Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14981499150015011502 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 19:03

Denik писал(а):Чого прикро? Може це і добре, що такі з України виїхали.

А ви знаєте, я вам поставим "плюс" - реально мудро написали.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4459 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 19:15

akurt писал(а):..........
У готелі я зустрічав наших - набрався нахабства і вклинився в бесіду - під соусом того, що разом покуримо канадські сигарети. Повернувся в номер готелю пригнічений: сказав дружині, що спілкувався з такими людськими - вибачте - але правда - покидьками, зовні нормальними, що стало дуже гидко.
Те, що наші добрі люди можуть бути покидьками, стало зрозумілим майже всім через 6 місяців після того - зараз у Канаді навіть непристойно говорити, що ти - українець. Так "наші" за короткий термін зганьбили імідж українців.
Про це є багато роликів на ютюбі. Так і кажуть: все, що напрацювала українська діаспора за десятиліття важкої праці на сьогодні знищено.
.........

Чим зганьбили?
І в якому відношенні виявилися покидьками Ваші співбесідники?
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 19:33

ЛАД писал(а):Чим зганьбили?
І в якому відношенні виявилися покидьками Ваші співбесідники?

Ну пан Лад - інколи 15 хвилин поговорити з людиною достатньо, щоби зрозуміти: адекват чи покидьок.
Ось в мене висновок був саме такий - і маю підстави/аргументи - я обережно, але послідовно/потихеньку дізнався звідки, хто, що вміють, ким працювали...які плани... і так далі.
Один з них - чоловік років 50 - попрацював "ніким" і в Польші, і в Ірландії - на кухні посуд мив (нічому іншорму в свої 50 не навчився) - розказував, як він Ірландію подоїв непогано, і як вона його підвела - не надала палац для проживання - і що було.
Зранку, сідаючи в орендований мною Ford Edge, щоби від"їхати в гості до справжнього канадського фермера - реально цікаво - я такого раніше не бачив - бачив як той "мужчина" йшов, огинаючись, на пошук роботи. Я розумів, що і сьогодні він іншого не знайде: мозок НЕ так влаштований.

Щодо зганьбили українці Україну в Канаді - подивіться ролики численні на Ютьюбе:
- беруть кредитні картки з кредитним лімітом - знімають готівку або витрачають - та кредити не повертають - тікають з Канади.
- продають майно орендодавців, надане їм безкоштовно.
- вищій пілотаж: влаштовуються на офіційну роботу - на цій підставі через 2 місяці беруть в кредит нове авто - продають його і тікають з грошима з Канади.
Всесвітні аферисти не можуть придумати таке, що придумають наші досвідчені люди.
НЕ лайтеся: не я те придумав - купа роликів на ютьюбе, де розказують конкретні приклади...
Останній мною бачений: орендодавець довозив нашому проводити час - крім квартири - в його гаражі, де можна посидіти почитати інтернет-новини зручно на канапі. З пивом.
Наш дав оголошення та продав ту канапу за 50 доларів на очах у орендодавця...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 19:35

Denik писал(а):
  akurt писал(а):У готелі я зустрічав наших - набрався нахабства і вклинився в бесіду - під соусом того, що разом покуримо канадські сигарети. Повернувся в номер готелю пригнічений: сказав дружині, що спілкувався з такими людськими - вибачте - але правда - покидьками, зовні нормальними, що стало дуже гидко.
Те, що наші добрі люди можуть бути покидьками, стало зрозумілим майже всім через 6 місяців після того - зараз у Канаді навіть непристойно говорити, що ти - українець. Так "наші" за короткий термін зганьбили імідж українців.
Про це є багато роликів на ютюбі. Так і кажуть: все, що напрацювала українська діаспора за десятиліття важкої праці на сьогодні знищено.
Прикро...

Чого прикро? Може це і добре, що такі з України виїхали.

Справа за малим, щоб ОП разом з ВР кудись виїхали, ось тоді заживём.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 20:53

akurt писал(а):
  airmax78 писал(а):В Акурта вже інша тема - Канада. Анталія своє відіграла. Не цікаво. Хто не встиг (вийти) той опіздав.

По фразі 2: ви ж знаєте, що нерухомість - то НЕ ваше. Тому краще нічого вам на ту тему не писати.
Реальну ситуацію я напишу пізніше не на цій гілці: ця гілка про інше.
Будете мати відпустку - рекомендую прилетіти з Відня в Анталію - зможете зняти 2+1 за 20 000 лір (близько 690 євро), а 1+1 - за 550. Це на місяць. Ціни як завжди. Стабільні. Погода як завжди - стабільна - майже літо. Квитки на прямі рейси на найближчі пару тижнів - від 118 євро туди і назад.
Я думаю, що можете собі дозволити такі квитки.
За ціною 1 м плінтусів прихованого монтажу в покинутій назавжди "прєлєсті".

Не хочу до Анталії - я у Відні подекуди почуваюся як у Туреччині. В мене є питання щодо безхмарного майбутнього Туреччини. Імперські амбіції замішані на релігійному фанатизмі не самих просунутих/кмітливих верств населення ні до чого доброго Туреччину не доведуть. А досвід конфіскацій, депортацій та міні і не дуже геноцидів там не гірший ніж на теренах колишнього совку. Так що якщо вони зараз дивляться в минуле, то і повторення цих історій невідворотнє.
А прєлесть їсти/пити не просить, сама себе обслуговує, утримує і навіть апгрейдить. Сумую за нею дуже та сподіваюсь що вона на мене дочекається, бо штори. Справа не завершена. А повинна бути завершена.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 20:56

Re: Еміграція, заробітчанство

airmax78 писал(а):А прєлесть їсти/пити не просить, сама себе обслуговує, утримує і навіть апгрейдить. Сумую за нею дуже та сподіваюсь що вона на мене дочекається, бо штори. Справа не завершена. А повинна бути завершена.

Невже здали в оренду?
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 20:56

Bolt писал(а):
  Denik писал(а):
  akurt писал(а):У готелі я зустрічав наших - набрався нахабства і вклинився в бесіду - під соусом того, що разом покуримо канадські сигарети. Повернувся в номер готелю пригнічений: сказав дружині, що спілкувався з такими людськими - вибачте - але правда - покидьками, зовні нормальними, що стало дуже гидко.
Прикро...

Чого прикро? Може це і добре, що такі з України виїхали.

Справа за малим, щоб ОП разом з ВР кудись виїхали, ось тоді заживём.

Ніт. Ви ж залишитесь. А з таких як ви оберуть нову ВР та сформують ОП і все почнеться знову. Колесо генотьби.
airmax78

2
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 20:58

BIGor писал(а):
  airmax78 писал(а):А прєлесть їсти/пити не просить, сама себе обслуговує, утримує і навіть апгрейдить. Сумую за нею дуже та сподіваюсь що вона на мене дочекається, бо штори. Справа не завершена. А повинна бути завершена.

Невже здали в оренду?

Звісно що ні. Машиномісця сумлінно працюють. Симбіоз машиномісць з квартирою виявився дуже плідним.
airmax78

2
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 21:05

airmax78 писал(а):В мене є питання щодо безхмарного майбутнього Туреччини.

Питання про безхмарне майбутнє якихось інших країн зовсім не хвилює?
Тільки Туреччини?
Ні, звучить класно "В мене є питання"!
Рельно класно.
Тільки сьогодні оголосили, що питання можуть бути тільки у двох мільярдерів - пана Пінчука та пана Ахмєтова...
Помилилися. Питання до світу є у безхатнього ув"язненого у Відні.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 21:12

akurt писал(а):
  airmax78 писал(а):В мене є питання щодо безхмарного майбутнього Туреччини.

Питання про безхмарне майбутнє якихось інших країн зовсім не хвилює?
Тільки Туреччини?

Туреччина хвилювала виключно як країна в якій колись сам думав купувати нерухомість. Проте якось не зрослось, бо це ж "не моє"(с). Зараз хвилює виключно майбутнє України.
airmax78

2
  #<1 ... 14981499150015011502 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой