bolex
За Януковича тут ніхто агітації не веде, будуть агітувати, тоді По єврейському питанню звертатися до Бродського, Януковича, Азарова та брата по крові jerua - vkladnukа.
|
|
![]() bolex
За Януковича тут ніхто агітації не веде, будуть агітувати, тоді По єврейському питанню звертатися до Бродського, Януковича, Азарова та брата по крові jerua - vkladnukа.
![]() jerua
Ніяк не дочекаємось коли крім пустого трьопу, беде діло, а щоби не витрачати свої гроші, можемо подарувати свою.
![]() omelist:
Вы камікадзе? навіщо мені ваша? Сразу підривайтеся а я на похорони приїду вже! сидіть ото і мовчить несчастні ви наші.. Борщ вдома є, хліб є , тепло... радуйте... Я на вашому місці вже б звільнився... людям у яких родичі померли ні копійки їхніх грошей не відали.... нема зовсім соруму...побережіться бо прийде день покарань... коли будете помирати все згадаєте... ![]()
Я брат по крові любому свідомому українцю, особливо тим, які готові боротися за свої права, а не ховаються по кутках, сидять на "толчкє" і онанірують, як "omelist-onanist" і чекають, поки за них все вирішать інші!!!
![]() Интересно и сколько НБУ по закону может продлевать мораторий - это у них последний месяц???
![]() http://www.bank.gov.ua/Publication/Pres ... ch_adm.pdf
Постанова № 43 від 03.02.10 , мораторій до 01.03.2010 включно, крім депозитів "фізиків". Але відповідь депозитного відділу ТБ (телефоном) - грошей нема, у нас мараторій.!!!
|
|