Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 56365637563856395640 ... 14627>
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2023 18:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Олексій Гончаренко
Заміна наших військових - це не розпустити армію, як багато хто лякає, а це про справедливе відношення до кожного захисника.
Коли зʼявився мій законопроєкт про 18 місяців - багатьох проблем можна було б уникнути. Але влада вирішила це ігнорувати.
Головне тут в іншому. В тому, що я кажу вже рік: не буде мотивації у людей йти в армію, воювати, коли вони не будуть розуміти чітких термінів служби. Тому це треба вирішувати вже. Люди хочуть простого розуміння, скільки їм служити. Все.
Послухайте це відео. Дослухайтеся нарешті до військових.

Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2023 18:51

Bobua написав:

Олексій Гончаренко
Заміна наших військових - це не розпустити армію, як багато хто лякає, а це про справедливе відношення до кожного захисника.
Коли зʼявився мій законопроєкт про 18 місяців - багатьох проблем можна було б уникнути. Але влада вирішила це ігнорувати.
Головне тут в іншому. В тому, що я кажу вже рік: не буде мотивації у людей йти в армію, воювати, коли вони не будуть розуміти чітких термінів служби. Тому це треба вирішувати вже. Люди хочуть простого розуміння, скільки їм служити. Все.

По достаточно достоверным источникам, подготовлен законопроект по которому предполагается демобилизация после 36 месяцев службы, поскольку законопроект подготовлен ведущими фигурами в Раде от слуг народа, скорее всего в ближайший месяц он будет принят.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2023 18:52

Bobua написав:

Олексій Гончаренко

Це Гончаренко колишній регіонал ? Чи інший ?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2023 19:00

Ukrainian написав:
  Bobua написав:

Олексій Гончаренко

Це Гончаренко колишній регіонал ? Чи інший ?

Це Гончаренко від Європейської солідарності
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2023 19:07

Хтось обмірковував, як і чому колективний Захід допустив колосальну помилку для себе, коли він "випестив" і "викохав" путінську роZZію і комуністичний китай?
В чому колективний Захід, західні політики помилилися?
І яка правильна історія, історія, яка була б до України більш поблажливою могла б бути? Альтернативна історія від моменту розпаду совка? Яка могла б бути? Що тоді в 1991 році Заходу потрібно було зробити? Де вони не дотиснули?
Чи Захід вважає Україну колонією роZZії (хоча б потайки?)
Особисто я вважаю колишнього канцлера Німеччини Ангелу Меркель на 90% виноватою в укріпленні путінської роZZії і в тому, що зараз відбувається в Україні.
Востаннє редагувалось Yuri_61 в Нед 26 лис, 2023 19:17, всього редагувалось 1 раз.
Yuri_61

Подякував: 378 раз.
Подякували: 474 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2023 19:16

Безугла пропонує звільнити Залужного

Зображення

https://www.facebook.com/story.php?stor ... 1551784961
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2023 19:17

pesikot написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:тому, треба що - здатися?
все погано, які пропозиції?

Треба мобілізовувати поповнення, мобілізовувати еконономіку. Треба свої боєприпаси. Ударні безпілотники воно ідея прикольна, но погоди на фронті без снарядів вони не зроблять. І ще ,
надані заходом артсистеми теж зносисились потрібен ремонт і поставки нових. Загалом я за глуху оборону, заливанням все бетоном і поступову заморозку конфлікту.
Не може ця влада домовитись , треба вибирати нову.

А ти точно військовий ?

Домовлятись з ким ? З Пуйлом ? Про що ?
Так вони давно кажуть, що Крим, Донецька, Луганська, Херсонька, Запоріжська області - це їхне.
Ти готовий все це віддати ? Ти даєшь гарантію, що не полізуть далі ?

1. а ти даєш гарантію шо крим до кінця літа? Гарантуєш шо підори не візьмуть авдіївку ? шо фронт через рік не посипеться? Хто сказав шо ми виграєм у війні на виснаження? По чом це видно?
я готовий зупинитись на тому шо змогли відвоювати й закріпитись.
Для цього треба мобілізувати ще хоч третину по людях від тих що є. треба багато арти й рсзв і мін особливо протипіхотних. і будівельна технніку мобілізувати на будівництво укріпленнь. Погодяться вони на припинення вогню добре, не погодяться то тримати оборону тупо дешевше ніж наступати.
2. скіки мож говорити шо ні, не військовий. Мобілізований. В мирний час ноги б моєї в армії не було. В воєнний я теж не доброволець, як фріз чи холява. І повір мені на слово таких як вони в армії з кожним днем все менше.
3. Давай свої пропозиції -як ми маєм закінчити війну? Є в нас для наступу 3кратна перевага? Є панування в повітрі? Дійдем до границь 91? Точно? Житєлєй донбаса далі куди? В фільтраційні лагєря? Мову вчити? І на вибори допустим? Далі війна закінчиться? Гарантуєш? Крим також візьмем прям без флоту? На надувних моторних лодках?
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2023 19:22

Xenon написав:Безугла пропонує звільнити Залужного

Зображення

https://www.facebook.com/story.php?stor ... 1551784961

Кто-то заткните эту женщину ))) если её уже Xenon цитирует...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2023 19:26

freeze написав:К сожалению, армию не смогли реформировать. Самая популярная горькая шутка у нас, про бумажную армию.

цю систему бюрократії в ЗСУ потрібно змінити на корню. СБУ знає про таке непотребство? Бо це схоже на глобальну диверсію. Все пошкоджене майно потрібно списувати без підтверджень, по акту за підписом 3-х осіб. Це війна, дідько таких бюрократів побрав би.
Yuri_61

Подякував: 378 раз.
Подякували: 474 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2023 19:28

trololo це брехня. Основні втрати по техніці од арти й птурів , потом підрив на мінах. Скиди удачно застосовуються по піхоті в окопах де після ударів арти нема ребу. Або по пошкодженій техніці що зламалась, підірвалась або одгребла од арти. Крім того для армії дронів нема маси навчених і мотивованих пілотів готових літати з передка. Поки краще донатити на нічні розвіддрони. Може я й помиляюсь на інших ділянках фронту по іншому.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 56365637563856395640 ... 14627>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему