|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 19 лис, 2023 20:36
vitaliiangel написав: pesikot написав:PS. да и бизнеса у тебя никакого нет. Ты много раз прокалывался.
слышь хотаб? и к остальным тоже, бизнеса нет. значит налоги платить безработному не с чего. Закрыли тему.
Ага, слышу)) Давай свой каминг-аут)) 5% от 50 грн с каждого квадрата? Столько Ирпень установил минимальную ставку аренды?))Столько ты вписал в договор? 2 грн 50 коп с квадратного метра размер налога у тебя?? Шо там , хоть на стакан капучино за месяц выходит налог? Да ты просто незаменим для государства, бизнесмен)) 
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 19 лис, 2023 20:47, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 19 лис, 2023 20:38
mephala написав:а тот кто пошел на фронт может потерять жизнь. или стать калекой никому не нужной на всю жизнь. ты понимаешь разницу между потерять бизнес и жизнь???
Те кто погиб в дтп или стал калекой чем то хуже? Ты понимаешь, что нет разницы как потерять жизнь? Это вообще из другой плоскости вопрос. Я говорил только про финансовые риски. Нафиг ты вплетаешь то, что к ним не относится.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 19 лис, 2023 20:53
vitaliiangel написав: mephala написав:а тот кто пошел на фронт может потерять жизнь. или стать калекой никому не нужной на всю жизнь. ты понимаешь разницу между потерять бизнес и жизнь???
Те кто погиб в дтп или стал калекой чем то хуже? Ты понимаешь, что нет разницы как потерять жизнь? Это вообще из другой плоскости вопрос. Я говорил только про финансовые риски. Нафиг ты вплетаешь то, что к ним не относится.
вообще то все ваше обсуждение идет вокруг связки бизнес-налоги-фронт.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 лис, 2023 20:54
mephala написав:ну тут на форуме популярно прикрываться экономической важностью.
А може по порядку? 1 Прикриватись - це вважати що твоя поведінка не вірна . Особисто я не вважаю свою поведінку не вірною 2 Пояснювати що війна - це в першу чергу - економіка Ніколи не пізно 3 Пропонувати варіанти які піднімуть загальну ефективність країни - це обовязок. Тому ще раз Я за те , щоб був створений реєстр(рейтинг) тих хто хоче демобілізуватись , але так як демобілізація не =закінчення війни , то рейтинг повинен створюватись таким чином , щоб той хто йде з тилу в ЗСУ - не погіршував силу ЗСУ той хто йде з ЗСУ в тил - покращував силу Тилу Це ж нормально Чи Ви проти? Бо варіанти а-ля Бобуа (лотарея) чи Долярчика( термін служби) - це шлях в нікуди.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 лис, 2023 20:56
vitaliiangel , Я говорил только про финансовые риски.
У тебя их нет. Те 100 грн налога что ты в месяц платишь, их действительно дороже администрировать … То есть для государства ты со своим бизнесом ноль. Для бизнеса ты тоже ноль, сам сказал, что они легко найдут другое помещение. Для тебя доход даже вырастет. Ну что, собирайся, пора!!!
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 19 лис, 2023 21:00
budivelnik написав: mephala написав:ну тут на форуме популярно прикрываться экономической важностью.
А може по порядку? 1 Прикриватись - це вважати що твоя поведінка не вірна . Особисто я не вважаю свою поведінку не вірною 2 Пояснювати що війна - це в першу чергу - економіка Ніколи не пізно 3 Пропонувати варіанти які піднімуть загальну ефективність країни - це обовязок. Тому ще раз Я за те , щоб був створений реєстр(рейтинг) тих хто хоче демобілізуватись , але так як демобілізація не =закінчення війни , то рейтинг повинен створюватись таким чином , щоб той хто йде з тилу в ЗСУ - не погіршував силу ЗСУ той хто йде з ЗСУ в тил - покращував силу Тилу Це ж нормально Чи Ви проти? Бо варіанти а-ля Бобуа (лотарея) чи Долярчика( термін служби) - це шлях в нікуди.
весною була інфа в ЗМІ що мін економіки забронювало 700 тис працівників. скільки воно на зараз - не відомо. саме безцінне в людини - це життя. хто дав право вирішувати комусь в мінекономіки хто буде ризикувати своїм життям на фронті а хто буде за броньою сидіти?
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 лис, 2023 21:01
mephala написав:вообще то все ваше обсуждение идет вокруг связки бизнес-налоги-фронт.
А в чому проблема? Податки в тилу=стійка грошова одиниця (бо щоб сплатити податки треба створити товар/послугу)=рідні воїна ЗСУ в тилу за рахунок його високої оплати праці живуть нормально. Тепер давайте розглянемо варіант коли податки виключаються з рівняння. Беремо 100 000 найуспішніших платників і відправляємо їх на фронт , на їх місце приходять ті хто не вважають що економіка це щось +вважають що вони вже свій обовязок виконали а тому працювати не зобовязані... Далі закон Парето (20/80 або 30/70) Тобто 30% науспішніших створюють 70% ВВП В сьогоднішніх умовах наших 100 000 - це приблизно 20% економіки Лтже після ротації без врахування економічних мотивів...зарплата ВСІХ воїнів ЗСУ - обезцінюється на 20%... В чому прикол? Всіх хто служить 18-22 місяці так і не поміняли Фінансову мотивацію воїнам - опустили Якість життя родин воїнів - погіршили... Ще таких три ротації і захищати буде нікого/нічого.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 лис, 2023 21:03
budivelnik написав: mephala написав:вообще то все ваше обсуждение идет вокруг связки бизнес-налоги-фронт.
А в чому проблема? Податки в тилу=стійка грошова одиниця (бо щоб сплатити податки треба створити товар/послугу)=рідні воїна ЗСУ в тилу за рахунок його високої оплати праці живуть нормально. Тепер давайте розглянемо варіант коли податки виключаються з рівняння. Беремо 100 000 найуспішніших платників і відправляємо їх на фронт , на їх місце приходять ті хто не вважають що економіка це щось +вважають що вони вже свій обовязок виконали а тому працювати не зобовязані... Далі закон Парето (20/80 або 30/70) Тобто 30% науспішніших створюють 70% ВВП В сьогоднішніх умовах наших 100 000 - це приблизно 20% економіки Лтже після ротації без врахування економічних мотивів...зарплата ВСІХ воїнів ЗСУ - обезцінюється на 20%... В чому прикол? Всіх хто служить 18-22 місяці так і не поміняли Фінансову мотивацію воїнам - опустили Якість життя родин воїнів - погіршили... Ще таких три ротації і захищати буде нікого/нічого.
я розумію що ви виправдовуєте себе своєю економічною доцільністю але ви таки не розумієте що є найціннішим у людини. і особисто я не збираюся віддавати своє життя за ваші чи вітальяна статки. а то виходить що ви самі "вумні" - після війни будете і при статках і з життям
Востаннє редагувалось mephala в Нед 19 лис, 2023 21:06, всього редагувалось 1 раз.
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 лис, 2023 21:05
mephala написав:вообще то все ваше обсуждение идет вокруг связки бизнес-налоги-фронт.
хорошо. У бизнеса финансовые риски у фронта риски остаться калекой или умереть. В какой плоскости вы их предлагаете сравнивать? Учтите, что погибают не только на фронте. Поэтому я данный вопрос не поднимал, чтобы не свалиться в цинизм типа погибший в дтп это 2й сорт, а на фронте - 1й (я так не считаю). особисто я не збираюся віддавати своє життя за ваші чи вітальяна статки.
а я за ваши. на том и разойдёмся.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 19 лис, 2023 21:08, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 19 лис, 2023 21:06
mephala написав:хто дав право вирішувати комусь в мінекономіки хто буде ризикувати своїм життям на фронті а хто буде за броньою сидіти?
Вирішувати все одно прийдеться Не сьогодні/завтра буде вирішено питання ранжування типів тривог, яке дозволить не зупиняти виробництво. Це рішення дасть в економіку додаткових 1000 млрд грн/рік ( година зупинки=2 млрд грн) При цьому Ракетами ворог бити буде І якщо раніше в ОБОВЯЗКАХ працівника було перейти в бомбосховище і якщо він загинув на робочому місці - то це була його вина. Тепер ця вина буде перенесена на того(тих) хто цей Закон створить/підпише Кількість втрат від ракетних обстрілів при цьому не зміниться...але зміниться особа того хто буде відповідати. То як І далі будете стверджувати що відповідальність це тільки за щось хороше?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1