Укрпромбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 222223224225226 ... 237>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укрпромбанк - БАНКРОТ 2.5 5 459
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
37%
168
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
18%
82
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
70
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
78
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
13%
61
Всього голосів : 459
Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2010 19:04

:arrow:
Востаннє редагувалось multik в Пон 15 лют, 2010 21:48, всього редагувалось 1 раз.
multik

Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2010 20:33

Re: вимоги кредиторів

darmet написав:
Vladislav73 написав:
hrykh написав:
И еще. Может кто располагает ссылкой на статью о ликвидации Укрпомбанка из Урядового куръера или Голоса Украины, просьба сообщить.

Постановою НБУ від 21.01.10. № 19 відкликано банківську ліцензію та ініційовано процедуру ліквідації ТОВ УПБ.
газ. "Урядовий курєр" №13, 23 січня,сторінка 12.

К сожалению этот номер Урядового кур`єра не доступен на сайте курьера.
Vladislav73

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 13:46

Тетка в колцентре укрпрома говорит что с исполнительным листом - идти в исп.службу.
Не хочется ездить туда-сюда, кто уже проходил этот путь после начала ликвидации- куда везти исп лист, в банк или в ИС???
udepo

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2010 13:49

Господа "юрики"!
Кто-нибудь из тех, кто отправлял на Раевского заявление о признании кредитором, уже получил свой номер в списке?
Mozart

Подякував: 479 раз.
Подякували: 561 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2010 18:05

я перевел свой депо из Укрпрома в Родовид 31 декабря.
очередей не было слава богу. пришлось на полгода переоформлять
теперь остается надеяться что выборы выиграет Тимошенко, а то эта свинья принципиально завалит все, что инициировала Тимошенко.
Ilizarov

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2010 00:50

Этот "защитник пенсионеров" и "самый успешный премьер-министр" уж точно постарается....
Вон на соседней ветке уже прозвучал звоночек из УкрГазБанка (цитирую):
"Шановний Квестор! Маю 4 депо в УкрГазБанку. Сьогодні не зміг зняти відсотки - 3 банкомати порожні, у відділеннях - кажуть іти... з картки знімати в банкомат, коли його поповнять. Банка цього серед "пацієнтів" на форумі не знайшов. Якщо не пацієнт - труп??? Але ж начебто цей банк має право на вливання від держави. То хто ж він зараз, ця установа - реціпієнт моїх і державних грошів і чи є позитивна тенденція у перебігові хвороби?"
Как видите превратить благие намерения в чьи-то деньги (не наши) - очень даже легко.
И объяснение легко придумать - пообещал же этот овощ пенсионерам пенсию в 1600 грн.....они подставят ему свое старческое плечо, а он потом их этим же плечом и двинет.....
Востаннє редагувалось akurt в Чет 04 лют, 2010 13:46, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1452 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2010 11:01

akurt написав:Эта свинья уж точно постарается....
Вон на соседней ветке уже прозвучал звоночек из УкрГазБанка (цитирую):
"Шановний Квестор! Маю 4 депо в УкрГазБанку. Сьогодні не зміг зняти відсотки - 3 банкомати порожні

Паникёров всегда хватало.Специально зашел на ветку Укргазбанка...там тишина и покой.Это похоже на желание засветиться "У Квестора".
У меня подобное было под вечер 2 февраля с "беспроблемным"казалось бы Укрсоцбанком - в двух банкоматах не смог получить деньги.Так что кричать об этом на каждом углу?..Получил 3-го...А свинья точно уж подсунуть может свинью :?
avax

Подякував: 46 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2010 12:42

Сегодня по крымскому телевидению было выступление Чемпиона и почетного (бывшего) Президента правления "Родовидбанка" Сергея Бубки - я приготовился смотреть как чемпион расскажет о чемпионстве и о том, куда делись в 2008 и 2009 г.г. деньги вкладчиков "Родовидбанка".
К моему удивлению чемпион рассказывал о добродетелях одного сине-белого дяденьки....
И не слова о кинутых им вкладчиках....Странно.....
Хотя есть же пословица: "Стыд - не дым, глаза не выест!"
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1452 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2010 05:55

я приготовился смотреть как чемпион расскажет о чемпионстве и о том, куда делись в 2008 и 2009 г.г. деньги вкладчиков "Родовидбанка".

Вот посмотрите

Поставити крапку.

Не планував так швидко написати друге повідомлення (мені підказують, що в блогах це називається "пост". Тепер буду знати:). Але почитавши коментарі, зрозумів: є одне питання, в якому треба поставити крапку. Питання стосується банку Родовід і мого з ним зв'язку. Є необхідність прояснити деякі речі, які є очевидними для мене, але невідомі, як виявилося, для широкого загалу.

В певний період часу відбувалася досить тісна співпраця між "Родоводом" і Національним олімпійським комітетом України. Банк підтримував НОК спонсорськими внесками, виплачував премії призерам Олімпійських ігор – і при цьому виконував усі взяті на себе зобов'язання. Особисто я був почесним президентом банку. Але "почесний президент" не означає власник! Це не посада, це статус, який свідчив про тісне партнерство між мною як президентом НОК і банком. На банк працювало моє ім'я, а взамін ми отримували дуже ефективного спонсора. Моя доля акцій у "Родоводі" складала максимум 5%, а в кризові часи ця цифра була не більше, ніж 0,7%. Тобто, я був міноритарним акціонером і впливу на політику банку не мав ніякого. До речі, якщо хто не знає, міноритарним акціонером відкритого акціонерного підприємства може стати кожен охочий, хто купить хоч одну акцію.

Те, що в нашому нестабільному світі ніхто не захищений від криз – особливо у банківській сфері, де наша країна не має віками накопиченого досвіду і фактично є новачком – цей факт очевидний для всіх, чи не так? Фінансова криза зачепила весь банківський сектор, і "Родовід" зокрема. Причини того, що сталося саме так – це і криза, від якої постраждали 80% банків в усьому світі, і політика та поведінка деяких людей. Але згадувати про них зараз немає ніякого сенсу – сталося так, як сталося. Банк націоналізувала держава – це був єдиний спосіб врятувати заощадження. В тому числі і заощадження спортсменів.

Справді, багато спортсменів і навіть цілі федерації мали рахунки, в тому числі і депозитні, у банку "Родовід". Хочу підкреслити – ніхто ніколи жодного спортсмена не змушував тримати там гроші. Але тримали. Значить, умови були вигідні. Після того, як на фінансову діяльність банку було накладено мораторій, до мене стояла черга людей з проханнями допомогти зняти депозити. Тоді – згадайте, зовсім небагато часу пройшло, спогади ще мають бути свіжі – це було практично неможливо. Але тим не менше, ВСІ спортсмени і ВСІ федерації, які виявили бажання, отримали свої кошти. В дуже багатьох випадках при цьому грало вирішальну роль ім'я "Сергій Бубка".

Зараз на допомогу банку прийшла держава, як це відбувалося у більшості країн світу. "Родовід" поступово вибирається з ями. Зараз, наскільки мені відомо, він повністю виконує усі свої зобов'язання. Принаймні, останні звернення до мене особисто, пов'язане з цим банком, було на початку минулої весни – тобто, рік тому. Але зараз я стежу за ситуацією лише як сторонній спостерігач. І наголошую ще раз – менеджментом, фінансовою політикою банку я НЕ займався.

І, чесно сказати, ніколи до цього не прагнув. Я не банкір і не хочу ним бути. Я спортсмен, моє життя – це спорт. Мені значно цікавіше рахувати кількість комфортних спортивних майданчиків в українських містах і селах, кількість медалей на чемпіонаті світу чи Олімпіаді, ніж цифри в сумах банківських рахунків.

Ну ось, крапку поставлено. До старту Зимових олімпійських ігор залишився всього тиждень. Ось чим зараз живе весь світ – і дуже хочеться, щоб цим жила вся Україна.
http://blogs.pravda.com.ua/authors/bubka/4b6dd072bdf3c/
Ольga

Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2010 11:53

Ольga написав:
я приготовился смотреть как чемпион расскажет о чемпионстве и о том, куда делись в 2008 и 2009 г.г. деньги вкладчиков "Родовидбанка".

Вот посмотрите http://blogs.pravda.com.ua/authors/bubka/4b6dd072bdf3c/

Самое главное, что понял из статьи - своим друзьям без проблем вернули депозиты, под имя Бубки ))).
Вот чем парень гордится, типа пацан сказал, пацан сделал, а мы тут мараторий....
Warlocc

Подякував: 52 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

#<1 ... 222223224225226 ... 237>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор