Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA написав:Бо в київській реальності щось вкладати в покращення орендного житла це благодійність.
100%. Можна зробити такий сякий ремонт і 20 років не паритись. Головне - не давати квартирантам інтенсивно вбивати квартиру. Вкласти 1/3 вартості квартири в ремонт, а потім здавати її за копійки, сортувати і прочищати квартирантів - немає сенсу.
fox767676 написав:Може в панельних хрущах з дерев'яними вікнами десь 14 і було, в новобудовах менше 20 не опускалось
Показники дуже залежать від сусідів: в мене кілька років знизу було порожнє приміщення без вікон і жильців: в квартирі без опалення (щороку на Різдво їду на кілька тижнів в село, вимикаю опалення) було градусів 6-8. Заїхали сусіди -одразу стало десь 14 С. А минулого року в них народилась дитина - взагалі можна було майже не опалювати, 17-18 трималось само по собі.
fox767676 написав:Може в панельних хрущах з дерев'яними вікнами десь 14 і було, в новобудовах менше 20 не опускалось
Показники дуже залежать від сусідів: в мене кілька років знизу було порожнє приміщення без вікон і жильців: в квартирі без опалення було градусів 6-8. Заїхали сусіди - стало десь 14. А минулого року в них народилась дитина - взагалі можна було майже не опалювати, 17-18 трималось само по собі.
То вони теплом своїх сердець зігрівали ? )) Я пишу про теперишню ситуацію з затримкою пуску опалення, коли весь будинок був непідключений. А так сучасні опції з поквартирним включенням\відключенням опалення це і плюс і мінус, бо заощадливі сусіди можуть зловживати та розраховувати на тепло від твоєї квартири ))
fox767676 написав:А так сучасні опції з поквартирним включенням\відключенням опалення це і плюс і мінус, бо заощадливі сусіди можуть зловживати та розраховувати на тепло від твоєї квартири ))
Чи не здається пану Fox767676, що його дописи протирічать, один другому?
І що в квартирі без опалення - якось не вельми комфортно - що в старому фонді, що в новобуді?
Тіньовий плинтус не на часі. Не приживеться він у нас. Так само як і скритномонтажний. Потрібні прості та дешеві рішення які не вимагають високої кваліфікації майстрів. Я думаю що і підлогові покриття в один рівень залишаться в минулому і перехід між покриттями без поріжків. Лухурі не на часі. Макітра за 2К ойро - не на часі.
fox767676 написав:А так сучасні опції з поквартирним включенням\відключенням опалення це і плюс і мінус, бо заощадливі сусіди можуть зловживати та розраховувати на тепло від твоєї квартири ))
Тому й подекуди ОСББ вводять методику оплати, прив'язану до середньої витрати на метр по будинку: надто "заощадливим" виставляють оплату по середнім показникам, бо якби див не буває, те, що в них лічильник не крутиться, не значить, що вони не отримували тепло
fox767676 написав:То вони теплом своїх сердець зігрівали ? ))
Так у нас все місто на індивідуальному опаленні вже років 20. В мене кондиціонер (шкодую, що зекономив і він не працює при мінусах) + електроконвектори. В сусідів, здається, газові конвектори. А мені на газ робити проєкт якось дорогувато...