|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 26 лис, 2023 18:46
“
Олексій Гончаренко Заміна наших військових - це не розпустити армію, як багато хто лякає, а це про справедливе відношення до кожного захисника. Коли зʼявився мій законопроєкт про 18 місяців - багатьох проблем можна було б уникнути. Але влада вирішила це ігнорувати. Головне тут в іншому. В тому, що я кажу вже рік: не буде мотивації у людей йти в армію, воювати, коли вони не будуть розуміти чітких термінів служби. Тому це треба вирішувати вже. Люди хочуть простого розуміння, скільки їм служити. Все. Послухайте це відео. Дослухайтеся нарешті до військових.
”
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 26 лис, 2023 18:51
Bobua написав:“
Олексій Гончаренко Заміна наших військових - це не розпустити армію, як багато хто лякає, а це про справедливе відношення до кожного захисника. Коли зʼявився мій законопроєкт про 18 місяців - багатьох проблем можна було б уникнути. Але влада вирішила це ігнорувати. Головне тут в іншому. В тому, що я кажу вже рік: не буде мотивації у людей йти в армію, воювати, коли вони не будуть розуміти чітких термінів служби. Тому це треба вирішувати вже. Люди хочуть простого розуміння, скільки їм служити. Все. Послухайте це відео. Дослухайтеся нарешті до військових.
”
По достаточно достоверным источникам, подготовлен законопроект по которому предполагается демобилизация после 36 месяцев службы, поскольку законопроект подготовлен ведущими фигурами в Раде от слуг народа, скорее всего в ближайший месяц он будет принят.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 26 лис, 2023 18:52
Bobua написав:“ Олексій Гончаренко Заміна наших військових - це не розпустити армію, як багато хто лякає, а це про справедливе відношення до кожного захисника. Коли зʼявився мій законопроєкт про 18 місяців - багатьох проблем можна було б уникнути. Але влада вирішила це ігнорувати. Головне тут в іншому. В тому, що я кажу вже рік: не буде мотивації у людей йти в армію, воювати, коли вони не будуть розуміти чітких термінів служби. Тому це треба вирішувати вже. Люди хочуть простого розуміння, скільки їм служити. Все. Послухайте це відео. Дослухайтеся нарешті до військових. ”
Це Гончаренко колишній регіонал ? Чи інший ?
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 лис, 2023 19:00
Ukrainian написав: Bobua написав:“ Олексій Гончаренко Заміна наших військових - це не розпустити армію, як багато хто лякає, а це про справедливе відношення до кожного захисника. Коли зʼявився мій законопроєкт про 18 місяців - багатьох проблем можна було б уникнути. Але влада вирішила це ігнорувати. Головне тут в іншому. В тому, що я кажу вже рік: не буде мотивації у людей йти в армію, воювати, коли вони не будуть розуміти чітких термінів служби. Тому це треба вирішувати вже. Люди хочуть простого розуміння, скільки їм служити. Все. Послухайте це відео. Дослухайтеся нарешті до військових. ”
Це Гончаренко колишній регіонал ? Чи інший ?
Це Гончаренко від Європейської солідарності
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 26 лис, 2023 19:07
Хтось обмірковував, як і чому колективний Захід допустив колосальну помилку для себе, коли він "випестив" і "викохав" путінську роZZію і комуністичний китай? В чому колективний Захід, західні політики помилилися? І яка правильна історія, історія, яка була б до України більш поблажливою могла б бути? Альтернативна історія від моменту розпаду совка? Яка могла б бути? Що тоді в 1991 році Заходу потрібно було зробити? Де вони не дотиснули? Чи Захід вважає Україну колонією роZZії (хоча б потайки?) Особисто я вважаю колишнього канцлера Німеччини Ангелу Меркель на 90% виноватою в укріпленні путінської роZZії і в тому, що зараз відбувається в Україні.
Востаннє редагувалось Yuri_61 в Нед 26 лис, 2023 19:17, всього редагувалось 1 раз.
-
Yuri_61
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 лис, 2023 19:16
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 лис, 2023 19:17
pesikot написав: Banderlog написав: Shaman написав:тому, треба що - здатися? все погано, які пропозиції?
Треба мобілізовувати поповнення, мобілізовувати еконономіку. Треба свої боєприпаси. Ударні безпілотники воно ідея прикольна, но погоди на фронті без снарядів вони не зроблять. І ще , надані заходом артсистеми теж зносисились потрібен ремонт і поставки нових. Загалом я за глуху оборону, заливанням все бетоном і поступову заморозку конфлікту. Не може ця влада домовитись , треба вибирати нову.
А ти точно військовий ? Домовлятись з ким ? З Пуйлом ? Про що ? Так вони давно кажуть, що Крим, Донецька, Луганська, Херсонька, Запоріжська області - це їхне. Ти готовий все це віддати ? Ти даєшь гарантію, що не полізуть далі ?
1. а ти даєш гарантію шо крим до кінця літа? Гарантуєш шо підори не візьмуть авдіївку ? шо фронт через рік не посипеться? Хто сказав шо ми виграєм у війні на виснаження? По чом це видно? я готовий зупинитись на тому шо змогли відвоювати й закріпитись. Для цього треба мобілізувати ще хоч третину по людях від тих що є. треба багато арти й рсзв і мін особливо протипіхотних. і будівельна технніку мобілізувати на будівництво укріпленнь. Погодяться вони на припинення вогню добре, не погодяться то тримати оборону тупо дешевше ніж наступати. 2. скіки мож говорити шо ні, не військовий. Мобілізований. В мирний час ноги б моєї в армії не було. В воєнний я теж не доброволець, як фріз чи холява. І повір мені на слово таких як вони в армії з кожним днем все менше. 3. Давай свої пропозиції -як ми маєм закінчити війну? Є в нас для наступу 3кратна перевага? Є панування в повітрі? Дійдем до границь 91? Точно? Житєлєй донбаса далі куди? В фільтраційні лагєря? Мову вчити? І на вибори допустим? Далі війна закінчиться? Гарантуєш? Крим також візьмем прям без флоту? На надувних моторних лодках?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 26 лис, 2023 19:22
Кто-то заткните эту женщину ))) если её уже Xenon цитирует...
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 лис, 2023 19:26
freeze написав:К сожалению, армию не смогли реформировать. Самая популярная горькая шутка у нас, про бумажную армию.
цю систему бюрократії в ЗСУ потрібно змінити на корню. СБУ знає про таке непотребство? Бо це схоже на глобальну диверсію. Все пошкоджене майно потрібно списувати без підтверджень, по акту за підписом 3-х осіб. Це війна, дідько таких бюрократів побрав би.
-
Yuri_61
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 лис, 2023 19:28
trololo це брехня. Основні втрати по техніці од арти й птурів , потом підрив на мінах. Скиди удачно застосовуються по піхоті в окопах де після ударів арти нема ребу. Або по пошкодженій техніці що зламалась, підірвалась або одгребла од арти. Крім того для армії дронів нема маси навчених і мотивованих пілотів готових літати з передка. Поки краще донатити на нічні розвіддрони. Може я й помиляюсь на інших ділянках фронту по іншому.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1