Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 55645565556655675568 ... 14630>
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 20:41

stm написав:Ааааа, надо следовать мирному плану Китая потому что Китаю выгоден сам процесс войны. А чё? )))
Дополню несуразность новой мыслью:
Западу выгодно давать нам денег и часть вооружений не потому что мы загнемся, а потому что сам контролированный процесс отдавания денег их налогоплательщиков - это прикольно )))

Бееее)))
Україні зараз! вигідний мирний план Китаю, бо саме в ньому вказаний такий результат -- збереження української нації, української держави, невизнання захоплення територій агресором.
Саме в такому порядку.
І саме Портніков вказує на головний пріоритет на зараз! -- збереження укнації. Навіть державу ставить на друге місце.

Поки з планом і з даним планом-результатом навіть сама Україна та суспільство не погоджуються (а ставлять на перше місце -- перемога, кордони), то поки (тобто на зараз) Китай має за інтерес - сам процес війни, продовження контрольованого процесу війни.
Не збільшує допомогу ріфляндії, щоб вона досягла своїх цілей перемоги, але й і падати їй не дає.
І так буде робити далі.

А от Ваше доповнення дійсно несуразне.
Чому Заходу вигідно допомагати нам не програти -- не секрет, все очевидно: від захисту демократії і до боротьби з світовим лихом.
Чому Заходу невігідно забезпечити нас ресурсами для перемоги теж не секрет -- від коштує це дорого, внутрішніх протиріч у владній боротьбі і до обмежень з-за Китаю, ріфшляндії.

Тому в такому тупіку і залишається всім гравцям тримати процес війни, контрольованим.
Але! Ще раз -- Залужний каже, що така фаза на користь рашці, Сліп про свій рівень, Портніков - про збереження нації.
Да ще накладається наша внутріполітична боротьба...
Да ще ресурси зменшуються.

Чому нема отієї єдності політсил?
Да тому що опозиція вважає, що партнери не дадуть програти...
Чому влада не підвищує професійність (другий фактор перемоги від Портнікова)?
Бо теж вважає, що партнери не дадуть програти.

Тому Портніков вже волає про загрозу збереження нації. Нації.
Бо війна така річ, що можна загратися...

І той же Китай змінить свої інтереси, план відносно України, який у нього на зараз. На зараз.

На цьому все.
Перекручуйте до несуразності.
Ситуація зовсім несмішна.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 20:46

detroytred написав:
Бееее)))
Україні зараз! вигідний мирний план Китаю, бо саме в ньому вказаний такий результат -- збереження української нації, української держави, невизнання захоплення територій агресором.
Саме в такому порядку.

Можно это из уст Китайского представителя?
Потому что с тезисом что Китаю выгодна война я абсолютно с Вами согласна. И нигде я не видела высказывания официального китайского лица с тезисами "невизнання захоплення територій агресором".

Портников тоже нигде не использует тезис "мирный план Китая", он использует "если не НАТО, то гарантии США+Британия".
Востаннє редагувалось stm в П'ят 17 лис, 2023 20:52, всього редагувалось 2 разів.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 20:47

холява написав:
Я УКРАИНЕЦ .
Мне второе гражданство не нужно .
Ни румынское ,ни любое другое .

Допустим є й певний процент таких громадян як Ви .
Але є й з іншими поглядами на подвійне громадянство. :wink:
а іще уявіть собі що для когось матеріальне забезпечення власних сімей, право говорити власною мовою й ходити в свою церкву більш вартісні ніж право на вільну любов і гордо майоріючий райдужний стяг :lol:
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 20:50

Успіх написав:
  whois2010 написав:двое сыновей...

трое сыновей...

двое сыновей

І лише сини будівельнка - "особливі")))🤦🏻🤦‍♂️

а вшивий про баню...
До чого тут Будвіельник? Я ж не дарма перед переліком воюючих дітей політичної верхівки, твого обранця цитував. Ти коли не на форумі, а йому будеш питання задавати?
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 20:53

Banderlog написав:
  Bobua написав:Ви, тили, що робите хоч би для власної безпеки (якщо таки загребуть)?

А що тили можуть зробити? Вийти на майдан ? Ніхто горлапанів слухати не буде. Петиції підписувати? :lol: Ну і чесно кажучи вони не стануть дьоргатись щоб не отримати повістку раньше часу. Це ж не тюрма що раньше сів раньше вийшов. Чим пізніше заберуть тим більше шансів лишитись живим.

Звісно ж ні. Майдан -- то складно.
Просто петиції. Для себе самих в першу чергу. :) Аби якщо загребуть -- умови вже були суттєво кращі...
Хіба ж хтось буде їх шукати за ті підписи? :shock:
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 20:58

buratinyo написав:У меня есть один вопрос к Вам. Интересует мнение и прогноз о том, как повлияет встреча китайского и американского президентов на кремлевское руководство? Что можно ожидать с наибольшей вероятностью?
Благодарю.

Шановний buratinyo, я б теж воліла знати відповідь на це питання.
Наскільки я зрозуміла з усіх прочитаних новин, то зустріч Б і С не задовольнила їх обох. Б. культурно пояснив, що "куй вам, а не Тайвань". Про Україну та Ізраїль взагалі немає ніде ані слова. З економічної точки зору США на цей час №1, Китай - №2.
"Незважаючи на те, що Сі є всемогутнім лідером, він відчуває великий тиск вдома. З політичного погляду останні 12 місяців у нього були жахливі, йому довелося усунути вищих керівників, яких він призначив. Зараз економіка Китаю не в найкращому стані. Рівень зростання сповільнився, безробіття серед молоді досягло найвищого рівня, а мільйони людей чекають на будівництво недобудованих будинків. Сі Цзіньпін не може виправити це за допомогою однієї зустрічі, але це був гарний час, щоб покращити свій імідж могутнього та серйозного державного діяча вдома. Сі також мав завдання переконати американський бізнес зберігати віру в Китай. Побоювання щодо економіки та дедалі більш авторитарної політичної системи призвели до скорочення прямих іноземних інвестицій. Ми не повинні випускати з уваги той факт, що після зустрічі з Байденом Сі обідав з лідерами американського бізнесу. Вони хотіли почути будь-які запевнення в тому, що в найбільш густонаселеній країні світу все ще можна отримати великі прибутки, незважаючи на складні відносини між Вашингтоном і Пекіном."
На мою думку, поки що США мають потужніший прямий вплив на Китай, ніж Китай на США. Це дозволяє стримувати агресію на Тайвань і змушує Китай утримуватись від військової допомоги рф. Отже, щодо Вашого питання "як вплине ця зустріч на кремлядів?". Думаю, що найближчим часом ніяк. Принаймні до виборів у США я нічого кардинального від Сі не очікую. Але це не означає, що на кремлядів не вплине щось/хтось інше.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 20:59

stm написав:
  detroytred написав:
Бееее)))
Саме в такому порядку.

Потому что с тезисом что Китаю выгодна война я абсолютно с Вами согласна. И нигде я не видела высказывания официального китайского лица с тезисами "невизнання захоплення територій агресором".

Портников тоже нигде не использует тезис "мирный план Китая", он использует если не НАТО, то гарантии США+Британия.

Мова з мого боку не йде про "план Китаю", як незмінний документ тощо.
В ньому напрям. Саме напрям.
Думка Lapay-я теж в тому ж напрямі.

Про гарантії - це вже овсім наступний етап.
Це наші поки бажають одним махом вирішити. Вдасться - чудово, але можна ж загратися - про це мова.
Хоч Портніков і вказує, що можливо армія до того часу переможе (все можливо), але все ж таки основна його думка про ризики.

Стосовно "невизнання" - від Китая достатньо відсутності визнання. Це вже добре.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:09

stm написав:
  detroytred написав:
Бееее)))
Саме в такому порядку.

Портников тоже нигде не использует тезис "мирный план Китая", он использует "если не НАТО, то гарантии США+Британия".

stm
+100500

жгите напалмом военпенса и угорця!

Вы сегодня моя героиня вечера)
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:12

Bobua написав:Що тили зробили за 20міс+ для того, аби знизити ризики каліцтва чи смерті на війні?

статья КК України про самоуправство?
п.с. Сплачували(мо) податки, на які частково забезпечувалась(ться) армія. і не втекли за кордон,і не вийшли на пенсію в 45...
  Bobua написав:
Ви, тили, що робите хоч би для власної безпеки (якщо таки загребуть)?

Просто працюємо, сплачуємо податки і не крадемо і не брешемо і маємо надію на ЗСУ
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:13

Bobua написав:
  Banderlog написав:
  Bobua написав:Ви, тили, що робите хоч би для власної безпеки (якщо таки загребуть)?

А що тили можуть зробити? Вийти на майдан ? Ніхто горлапанів слухати не буде. Петиції підписувати? :lol: Ну і чесно кажучи вони не стануть дьоргатись щоб не отримати повістку раньше часу. Це ж не тюрма що раньше сів раньше вийшов. Чим пізніше заберуть тим більше шансів лишитись живим.

Звісно ж ні. Майдан -- то складно.
Просто петиції. Для себе самих в першу чергу. :) Аби якщо загребуть -- умови вже були суттєво кращі...
Хіба ж хтось буде їх шукати за ті підписи? :shock:

Була петиція за 18 місяців? :wink: Вона щось змінила? Мож Ви гадаєте що мітинги проти парків і брущаток не були інспіровавані владою? :lol: Я даж не знаю як зараз безпечно зібрати майдан хіба як підтримку ізраеля ,під звіздой давіда а там коли народу збиреться достатньо щоб з ними рахувались, тоді вже почати про якусь гідність чи про то що soldaten lives matters
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 55645565556655675568 ... 14630>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему