типу якась єдина ціна на ГТ? Метро/автобус/електричка (ніби щось таке є у НЙ) - все по одній ціні?
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 07 лис, 2023 16:16
Bolt написав: Gastarbaiter написав: Bolt написав:То якесь збочення(не сексуальне)..
Платити за використання результатів чужої праці? Це дорослість та повага до себе в тому числі.
Я плачу за чужу працю, як мені, свого часу платили. (Див. мій нік) Nie ja taki, życie takie. ©
"Краду, потому что все крадут"?
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8615 раз.
- Подякували: 5429 раз.
-
-
Профіль
-
-