|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 25 лис, 2023 17:26
Дюрі-бачі написав: shapo написав:У нынешних учёных нет не только наблюдений его в течение этих тысяч,но даже сотен лет. Поэтому все заклинания о влиянии деятельности человека на его изменении не более чем спекуляция,а утверждение что он стал теплее на 2 градуса за последние 100 лет гроша ломаного не стоят.
Рекомендую почитати наукові статті про методи визначення клімату, зокрема в межах кількох сотень років по деревам, а за мільйони років - по льоду Гренландії / Антарктиди. P.S. Земля не плоска і глобальної влади (Масонів, Рептилоїдів) не існує.
Зачем если это уже сделали вы и обладаете неопровержимыми данными о влиянии человека на геологические процессы по деревьям и льдам Гренландии и Антарктиды( кстати какая наибольшая глубина скважины пробурена в этих льдах?). С удовольствием ознакомлюсь с собранными по этим исследованиям вами выводами о будущем апокалипсисе перегрева земли от деятельности человека.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 847 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 лис, 2023 17:41
Shaman написав:А рівень підготовки студентів приблизно однаковий з поправкою на час
Ну ви загнули... Середній рівень і медіана дуже дуже впали, навіть якщо порівнювати з часом мого студентства (між революціями), не кажучи про часи моїх батьків. І падіння пройшло за рахунок "середнього класу". 10% "Ботанів" зараз на високому рівні (на рівні моїх батьків), а далі прірва до 30% тих, хто "ледве витягує на 3" і 60% повних нулів (розподіл суб'єктивний, з мого досвіду) P.S. Зараз унікальний час, коли можна напряму порівняти знання і навики магістрів віком від 20 до 60 років.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 25 лис, 2023 17:53, всього редагувалось 2 разів.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 893 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 25 лис, 2023 17:56
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:А рівень підготовки студентів приблизно однаковий з поправкою на час
Ну ви загнули... Середній рівень і медіана дуже дуже впали, навіть якщо порівнювати з часом мого студентства (між революціями), не кажучи про часи моїх батьків. І падіння пройшло за рахунок "середнього класу". 10% "Ботанів" зараз на високому рівні (на рівні моїх батьків), а далі прірва до 30% тих, хто "ледве витягує на 3" і 60% повних нулів (розподіл суб'єктивний, з мого досвіду)
а чого ж ви ці 60 відсотків натягуєте, а не відраховуєте? низький рівень випускників - так а що викладачі роблять, а, Дюрі-бачі? капусту рублять? а винна звісно держава. в мене вибірка не репрезентативна - магістри, але 70% - 80-95 балів, а 30% - 50-70 балів. повних дурнів взагалі не було.
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 25 лис, 2023 18:01, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 786 раз.
- Подякували: 1664 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 25 лис, 2023 17:58
Bolt написав: Дюрі-бачі написав: Shaman написав:А рівень підготовки студентів приблизно однаковий з поправкою на час
Ну ви загнули...
Просто людина не має з чим порівнювати😏 Пи. Си. Просто бачу, що робиться в ЗОШ, і не думаю що зі вступом до ВУЗу раптом якимось магічним чином все кардинально змінюється. Якщо змінюється, то скоріш в гіршу сторону.
в мене знайомих в ТРЬОХ родинах діти були учасники міжнародних олімпіад з фізики. тому ще дуже багато залежить від батьків. й в тих, хто з батьків займається освітою - 27 ліцей не питання - питання хисту дитини теж є вибачте, що переходжу на особистості - але якби ви не тягали сигарети контрабасом, а були десь головним конструктором - можливо й дитина по-іншому відносилась би до навчання. а так покажете, де ці тропи - й продовжиться сімейний бізнес 
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 25 лис, 2023 18:00, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 25 лис, 2023 17:59
Shaman написав: Дюрі-бачі написав: Shaman написав:А рівень підготовки студентів приблизно однаковий з поправкою на час
Ну ви загнули... Середній рівень і медіана дуже дуже впали, навіть якщо порівнювати з часом мого студентства (між революціями), не кажучи про часи моїх батьків. І падіння пройшло за рахунок "середнього класу". 10% "Ботанів" зараз на високому рівні (на рівні моїх батьків), а далі прірва до 30% тих, хто "ледве витягує на 3" і 60% повних нулів (розподіл суб'єктивний, з мого досвіду)
а чого ж ви ці 60 відсотків натягуєте, а не відраховуєте? низький рівень випускників - так а що викладачі роблять, а, [b]Дюрі-бачі[/b]? капусту рублять? а винна звісно держава. в мене вибірка не репрезентативна - магістри, але 70% - 80-95 балів, а 30% - 50-70 балів. повних дурнів взагалі не було.
Бал - то поняття суб'єктивне 😏. Щось типа, як гривня 96 року і 2023.😎
-
Bolt
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 25 лис, 2023 18:01
Bolt написав: Shaman написав: Дюрі-бачі написав:Ну ви загнули... Середній рівень і медіана дуже дуже впали, навіть якщо порівнювати з часом мого студентства (між революціями), не кажучи про часи моїх батьків. І падіння пройшло за рахунок "середнього класу". 10% "Ботанів" зараз на високому рівні (на рівні моїх батьків), а далі прірва до 30% тих, хто "ледве витягує на 3" і 60% повних нулів (розподіл суб'єктивний, з мого досвіду)
а чого ж ви ці 60 відсотків натягуєте, а не відраховуєте? низький рівень випускників - так а що викладачі роблять, а, [b]Дюрі-бачі[/b]? капусту рублять? а винна звісно держава. в мене вибірка не репрезентативна - магістри, але 70% - 80-95 балів, а 30% - 50-70 балів. повних дурнів взагалі не було.
по старому 70% 4-5, 30% - 3 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 25 лис, 2023 18:04
Shaman написав: Bolt написав: Shaman написав:а чого ж ви ці 60 відсотків натягуєте, а не відраховуєте? низький рівень випускників - так а що викладачі роблять, а, [b]Дюрі-бачі[/b]? капусту рублять? а винна звісно держава. в мене вибірка не репрезентативна - магістри, але 70% - 80-95 балів, а 30% - 50-70 балів. повних дурнів взагалі не було.
по старому 70% 4-5, 30% - 3 
Не не переведення в 5-ти бальну систему мав на увазі.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 25 лис, 2023 18:05
shapo написав:Но если это так хорошо изучено,то почему не вынесено для всеобщего,а не узконаучного обсуждения и не указана роль человеческого фактора в потеплении накладываемого на этот такой детерминированный геологический процесс?
Вы так яростно бросились спорить, что не обратили внимание на абзац про малый ледниковый период, который намекает на естественность процесса потепления  Наличие статьи об этом периоде в википедии, на мой взгляд, можно рассматривать как всеобщее донесение информации. Там немного приплетен человеческий фактор, но слишком искусственно. Большого отклика в широких массах это не находит, поскольку исчезающе малая роль человеческого фактора может нанести болезненный удар по присущей человечеству мании величия. Нам приятнее ощущать себя значимыми, даже если выглядим злодеями  shapo написав:В самом Политбюро ЦК КПСС не было единомыслия по поводу путей развития страны поэтому и происходили иногда странные убийства Ф.Кулакова,Машерова или киргизского первого секретаря ( забыл его фамилию)
Потрясающий пример свободомыслия 
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6489 раз.
- Подякували: 21666 раз.
-
-
Профіль
-
-
133
82
38
2
Додано: Суб 25 лис, 2023 18:09
Bolt написав: Дюрі-бачі написав: Shaman написав:А рівень підготовки студентів приблизно однаковий з поправкою на час
Ну ви загнули...
Просто людина не має з чим порівнювати😏 Пи. Си. Просто бачу, що робиться в ЗОШ, і не думаю що зі вступом до ВУЗу раптом якимось магічним чином все кардинально змінюється. Якщо змінюється, то скоріш в гіршу сторону.
а що робиться в ЗОШ? що не змушують? мені сподобався німецький підхід, коли в ньому розібрався. а саме - добре вчишся - гімназія чекає на тебе. не дуже - велкам до реале шуле. зовсім не потрібно - хаупт шуле чекає на тебе. ніхто нікого не змушує. чистити каналізацію чи прибирати вулиці теж комусь треба. а те що вища освіта деградувала в тому сенсі, що диплом дають будь-якому бовдуру? але багато з тих, хто жаліться свого часу, давали ж хабарі викладачеві? й сучасні викладачі - а чого це ви хабарі берете? а винна держава...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 25 лис, 2023 18:10
Сибарит написав: shapo написав:Но если это так хорошо изучено,то почему не вынесено для всеобщего,а не узконаучного обсуждения и не указана роль человеческого фактора в потеплении накладываемого на этот такой детерминированный геологический процесс?
Вы так яростно бросились спорить, что не обратили внимание на абзац про малый ледниковый период, который намекает на естественность процесса потепления  Наличие статьи об этом периоде в википедии, на мой взгляд, можно рассматривать как всеобщее донесение информации. Там немного приплетен человеческий фактор, но слишком искусственно. Большого отклика в широких массах это не находит, поскольку исчезающе малая роль человеческого фактора может нанести болезненный удар по присущей человечеству мании величия. Нам приятнее ощущать себя значимыми, даже если выглядим злодеями  shapo написав:В самом Политбюро ЦК КПСС не было единомыслия по поводу путей развития страны поэтому и происходили иногда странные убийства Ф.Кулакова,Машерова или киргизского первого секретаря ( забыл его фамилию)
Потрясающий пример свободомыслия 
Я как раз и писал о том,что антропогенный фактор воздействия на изменения климата это как слону дробина,а не картечь в утку как пытаются доказать недобросовестные учёные по распилу бюджетов совсем не совковых стран. Внутренние разборки внутри цк кпсс я упомянул не в качестве примера свободомыслия,а в том,чтои там не было единомыслия которое приписывают всем 220 млн гражданам СССР
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 847 раз.
-
-
Профіль
-
-
|