|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 13 лис, 2023 22:54
А можно ссылку на то, что на скрине?
-
M-A-X
-
-
- Подякував: 822 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 лис, 2023 22:58
пост свіжий, набери в пошуку)
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 13 лис, 2023 23:04
Прохожий написав: Frant написав: BIGor написав:А де зараз Трібека, Аірмакс, Унукунтій чи інші апологети КРЖН? Чи знаєте, що Прохожий вклався в віллу на березі моря біля Генуї? Трібека казав/ла що вийшла з КРЖН і купив/ла польської нерухомості.
Підчистили територію. 32 роки все що могли, звідси виводили і вивозили. Опустили колись потужну індустріальну державу з 52 млн населення - до рівня чавунно-олійного придатка з найменьшою в Європі зарплатою.
девочки что за истерика? Я в Киеве) а вот для "аудитора из биг4" походу стало откровением "дешевая" недвига в РП, типа в прицентралье Кракова воздух ПА4куе за м2)))
Очень жду от бигора сравнения цен зарплата Польши/метр новостроя Варшава/Краков, но, очевидно, не дождусь. Человек, который говорил, что в Киеве очень дорого по соотношению зп/метр новостроя внезапно замолчал по такому же соотношению в Польше.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 14 лис, 2023 01:42
Frant написав: барабашов написав:Frant Ещё б ремонты в стиле Веее-Эйр на максималках кто то наделал за 2/3 цены 21года и в гривне и сейчас и чтоб выглядело вживую не хуже чем в той прелести в ТТ, что сдать за 3500 год уже не могут И холодильник за счёт застройщика чтоб кто-то купил и из Гудвайна деликатесами на шару набил
Євроремонти - повинні йти в подарунок. Ви ж розумієте, що курс гривни тримається винятково за рахунок допомоги Америки і ЄС. Як тільки допомога зеленим популістам зменшиться, зразу ж девальвація, падіння курса і обвал цін КРЖН.
Курс гривны это сферический хер в чёрной дыре и всегда может последовать за отцом своим, купонокарбованцем. Зёбр уже 55 пророчил, теперь 34 прогнозирует. Цена евроремонта сделанного чёрт знает когда и из какого симбиоза нежелтеющей Снежки и царского паркета с адовой звукоизоляцией может и будет подарком к цене АППС-2000 ну или красного кирпича с видом на Бабий Яр Более-менее новые не учуханные свиноарендаторами ремонты или ремонты, которые в настоящее время не закончены, потому что плиточник работает мехводом рядом с $-чиком, а электрик чинит проводку уже в Варшаве второй год, тоже должны дариться переборчивому покупану прелести по Е-оселе? И кто будет строить что то отличное от мордоров в зажопьях области по цене вдвое ниже теперешней, если и по этой цене(и расценкам) строить(не срать/мазать/подметать) некому?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 03:51
А чому б і ні?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 10:43
Frant написав:Тому я не рекомендую до закінчення війни купляти тут нерухомість.
От і мені "і хочеться і колеться" дружину "підписати" на 3% на є-оселю, якщо їй дадуть(вчителька). Напевно краще таки, покищо тримати скирду на депо (грн/юсд), а бетон якщо брати, то хоч тоді, коли з'явиться світло в кінці тунелю/буде чітко видно кінець війни. Або ще зробити паузу з купівлею бетону з рік-два після війни, якщо ціни полетять зразу в космос... Чи то навпаки, будуть всі "закордонні патріоти" скидати свій бетон в Україні і обвалять ціни на РН? п.с. Мені напевно теж під 3% не дадуть, бо я не на контракті? Та і оформлення кажуть що буває займає десь з місяць(а я за свою коротку відпустку можу не встигнути)
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 14 лис, 2023 11:10
Успіх , думаю тобі дадуть. А чому не хочеш на дружину, якщо тобі не дадуть? Дохід обох дивляться, принципово нема різниці. Ну і в будь якому разі ти маєш мати гроші щомісяця платити цю імпотеку, навіть якщо тобі завтра не дай Бог відірве ногу (не в бою) і ти втратиш повністю дохід від ЗСУ і не матимеш права на компенсацію по здоровʼю. Тобто найгірший варіант. Якщо у тебе лежать під подушкою ці гроші і ти можеш з них щомісяця платити цю імпотеку - сміливо бери! Я б брав. І може візьму. Під 7% . Але тоді, коли у мене буде на руках ВСЯ необхідна сума для купівлі без кредитування (десь 150 куо) Для підстраховки.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 14 лис, 2023 12:30
Hotab написав:Успіх , думаю тобі дадуть. А чому не хочеш на дружину, якщо тобі не дадуть? Дохід обох дивляться, принципово нема різниці. Ну і в будь якому разі ти маєш мати гроші щомісяця платити цю імпотеку, навіть якщо тобі завтра не дай Бог відірве ногу (не в бою) і ти втратиш повністю дохід від ЗСУ і не матимеш права на компенсацію по здоровʼю. Тобто найгірший варіант. Якщо у тебе лежать під подушкою ці гроші і ти можеш з них щомісяця платити цю імпотеку - сміливо бери! Я б брав. І може візьму. Під 7% . Але тоді, коли у мене буде на руках ВСЯ необхідна сума для купівлі без кредитування (десь 150 куо) Для підстраховки.
Та я десь так і розраховую "будь-які варіанти"... І на смарт-квартиру наче нашкрібається вся сума... Але треба зважити всі плюси і мінуси! З плюсів: 1. Халявні %% 2. За роки гривня знеціниться(на х2 чи х3 чи...) 3. За роки(+10+15+років) квартира зросте в ціні 4. Здаючи в оренду - теж приріст капіталу буде Тепер мінуси: 1. Війна і кінця-краю ще не видно! 2. Раптом форс-мажор, а всіма коштами треба буде погасити всю іпотеку (всю скирду забетонувати) І ... наче, все. Але!!! Але ці два пункти значно переважають 4 пункти "плюсів"! Тому... ще думаю 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 14 лис, 2023 14:30
Frant написав:Чому так сумно тут? Людей майже немає. Де рили новобудівці з дорожаєм і проплаченими текстами???? Які успішно продали "вчора" смарт новобуд в центрі за 10000000000000 доларів??? І сьогодні черга стоїть, щоб купити там же за 1000000000000000000000000000 доларів?
На вулицю вийдіть, вартість і кількість авто зростає, економічна активність перевершує довоєнні показники, нікому сидіти на форумах.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 14 лис, 2023 16:19
Zebra написав:вартість і кількість авто зростає, економічна активність перевершує довоєнні показники
рожеві фантазії, далекі від реальності. Чому ж новобуд в Києві за рік подешевшав на 4%? 
-
Frant
-
-
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
|