Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Сучасний високотехнологічний продукт, розроблений на основі платіжної картки. Оформивши карту, Ви маєте можливість оперативно користуватися коштами, при цьому на залишок нараховуються ставки на рівні депозитів.
Сучасний високотехнологічний продукт, розроблений на основі платіжної картки. Оформивши карту, Ви маєте можливість оперативно користуватися коштами, при цьому на залишок нараховуються ставки на рівні депозитів.
смешно 5,0% они называют "на рівні депозитів"[/quote] Дякую за лікбез)
sens написав:По євро курс з найкращих,чи то таблиця не все враховує
в таблице то что жирным это курс со стели. Они его не публикуют, поэтому надо звонить и уточнять, чтобы зря не ехать. Я так попал с окси, купив евро по 40,30. Оно всё равно в плюс, только на банки с доходом ниже 550-600 грн я не трачу время. Напротив в укргаз евро было по 40, а рядом в ощаде по 40,15 чуть дальше по Хрещатику ПУМБ там 40,10 (с учётом комиса). Нет смысла тратить на окси/поликом/кристалл 2-3 часа.
newpovlanik написав:По чему в кассах выдают один мусор который обменки берут только по курсу НБУ Как решить проблему?
работать с евро или договариваться за коробку конфет, чтобы касса вам отложила синие. Или найти обменку которая берёт всё. Я все 3 варианта использую. Общее правило мусор не брать. Ещё кто то в приват пристраивает.