freeze написав:У нас нет никаких третьих или четвёртых линий обороны, у нас есть бездарное руководство, у нас есть первая линия обороны, сделанная кровавыми солдатскими ладонями и пехотными лопатками, у нас очень сильно подозреваю нет и второй линии обороны, зато есть ежедневные слезливые видосики в стиле НЛП-практики. Есть куча строительной техники, ремонтирующей дороги внутри стороны, у нас итить ЖБК комбинаты делают продукцию для новостроек вместо ДОТов на линии обороны.Вы вообще понимаете д***** происходящего, сюрреализм,Сальвадор Дали аплодирует руководству Украины
Все більше схоже на реалізацію якогось плану.
Shaman написав:
Xenon написав:Термоядерні санкції в дії
рф починає серійне виробництво ударних безпілотних міні-вертольотів "Терміт"
Це вони кажуть, що розпочинають Потім мультик покажуть з супер-пупер гвинтокрилом
А потім на Київ полетить 70+ штук за ніч. Пригадую, як тут потішались над шахедами на початку війни, а тепер якось зовсім не смішно.
Україна має змогу запускати по 75 шахідів за один раз на Москву та Пітер ?
У кацапів повно «Тунгусок». (Це крім всяких Панцирів і Тор, яких реально не вистачає. Тунгуска доречі не поступається Гепарду: пізніша і новіша.
Кацапи поставили виробництво шахідів на поток і скоріш за все 75 за одну ніч це тільки початок і далі буде гірше/більше. Підозрюю що набої до гепардів не безлімітні. Кацапи не зможуть поставити Тунгуску біля кожного об’єкта інфраструктури чи військового значення.
Востаннє редагувалось Ukrainian в Нед 26 лис, 2023 02:14, всього редагувалось 1 раз.
Yuri_61 написав: доти нічого не дадуть. це минулий вік. потрібно сотні тисяч мінометів 120 калібру і сотні мілліонів мін до них. вже б давно ЗСУ були б в криму
Я не знаю насчёт Крыма, но не способность обеспечить ЗСУ банальными 120-мм для минометов, я считаю профнепригодностью клоунов 95-квартала.
Цікаво чому це було зроблено в 2015-2019 роках ?
Міномет калібру 120 міліметрів МП-120 прийнятий на озброєння українського війська
Відповідно до наказу Міністерства оборони України від 25.01.2022 року № 26 міномет калібру 120 міліметрів МП-120 прийнятий на озброєння українського війська.
freeze написав:Я не понимаю необходимости происходящего, кто-то хочет из руководства рейтинг себе повысить. Сумасшедший дом. Вчера Крынки выжигали Солнцепеками. Какая цель? Кто-то будет беспокоиться о жизнях личного состава?
Ви на форумі шо хочете почути, як вижить в плавнях, чи хто потрібен турбуватись за умови? Вони в чому були, так і їдуть без якогось захисного одягу? Там потрібно якісь елементарний невеликий настил, бажано ще й зверху прикритий камишом. Шо завгодно- дачі на дошки, дошка для серфінгу, лодка. Хто потрібен турбуватись думаю знаєте.
yanyura написав:Как писал ранее, пока фронт от нас относительно далеко, в поселке спокойно, а вот когда приблизится, тогда возможно все, и мародерство, и изнасилования, и убийства.
Я вам давно казав- їдьте, не чекайте чогось. То шо ви писали важе життя не вартує того, повірте, вартує. Тільки одне спілкування з осетинами, чеченцями, бурятами того варте.
UPD: Звідки у вас там газ- не знаю. З Генічеська, вроді, газогін не встигли побудувать.
freeze написав:Я не понимаю необходимости происходящего, кто-то хочет из руководства рейтинг себе повысить. Сумасшедший дом. Вчера Крынки выжигали Солнцепеками. Какая цель? Кто-то будет беспокоиться о жизнях личного состава?
Ви на форумі шо хочете почути, як вижить в плавнях, чи хто потрібен турбуватись за умови? Вони в чому були, так і їдуть без якогось захисного одягу? Там потрібно якісь елементарний невеликий настил, бажано ще й зверху прикритий камишом. Шо завгодно- дачі на дошки, дошка для серфінгу, лодка. Хто потрібен турбуватись думаю знаєте.