Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14971498149915001501 ... 2916>
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 19:12

Faceless написав:
  ЛАД написав:akurt
Не прокомментируете? Соответствует действительности?
https://mignews.com/news/politic/v-turcii-nachalas-kapmaniya-po-odevaniyu-zhenshin-v-hidzhab-video.html -
В Турции началась кампания по одеванию женщин в хиджаб: видео
Турецкие женщины распространяют в соцсетях ролик о том, попадут они в рай или в ад, в зависимости от того, во что они были одеты....

Джерело - твіт, в якому вже взагалі ніяких посилань немає

Люди с форума - даже нормальные - иной раз такой мусор подбирают под ногами, что иногда удивительно, как и зачем они его нашли.
Но отвечаю на вопрос: бред конечно, причем полный.
Я иногда вижу молодых женщин, которые одеты в очень даже красивые восточные одежды - но это 1-2 раза за день.
Вот больше удивляет дамочка/девушка в шортиках в обтяжку - шорты высотой в 15 см и ноги все в целлюлите - вот лучше бы хиджаб одела. Славянки...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 09 лис, 2023 19:14, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 19:12

Re: Еміграція, заробітчанство

Сибарит написав:Последний из известных мне законопроектов на эту тему был подан в 2020 году. До голосования еще не дошел.

Це неправда.
https://www.kmu.gov.ua/bills/proekt-zak ... transportu
https://www.rada.gov.ua/news/Povidomlennya/211329.html
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 3511=70345
30.06.2021 Прийнято в першому читанні

Сибарит написав:В США основная масса бензинов содержит небольшое количество спирта, точное количество не знаю, но оно позволяет заправлять обычные машины. При этом, по крайней мере во Флориде, на отдельных колонках продается чистый бензин. Он предназначен для лодок и прочей техники, которая может подолгу простаивать. Дело в том, что добавление спирта в бензин снижает его стабильность, долго хранить такую смесь нежелательно, несмотря на добавление стабилизирующих присадок.

В США виробляється 57 мільярдів літрів біоетанолу.
https://www.frontiersin.org/articles/10 ... SA%20(2007).
На що йде близько 100 млн.т. кукурудзи.
  Сибарит написав:Бразильский путь нам вряд ли светит - адаптировать существующий автопарк за обозримое время и разумные деньги не представляется возможным. Добавление же 5% вряд ли приведет к сколь-нибудь заметному результату, особенно в свете того, что мы сейчас ездим на европейских бензинах, в которых спирт уже есть. Такая ситуация дает все основания несколько снизить накал дискуссии и не пытаться мешать физику с политикой

Використання викопних вуглеводнів походженням з ірану та росії йде в розріз з питаннями безпеки. Поточний рівень податків не враховує витрат на безпеку, які компенсують фінансування вказаних терористичних режимів. Рано чи пізно така ситуація призведе до підвищення податків.
Востаннє редагувалось Denik в Чет 09 лис, 2023 19:51, всього редагувалось 1 раз.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 19:37

ЛАД
бо наїзди на мене почалися, коли скінчилися аргументи ;)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 19:41

akurt написав:
  Faceless написав:
https://mignews.com/news/politic/v-turcii-nachalas-kapmaniya-po-odevaniyu-zhenshin-v-hidzhab-video.html -
Турецкие женщины распространяют в соцсетях ролик о том, попадут они в рай или в ад, в зависимости от того, во что они были одеты....

Люди с форума - даже нормальные - иной раз такой мусор подбирают под ногами, что иногда удивительно, как и зачем они его нашли.
Я иногда вижу молодых женщин, которые одеты в очень даже красивые восточные одежды - но это 1-2 раза за день.
Вот больше удивляет дамочка/девушка в шортиках в обтяжку - шорты высотой в 15 см и ноги все в целлюлите - вот лучше бы хиджаб одела. Славянки...

з приводу, що це на рівному місці.. а це?

Ердоган запропонував закріпити в конституції право жінок носити хіджаб у держзакладах

бо Ататюрк свого часу запровадив заборону на носіння.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 19:45

Shaman написав:з приводу, що це на рівному місці.. а це?

Ердоган запропонував закріпити в конституції право жінок носити хіджаб у держзакладах

бо Ататюрк свого часу запровадив заборону на носіння.

Не секрет що Ердоган весь час вів країну в релігійне (мумульманське) русло, включно з тим, що Софію знов перетворив на мечеть. Але ж будемо об'єктивними - право на носіння це не обов'язок носіння
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 19:47

akurt написав:-----------------------
Faceless

-----------------------

Ну, там, вообще-то, не шла речь о том, что так уже ходят. Говорилось о пропаганде, что так надо ходить. Как известно, обычно все изменения начинаются с обработки общественного мнения ("пропаганды").
Исходя их той политики, которую проводит Эрдоган, могу поверить в такое. Поэтому и спрашивал и не о том, ходят ли так, а о том, есть ли признаки такой пропаганды?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 19:50

airmax78 написав:В Акурта вже інша тема - Канада. Анталія своє відіграла. Не цікаво. Хто не встиг (вийти) той опіздав.

По фразі 1: частково правда: я особисто допоміг багатьом сім'ям переїхати до Канади. З усіма дружу та підтримую зв'язок. Допомога була різноманітна, іноді дрібна: від пошуку оптимальних квитків - до відправки людей на здачу біометричних даних до Анкари та Стамбула, з підготовки документів, потім відповідей на канадські запити з приводу сімей, в яких один член сім'ї - українець, а другий ні (там сумна ситуація), з проводів в аеропорту. Одна родина з дітьми прилетіла в Париж та попала на страйк - Air Canada відмінила рейс в Париж - саме на тому літаку на зворотній його шлях були квитки - родина з дитиною - прийшлося вести перемовини з авіакомпанією і в Канаді, і в Парижі - відправили досить вдало - останні 3 місця Air France. Без доплат та платежів.
Одного разу привіз сім'ю в аеропорт - для підстраховки - був готовий взяти собаку від'їжджаючих - думали, не візьмуть у літак, слава Богу взяли. Сам я не голий теоретик - як тут деякі на цій гілці - особисто сів 29.05.2023 у літак а/к WESTJET і прилетів із San Francisco у Calgary - там узяв авто напрокат і відвідав майже всіх, у чиїй долі взяв участь: віддалявся від Калгарі на відстань понад 600 км. Зараз мені щоденно надсилають фото з тих міст - бо я відвідав національні парки, відвідав справжні канадські ферми, спілкувався з фермерами, походив по канонам і підіймався на вершини гір на лижних витягах - там зараз сніг та вже відкрився лижний сезон. Кожен день думаю, що в вгадав час та місце для візиту в Канаду, звідки рівно через 2 тижня відлетів в Ірландію тією ж авіакомпанією WESTJET.
У наших "моїх" все ОК.
Не у всех українців в Канаді все ОК.
На рейсі з Калгарі в Дублін поруч сидів легінь років 25...27 - пробув місяць - мову англійську НЕ знає - роботу НЕ знайшов - повертався в Польщу, де з батьками живе вже 5 років та там і працював.
Не вийшло у нього закріпитися в Канаді...
У готелі я зустрічав наших - набрався нахабства і вклинився в бесіду - під соусом того, що разом покуримо канадські сигарети. Повернувся в номер готелю пригнічений: сказав дружині, що спілкувався з такими людськими - вибачте - але правда - покидьками, зовні нормальними, що стало дуже гидко.
Те, що наші добрі люди можуть бути покидьками, стало зрозумілим майже всім через 6 місяців після того - зараз у Канаді навіть непристойно говорити, що ти - українець. Так "наші" за короткий термін зганьбили імідж українців.
Про це є багато роликів на ютюбі. Так і кажуть: все, що напрацювала українська діаспора за десятиліття важкої праці на сьогодні знищено.
Прикро...

По фразі 2: ви ж знаєте, що нерухомість - то НЕ ваше. Тому краще нічого вам на ту тему не писати.
Реальну ситуацію я напишу пізніше не на цій гілці: ця гілка про інше.
Будете мати відпустку - рекомендую прилетіти з Відня в Анталію - зможете зняти 2+1 за 20 000 лір (близько 690 євро), а 1+1 - за 550. Це на місяць. Ціни як завжди. Стабільні. Погода як завжди - стабільна - майже літо. Квитки на прямі рейси на найближчі пару тижнів - від 118 євро туди і назад.
Я думаю, що можете собі дозволити такі квитки.
За ціною 1 м плінтусів прихованого монтажу в покинутій назавжди "прєлєсті".
Востаннє редагувалось akurt в Чет 09 лис, 2023 19:55, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 19:53

akurt написав:
Те, що наші добрі люди можуть бути покидьками, стало зрозумілим майже всім через 6 місяців після того - зараз у Канаді навіть непристойно говорити, що ти - українець. Так "наші" за короткий термін зганьбили імідж українців.

пахне як іпсо з боліт
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 19:58

А ви почитайте мій текст вище щодо фрази 1 і зрозумієте, що написали правду.

Я вам скажу, що я послухав людей тоді на дворі готеля - вони були з Харкова, послухав, ким вони працювали раніше, де линдали по світу (один працював і в Польщі, і в Ірландії, і в інших країнах, а тепер думав, що буде піратом в Канаді)...
Реально було сумно на душі...
В розмові приймали участь - крім мене - два чоловіка і одна прокурена наскрізь жінка...
ні англійської мови не знали, ні будь-якої спеціальності, нічого...
Прилетіли...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 09 лис, 2023 20:02, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 19:59

akurt написав:У готелі я зустрічав наших - набрався нахабства і вклинився в бесіду - під соусом того, що разом покуримо канадські сигарети. Повернувся в номер готелю пригнічений: сказав дружині, що спілкувався з такими людськими - вибачте - але правда - покидьками, зовні нормальними, що стало дуже гидко.
Про це є багато роликів на ютюбі. Так і кажуть: все, що напрацювала українська діаспора за десятиліття важкої праці на сьогодні знищено.
Прикро...

Чого прикро? Може це і добре, що такі з України виїхали.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 14971498149915001501 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему