Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 55665567556855695570 ... 14645>
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:45

detroytred где вы аву потеряли?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:47

detroytred написав:Відносно саме Портнікова -- про пріоритети і їх порядок.
Ліньки передивлятись, але він ще спеціально окремо підкреслив про порядок. (Якщо помиляюсь, то можете виправити. Хоча якщо окремо не підкреслив, то не суть).

А Ви вже не викривляєте, а питаєте. Молодець.

Конкретно, порядок от Портникова который услышали Вы для себя. Вкратце, Вы же умный и можете не искривляя написать по пунктам, но Вам лень. Как лень lapay найти международный земельный кадастр ООН.
Сегодня просто не мой день, такие ленивые собеседники )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:Мож Ви гадаєте що мітинги проти парків і брущаток не були інспіровавані владою?

У Львові такі мітинги з ініціативи Святослава Літинського і я більш ніж впевнений по всій його біографії, що він абсолютно не з подачі будь якої гілки влади це робив. Хоча він саме каже, що багато хто так думає:
Я дуже цьому дивуюся. Мені здається, що в них є два міркування. Перше міркування, яке переважає над всім, що цей мітинг організовано за чиїсь гроші. Конкретно називають, що бенефіціаром наших мітингів є Львівська міська рада в особі Садового. Умовно кажучи, що Садовий платить Літинському та Кирєєву для того, щоб приходили до обласної військової адміністрації. Мені здається, що в людей, які все життя бачили, що саме так це робиться, є блокування і переконання, що це правда. І їм здається: «Він прийшов за гроші, а ми будемо йому прогинатися?». Мене таке їхнє бачення дуже дивує, що це політична боротьба, а не боротьба за державу.
https://zaxid.net/statti_tag50974/
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1117 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:53

stm написав:lapay ищет международный земельный кадастр ООН, не мешаем ему. Ждём, когда найдёт. Он правда не спешит, просто кадастр большой и международный )))

Навіть пальцем не ворухнув, щоб знайти. Десь в надрах ООН обов'язково є карти країн-учасниць з поточними кордонами. До речі, наші поточні кордони вже трохи відрізняються від кордонів 1991.
А для чого в китайському плані згадана ООН? Просветіть.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:58

lapay написав:
  stm написав:lapay ищет международный земельный кадастр ООН, не мешаем ему. Ждём, когда найдёт. Он правда не спешит, просто кадастр большой и международный )))

Навіть пальцем не ворухнув, щоб знайти. Десь в надрах ООН обов'язково є карти країн-учасниць з поточними кордонами. До речі, наші поточні кордони вже трохи відрізняються від кордонів 1991.
А для чого в китайському плані згадана ООН? Просветіть.

Т.е. Вы сказали и даже пальцем не пошевелили что бы в недрах ООН найти земельный международный кадастр. А я должна Вам просто поверить? Хотя имею сомнения в существовании вообще этого международного кадастра ООН ))) Логично!
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 21:59

lapay написав:
  ЛАД написав:Можно найти многое. Было бы желание.
Пан шаман, наверное, будет доказывать, что и уволили её сейчас незаконно.
И возмущение и армейцев, и львовских студентов неправомерно. И они должны извиниться перед ней.

Фаріон законів не порушувала і виграє всі судові справи, якщо вони взагалі дійдуть до суду. Як депутат, вона зробила для держави Україна набагато більше, ніж якийсь Рабінович чи Арахамія.
В дев'яностих, з блакитних екранів, слово хохол звучало набагато частіше за слово кацап. Зараз слово кацап стало майже літературним як, наприклад, слово жид. Так що все тече, все змінюється.
В армії, як мінімум, всі команди повинні віддаватись державною мовою. В іделі все спілкування підлеглих з командуванням теж. Звісно, під час війни мовне питання в армії відійшло на другий план, але після війни українізація армії тільки посилиться.

Щодо після війни - поживемо, побачимо.
Щодо мови військових, то навіть в радянські часи команди віддавались "державною мовою" хоча б тому, що командир, звісно, не міг знати всі 100 чи скільки мов народів Союзу. Але при цьому нікому і на думку не спадало забороняти солдатам будь-якою мовою і проголошувати їх за це ледь не ворогами.
А звинувачути бійців "Азова" за те, що вони розмовляють російською... Пробачте, але це вище мого розуміння. Мерзотником треба бути.
Чи треба їм сказати: "Не маєте права захищати Україну?"
Чи сказати" "Добре, ми вам дозволяємо захищати Україну, але сидить собі тихенько, бо ви другого сорту"?
Ну і якщо для Вас "жид" це "майже літературне" слово, то, можливо, Ви просто антисеміт?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 22:02

vitaliiangel написав:detroytred где вы аву потеряли?

Не тільки аву, але і нік хотів. Тільки з ним морочитися ліньки було.

Я підключився до дискусії винятково. З-за рефлексії на думку lapay-я ... прохожого хероя. Бо якщо вже йому отаке прилітає, то це капець. Шабаш...

Ваську передайте, нехай не хвилюється, завтра і т.д. (тобто довго) мене не буде.
Розумниця (без жарту) stm, дай Бог їй здоров'я, колись давно у відповіді Успіху "потому что..." надала, як на мене, чудову пораду.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 22:08

ЛАД написав:Щодо після війни - поживемо, побачимо.

Что-то графики "после войны" смещаются
Andrey2512

Подякував: 79 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 22:10

stm написав:
  detroytred написав:Відносно саме Портнікова -- про пріоритети і їх порядок.
Ліньки передивлятись, але він ще спеціально окремо підкреслив про порядок. (Якщо помиляюсь, то можете виправити. Хоча якщо окремо не підкреслив, то не суть).

А Ви вже не викривляєте, а питаєте. Молодець.

Конкретно, порядок от Портникова который услышали Вы для себя. Вкратце, Вы же умный и можете не искривляя написать по пунктам, но Вам лень. Как лень lapay найти международный земельный кадастр ООН.
Сегодня просто не мой день, такие ленивые собеседники )))

Невже Ви 10 хв. не витратили на відео?!
Порядок написаний мною сьогодні вже декілька разів: збереження нації, держави, території.

Якщо Ви ще й кажете,що Портніков вів мову про вступ по частинах в ЄС, то це по суті теж від цього порядку -- він за теперішніх обставин волає про гарантії збереження хоч якось нації, держави. Ніж ризики з перемогою, кордонами.
Він вказує, що поки держава та суспільство таке не сприймають. Поки перемога та території.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 17 лис, 2023 22:13, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лис, 2023 22:11

ЛАД написав:Щодо мови військових, то навіть в радянські часи команди віддавались "державною мовою"

А у радянському союзі офіційно була державна мова?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

#<1 ... 55665567556855695570 ... 14645>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор