|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 09 лис, 2023 20:03
Denik написав:Чого прикро? Може це і добре, що такі з України виїхали.
А ви знаєте, я вам поставим "плюс" - реально мудро написали.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 09 лис, 2023 20:15
akurt написав:.......... У готелі я зустрічав наших - набрався нахабства і вклинився в бесіду - під соусом того, що разом покуримо канадські сигарети. Повернувся в номер готелю пригнічений: сказав дружині, що спілкувався з такими людськими - вибачте - але правда - покидьками, зовні нормальними, що стало дуже гидко. Те, що наші добрі люди можуть бути покидьками, стало зрозумілим майже всім через 6 місяців після того - зараз у Канаді навіть непристойно говорити, що ти - українець. Так "наші" за короткий термін зганьбили імідж українців. Про це є багато роликів на ютюбі. Так і кажуть: все, що напрацювала українська діаспора за десятиліття важкої праці на сьогодні знищено..........
Чим зганьбили? І в якому відношенні виявилися покидьками Ваші співбесідники?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 09 лис, 2023 20:33
ЛАД написав:Чим зганьбили? І в якому відношенні виявилися покидьками Ваші співбесідники?
Ну пан Лад - інколи 15 хвилин поговорити з людиною достатньо, щоби зрозуміти: адекват чи покидьок. Ось в мене висновок був саме такий - і маю підстави/аргументи - я обережно, але послідовно/потихеньку дізнався звідки, хто, що вміють, ким працювали...які плани... і так далі. Один з них - чоловік років 50 - попрацював "ніким" і в Польші, і в Ірландії - на кухні посуд мив (нічому іншорму в свої 50 не навчився) - розказував, як він Ірландію подоїв непогано, і як вона його підвела - не надала палац для проживання - і що було. Зранку, сідаючи в орендований мною Ford Edge, щоби від"їхати в гості до справжнього канадського фермера - реально цікаво - я такого раніше не бачив - бачив як той "мужчина" йшов, огинаючись, на пошук роботи. Я розумів, що і сьогодні він іншого не знайде: мозок НЕ так влаштований. Щодо зганьбили українці Україну в Канаді - подивіться ролики численні на Ютьюбе: - беруть кредитні картки з кредитним лімітом - знімають готівку або витрачають - та кредити не повертають - тікають з Канади. - продають майно орендодавців, надане їм безкоштовно. - вищій пілотаж: влаштовуються на офіційну роботу - на цій підставі через 2 місяці беруть в кредит нове авто - продають його і тікають з грошима з Канади. Всесвітні аферисти не можуть придумати таке, що придумають наші досвідчені люди. НЕ лайтеся: не я те придумав - купа роликів на ютьюбе, де розказують конкретні приклади... Останній мною бачений: орендодавець довозив нашому проводити час - крім квартири - в його гаражі, де можна посидіти почитати інтернет-новини зручно на канапі. З пивом. Наш дав оголошення та продав ту канапу за 50 доларів на очах у орендодавця...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 09 лис, 2023 20:35
Denik написав: akurt написав:У готелі я зустрічав наших - набрався нахабства і вклинився в бесіду - під соусом того, що разом покуримо канадські сигарети. Повернувся в номер готелю пригнічений: сказав дружині, що спілкувався з такими людськими - вибачте - але правда - покидьками, зовні нормальними, що стало дуже гидко. Те, що наші добрі люди можуть бути покидьками, стало зрозумілим майже всім через 6 місяців після того - зараз у Канаді навіть непристойно говорити, що ти - українець. Так "наші" за короткий термін зганьбили імідж українців. Про це є багато роликів на ютюбі. Так і кажуть: все, що напрацювала українська діаспора за десятиліття важкої праці на сьогодні знищено. Прикро...
Чого прикро? Може це і добре, що такі з України виїхали.
Справа за малим, щоб ОП разом з ВР кудись виїхали, ось тоді заживём.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лис, 2023 21:53
akurt написав: airmax78 написав:В Акурта вже інша тема - Канада. Анталія своє відіграла. Не цікаво. Хто не встиг (вийти) той опіздав. По фразі 2: ви ж знаєте, що нерухомість - то НЕ ваше. Тому краще нічого вам на ту тему не писати. Реальну ситуацію я напишу пізніше не на цій гілці: ця гілка про інше. Будете мати відпустку - рекомендую прилетіти з Відня в Анталію - зможете зняти 2+1 за 20 000 лір (близько 690 євро), а 1+1 - за 550. Це на місяць. Ціни як завжди. Стабільні. Погода як завжди - стабільна - майже літо. Квитки на прямі рейси на найближчі пару тижнів - від 118 євро туди і назад. Я думаю, що можете собі дозволити такі квитки. За ціною 1 м плінтусів прихованого монтажу в покинутій назавжди "прєлєсті".
Не хочу до Анталії - я у Відні подекуди почуваюся як у Туреччині. В мене є питання щодо безхмарного майбутнього Туреччини. Імперські амбіції замішані на релігійному фанатизмі не самих просунутих/кмітливих верств населення ні до чого доброго Туреччину не доведуть. А досвід конфіскацій, депортацій та міні і не дуже геноцидів там не гірший ніж на теренах колишнього совку. Так що якщо вони зараз дивляться в минуле, то і повторення цих історій невідворотнє. А прєлесть їсти/пити не просить, сама себе обслуговує, утримує і навіть апгрейдить. Сумую за нею дуже та сподіваюсь що вона на мене дочекається, бо штори. Справа не завершена. А повинна бути завершена.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лис, 2023 21:56
Bolt написав: Denik написав: akurt написав:У готелі я зустрічав наших - набрався нахабства і вклинився в бесіду - під соусом того, що разом покуримо канадські сигарети. Повернувся в номер готелю пригнічений: сказав дружині, що спілкувався з такими людськими - вибачте - але правда - покидьками, зовні нормальними, що стало дуже гидко. Те, що наші добрі люди можуть бути покидьками, стало зрозумілим майже всім через 6 місяців після того - зараз у Канаді навіть непристойно говорити, що ти - українець. Так "наші" за короткий термін зганьбили імідж українців. Про це є багато роликів на ютюбі. Так і кажуть: все, що напрацювала українська діаспора за десятиліття важкої праці на сьогодні знищено. Прикро...
Чого прикро? Може це і добре, що такі з України виїхали.
Справа за малим, щоб ОП разом з ВР кудись виїхали, ось тоді заживём.
Ніт. Ви ж залишитесь. А з таких як ви оберуть нову ВР та сформують ОП і все почнеться знову. Колесо генотьби.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лис, 2023 21:56
airmax78 написав:А прєлесть їсти/пити не просить, сама себе обслуговує, утримує і навіть апгрейдить. Сумую за нею дуже та сподіваюсь що вона на мене дочекається, бо штори. Справа не завершена. А повинна бути завершена.
Невже здали в оренду?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лис, 2023 21:58
BIGor написав: airmax78 написав:А прєлесть їсти/пити не просить, сама себе обслуговує, утримує і навіть апгрейдить. Сумую за нею дуже та сподіваюсь що вона на мене дочекається, бо штори. Справа не завершена. А повинна бути завершена.
Невже здали в оренду?
Звісно що ні. Машиномісця сумлінно працюють. Симбіоз машиномісць з квартирою виявився дуже плідним.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лис, 2023 22:05
airmax78 написав:В мене є питання щодо безхмарного майбутнього Туреччини.
Питання про безхмарне майбутнє якихось інших країн зовсім не хвилює? Тільки Туреччини? Ні, звучить класно " В мене є питання"! Рельно класно. Тільки сьогодні оголосили, що питання можуть бути тільки у двох мільярдерів - пана Пінчука та пана Ахмєтова... Помилилися. Питання до світу є у безхатнього ув"язненого у Відні.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 09 лис, 2023 22:12
akurt написав: airmax78 написав:В мене є питання щодо безхмарного майбутнього Туреччини.
Питання про безхмарне майбутнє якихось інших країн зовсім не хвилює? Тільки Туреччини?
Туреччина хвилювала виключно як країна в якій колись сам думав купувати нерухомість. Проте якось не зрослось, бо це ж "не моє"(с). Зараз хвилює виключно майбутнє України.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1