|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:03
Letusrock написав: budivelnik написав:Молодший Будівельника має відтермінування після операції на спині
ясно, буває що підведе спина якраз в непідходящий момент)) в нашому ТЦК якщо сказати щось про спину то спочатку 10 хвилин всі дико ржуть а потім ставлять штамп "придатний". Майже всі хвороби знають вилікувати за один сеанс
Какой хороший ТЦК, а Вы всё ещё на воле )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:16
trololo написав:не знаю, скільки просять за панішер, але впевнений, що фпвшка чи мавік зі скидом в плані ціна/результат кратно переважають це незрозуміле подєліє.. а коли пішли чутки що вони дають відкат закупщикам - трохи стало зрозуміліше в причинах популярності..
Про відкат треба докази, а не чутки. Ефективність якщо хтось і порахує, то ця інформація до війни буде таємною. FPVшка апріорі має меншу дальність аніж крило. Ну і скид з Панішера коштує дешевше за ФПВшку. Хоча зараз - я за ФПВшки. Поки ними можна відносно дешево ганятися за всім, що рухається на 0 і біля 0.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:19
Letusrock , безпідставно уникають військової служби", в тому числі чоловік fler та сини budivelnika. Оце так поворот))
Ви самі після 24.02.2022 були в ТЦК? Чи на мукачівському фронті війна відчувається як мир і тому можна не йти?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2443 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:20
trololo написав: pesikot написав:- Та він, хороший, у нього очі добрі. Поїдемо з ним на шашлики
винуватити зеленського в тому, що він хотів закінчити розпочату в 2014 війну? ну таке. треба було хоча б спробувати, він спробував, але для танго потрібно двоє.
А навіщо пробувати танцювати з тим, хто не хоче танцювати ? А хто хоче гвалтувати В 2019 році такі спроби вже виглядали дивними. trololo написав:і про "шашлики" залужний 100500 раз казав, що потрібно було, щоб ворог був впевнений, що ніхто не готується, інакше план нападу був би змінений із зухвалого ( про який добре знали, завдяки американцям, та який, на щастя, провалився), на більш прагматичний. із відповідними для нас наслідками. я думаю, що заяви про шашлики були частиною цього плану.
Якби просто казали про шашлики. То, можливо. Так, шашлики, ми не готуємся Але, розміновували ділянки, зупинили ракетну програму, з півночи відвели війська. А до цього будували дороги, що я дивувався, а нащо такий хрін-знає-який-кратний запас міцності. А потім по тим дорогах поперли рашисти І "прагматичний" план у россіян - це взагалі смішно. Прагматичніше за все було взагалі не нападати. Але щось пішло не так
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:24
trololo написав:і чомусь ніхто не звинувачує в шашличництві тих же американців, які однією заявою могли попередити цю війну..
Слухай, у тебе погано виходить бути неупереджиним Ти так топишь за зелених Так амеріканці і не казали про шашлики, вони казали:- рийте окопи Та надавали мапи нападу І що вони могли сказати ? Давай, тему розвивай, розумник ти наш
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:27
Hotab написав:Letusrock , безпідставно уникають військової служби", в тому числі чоловік fler та сини budivelnika. Оце так поворот))
Ви самі після 24.02.2022 були в ТЦК? Чи на мукачівському фронті війна відчувається як мир і тому можна не йти?
Так по 30 000 - 100 000 грн на блокпостах вже не платят, тому там вже мир А то б пішли ... знову на блок-пости
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:32
Denik написав: trololo написав:не знаю, скільки просять за панішер, але впевнений, що фпвшка чи мавік зі скидом в плані ціна/результат кратно переважають це незрозуміле подєліє.. а коли пішли чутки що вони дають відкат закупщикам - трохи стало зрозуміліше в причинах популярності..
Про відкат треба докази, а не чутки. Ефективність якщо хтось і порахує, то ця інформація до війни буде таємною. FPVшка апріорі має меншу дальність аніж крило. Ну і скид з Панішера коштує дешевше за ФПВшку. Хоча зараз - я за ФПВшки. Поки ними можна відносно дешево ганятися за всім, що рухається на 0 і біля 0.
Отлично для позиционной войны . Но ими одними на победить.
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:36
Letusrock написав:А всі - це тільки ти ? Чи Арестовича наслушался ?
чому тільки я? як мінімум Denik, fler та інші
fler? Арестовича? Послухала лише один  раз і більше ніколи. До речі, тут писала, що він мене дратує через своє слащаве муркотіння та самозакоханість. Випуски Арестовича (де він з Фейгіним у парі) певний час слухав мій чоловік і завжди в навушниках, щоб я не чула. Я дивилася на ютубі Яковіна іноді, коли не встигала перечитати новини.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:42
fler написав: Letusrock написав:А всі - це тільки ти ? Чи Арестовича наслушался ?
чому тільки я? як мінімум Denik, fler та інші
fler? Арестовича? Послухала лише один  раз і більше ніколи. До речі, тут писала, що він мене дратує через своє слащаве муркотіння та самозакоханість. Випуски Арестовича (де він з Фейгіним у парі) певний час слухав мій чоловік і завжди в навушниках, щоб я не чула. Я дивилася на ютубі Яковіна іноді, коли не встигала перечитати новини. Letusrock, як невдобно вийшло, так ? )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:48
Letusrock написав: Shaman написав:проблеми у орків є й накопичуються, хто б про це не казав. але комусь не подобається про це чути
Ваші натяки недоречні. Проблеми в орків накопичуються і можуть накопичуватись ще років 20. Лінь шукати але в березні 2022 всі були впевнені (навіть я) що економіка рф рухне за 2-3 тижні чи літом 2022 (санкції, вихід капіталу, долар по 300), а тепер так само вчепились в чергову магічну дату. Більшість суперпозитивних прогнозів не збулись (тим більше від Буданова), нам залишається лише посміятись над черговим "вирішальним місяцем", та датою "Х"
накопичення проблем - це нелінійні речі, тому якось розраховувати строки - справа така я не був впевнений, я знаю, що великі системи мають запас міцності  але всі санкції мають ефект, можете на Газпром подивитись. курс бачимо, треба ще глянути, скільки грошей надрукували. треба домовитися о показниках, тоді можна виміряти в цифрах. але 20 років під санкціями та у стані війни Раша не потяне, хіба кілька років.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1