Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Сподіваюсь, того урода з собачим ротом, який багато зробив для приходу до влади зе- і грьобаних слуг, таки закриють на 10 років. За держзраду.
Давайте за темою. Мені одному здається, що на зміну дорожаю - прийшов дешевій? Готельки і 1к "хрущовки" на м.Академмістечко, Святошино і Лісова - при сталій ціні - висять три-чотири місяці, і не продаються! Значить, кількість грошей і населення Кржн - невпинно зменшується.
Ще одна ознака дешевію - з форуму пропали рили- новобудівці. Жодного! Перестали клепати байки про дефіцит житла, про черги у відділах продаж і тп. Значить, їх фінансування урізано до мінімуму.
Дві ознаки дешевію вже видно. Він нешвидкий, дешевій, проте він вже на марші! І декілька років у нього є, 100%.
Якщо Америка і ЄС уріжуть фінансування української політичної їліти - вай,вай,курс гривни просяде вдвічі, а ціни Кржн - на третину. І цей процес може бути швидким. Буквально пару місяців. Взагалі, початок наступного року буде важким. Особливо для тих, хто планує продати нерухомість (і для рилів).
Frant написав:Сподіваюсь, того урода з собачим ротом, який багато зробив для приходу до влади зе- і грьобаних слуг, таки закриють на 10 років. За держзраду.
Давайте за темою. Мені одному здається, що на зміну дорожаю - прийшов дешевій? Готельки і 1к "хрущовки" на м.Академмістечко, Святошино і Лісова - при сталій ціні - висять три-чотири місяці, і не продаються! Значить, кількість грошей і населення Кржн - невпинно зменшується.
Ще одна ознака дешевію - з форуму пропали рили- новобудівці. Жодного! Перестали клепати байки про дефіцит житла, про черги у відділах продаж і тп. Значить, їх фінансування урізано до мінімуму.
Дві ознаки дешевію вже видно. Він нешвидкий, дешевій, проте він вже на марші! І декілька років у нього є, 100%.
Зара з баблом у різного роду перепродаванів стане ще сутужніше, враховуючи, що Поляки і Словаки заблокували майже весь рух вантажу на кордоні. Польськи страйкарі, доречі вже отримали дозвіл на проведення акції протесту до лютого. ІТ помалу згортається. Якщо ще згорнуть допомогу з закордону то буде повна опа.
Frant написав:Сподіваюсь, того урода з собачим ротом, який багато зробив для приходу до влади зе- і грьобаних слуг, таки закриють на 10 років. За держзраду.
Зара з баблом у різного роду перепродаванів стане ще сутужніше, враховуючи, що Поляки і Словаки заблокували майже весь рух вантажу на кордоні. Польськи страйкарі, доречі вже отримали дозвіл на проведення акції протесту до лютого. ІТ помалу згортається. Якщо ще згорнуть допомогу з закордону то буде повна опа.
Я офіційно оголошую 2024 рік роком дешевію масового сегменту Кржн!
Нічого хорошого в цьому немає. Результат діяльності бидляцької їліти, вихідців з селюків і пролетаріату. Осіб з купленою гуманітарною освітою. Які обчистили країну до нитки. Їліти, клоунів, які не здатні за 10 років війни побудувати хоча би патронний завод, посадити на 15 років з конфіскацією відвертих зрадників. Які реально не можуть створити ракетний щит чи налагодити серійне виробництво дальніх безпілотників. Єдино, що вміють - кривлятись на відеокамеру. Ну, мутрий нарот обрав собі достойників. Охлократія...
kyk Можливо. То що - офісна нерухомість полетить в 0?
офісна на штучному диханні ще з початку карантинів, але комерція - це ж не тільки офісна я мав на увазі якраз не комерцію, а житлову, де «креакли та інтелектуали» зі своїми прибутками роблять неабиякий вітер і в оренді і в продажах
kingkongovets написав:офісна на штучному диханні ще з початку карантинів, але комерція - це ж не тільки офісна я мав на увазі якраз не комерцію, а житлову, де «креакли та інтелектуали» зі своїми прибутками роблять неабиякий вітер і в оренді і в продажах
сколько времени ойтишнеги делают "ветер"? а кто был до них? не будет их будут другие) Я лично философски к этому вопросу отношусь)
как говорил О.Бендер "если в стране ходят деньги значит у кого то их много")))
Высший антикоррупционный суд арестовал инвестора, подозреваемого в подкупе руководства Министерства развития общин, территорий и инфраструктуры, с альтернативой внесения 100 млн грн залога.
Об этом сообщает пресс-служба Национального антикоррупционного бюро.
"ВАКС арестовал инвестора, подозреваемого в подкупе руководства Министерства развития общин, территорий и инфраструктуры Украины. Альтернатива – залог в сумме 100 млн грн", – говорится в сообщении.
Как сообщалось, 21 ноября стражи порядка разоблачили владельца частного общества на предложения взятки в виде недвижимости в возведенных им новостройках общей площадью более 5 200 кв. м более чем на 170 млн грн. В частности, речь шла о по меньшей мере 15 квартирах.
За это топ должностное лицо Минобществ должно было оставить в силе заключенные с обществом соглашения по строительству ЖК на земельном участке министерства, а также способствовать получению разрешительных документов и необходимых согласований.
Правоохранители не уточняют имени подозреваемого, но, по данным "Центра противодействия коррупции", речь идет о Сергее Копистыре, который является фактическим владельцем группы компаний "KSM-GROUP". Он пытался подкупить главу Минобщества Александра Кубракова. https://antikor.com.ua/ru/articles/6679 ... mi_v_kieve
Прохожий написав:сколько времени ойтишнеги делают "ветер"? а кто был до них? не будет их будут другие) Я лично философски к этому вопросу отношусь)
как говорил О.Бендер "если в стране ходят деньги значит у кого то их много")))
я ж про конкретно ойті не казав, я мав на увазі увесь інтелектуальний сегмент загалом, схоже що скоро там в багатьох сферах багато зайвих людей зʼявиться, перший дзвіночок - страйк сценаристів Голівуду в травні, навіть до мене ця новина докатилась)
а ця публіка в переважній більшості дійсно віддає перевагу оренді, бо не любить паритись ремонтами та хомʼячеством
ця ментальна модель дуже помічна в бізнесі оренди житла, але тільки допоки цій публіці платять достатньо, але особисто я маю велику підозру, що це може в недалекому майбутньому почати незворотньо змінюватися
vitaliiangel Залишилось з'ясувати скільки сотен километров між Ірпенем та батьківським хрущем? Сьогодні був в цьому районі на Лукяненка (Тимошенко). В кадр не потрапив довгий ряд ультрамодної комерційної нерухомості праворуч. Добудували торговий Пасаж Ісака разом зі смарт Плаза Оболонь. Модна комерція і вбитий асфальт. Мабуть так і треба.