Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 153154155156157 ... 237>
Сообщение Добавлено: Ср 15 ноя, 2023 01:34

antey1969 писал(а):Кое-кто уже считает Марик русской территорией.
В рашке доходы в разы выше, соответственно и стоимость недвижимости тоже.
Эта цена судя по всему со скидкой на боевые действия.
Вблизи Азовское море, металлургии там больше не будет никогда, так что экология улучшится. Опять же порт в любом случае отстроят, так что деловая активность будет.

На московії повно вмираючих міст з дуже дешевими квартирами, основні проблеми там – клімат плюс відсутність роботи. 24к за однуху в провінції - ще непоганий рівень, можна дешевше знайти.
Кудись переїхати на південь і щоб біля моря (для них Марік це клімат-курорт, майже Туреччина) - це взагалі мрія буквально мільйонів особливо військових у відставці та іншої шушери. Наприклад в Сочі і поблизу давно вже нереально переоцінено все(і ще фактор хачів), в Криму ціні надули з тієї ж причини, але там міст, а тут пряма дорога по суші. Ну й сцар так само вливає нафтодолари в те, що залишилося, щоб довести що не дарма захоплювали.

А щодо військових дій – ну от такі вони, свинособаки трохи не люди. Я жив там під час бомбардування Грозного наприклад, і пам'ятаю як люди шушукались – "дивіться там великі хати по 1к баксів продають, ну ті що цілі залишилися, може взяти, навіть якщо що – потім перепродамо". Більшість дивиться тв і реально впевнена, що рассєя сильна, вже точно не віддасть. Та й "українци етож нє ми", міста не стирають, якось домовимося якщо що.
zerocool

С нами с: 22.03.11
Благодарил (а): 115 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 15 ноя, 2023 01:44

посетитель писал(а):Продать, а потом ещё раз можно будет продать. Двойной профит :)

Кримські квартири зазвичай перепродували з дублюванням у українських нотаріусів, бо не всі тупі, зараз усі ці лазівки закрити? Тоді навіть суди не потрібні потім – права власності залишаються, гроші теж повертати не треба.
zerocool

С нами с: 22.03.11
Благодарил (а): 115 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 19 ноя, 2023 18:32

За сколько уместно покупать квартиру?

Сабж.
Вот авто, говорят, 6 мес дохода своего/семейного.
А как с квартирой?
Так, чтобы не купить жилье, которое не потянешь обслуживать.
Спасибо за внимание.
M-A-X

С нами с: 08.10.15
Благодарил (а): 823 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 19 ноя, 2023 18:34

M-A-X писал(а):Сабж.
Вот авто, говорят, 6 мес дохода своего/семейного.
А как с квартирой?
Так, чтобы не купить жилье, которое не потянешь обслуживать.
Спасибо за внимание.

в ипотеку? что вы имеете в виду под обслуживать, текущие ремонты, капитальные?
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вс 19 ноя, 2023 19:39

Зачем тут поле ввода заполнено?

Нашел инфу https://www.numbeo.com/property-investm ... ountry.jsp
Не знаю, насколько актуальную.

Обн.:
Но вряд ли там брали доход тех, кто покупал жилье.
А так, средний по больнице.
Последний раз редактировалось M-A-X Вс 19 ноя, 2023 19:44, всего редактировалось 1 раз.
M-A-X

Сообщение Добавлено: Вс 19 ноя, 2023 19:42

vitaliiangel писал(а):в ипотеку?

Без разницы.

vitaliiangel писал(а):что вы имеете в виду под обслуживать, текущие ремонты, капитальные?

Это плюс отопление плюс "утримання прибудинкової території". В ЖК премиум класса в центре оно бывает и от 10к.
M-A-X

Сообщение Добавлено: Вс 19 ноя, 2023 19:56

M-A-X
в моем случае 30 месячных зп в обоих случаях

За квартплаты никогда не заморачивался, плачу эл.счет, только фио и адрес сверяю
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 19 ноя, 2023 19:59

жк премиум класса у меня нет. Обычный взнос осбб 10-20 грн/м
отопление сильно зависит от того автономка газ, электро, котельная, центральное. Цифры могут отличаться в несколько раз.

У меня в 2х квартирах газовая автономка, в одной зимой обогреть 1м2 получается 1,5м3 в месяц в другой 3м3. По ремонтам, минимум что я встречал 500уе/м2 а максимум - не ограничен. По ипотеке не шарю от слова совсем.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вт 28 ноя, 2023 23:52

Олежан писал(а):
  Andrey2512 писал(а):Честно говоря, я в шоке.

Короч, осталась у меня в Мариуполя квартира. Минуты 3 от центра, в пятиэтажке. 1-к с бабушкиным ремонтом.

В декабре 2021 года я ее выставил на продажу за 16к $. Хотя понимал, что цена немного высокая, но оставлял возможность торга. Недвига в Марике тогда начала дорожать понемногу.

И вот, на этой неделе родственники начали подумывать, чтоб ее продать. Я понимаю, что город разрушен и всё такое… Ну сколько за нее можно просить то?

Родственники меня удивили, когда сказали что однушки без ремонта сейчас по цене стартуют от 24000$.

Господа, да как так? Разбитый город, 100 км или даже меньше от фронта 🤨

нууу....в мелитополе квартиры с 22г выросли на х2.5

посмотрел ради интереса олх.
аренда в марике 2к хруща - 18т грн

в киеве таких цен нет

Не так багато квартир в житловому стані плюс військові плюс понаіхавші з кацапії заробітчани - що дивного?
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 05 дек, 2023 13:26

плюси і мінуси своєї інвестиції

А давайте я ще раз, озвучу всі "плюси" і "мінуси" своєї інвестиції!(а в дужках буду писати, як я їх бачу/сприймаю)
Тож поїхали!

Почну з "мінусів":
1. Локація(так, не айс, але і не в самій глибинці Левандівки, що вже не так і погано! )
2. Поблизу колія "не основна", а "основні" колії трохи далі(взагалі, не парюсь, так як до цього швидко звикається/не звертається зайва увага)
3. "На котловані", а не майже "готове"(так я вище, три сторінки списав на пояснення, то вже повторювати не буду)
4. Великий комплекс на майже 1 000 квартир(ну так в "точковій" забудові і не в найгіршій локації - то і ціни там "кусаються"! )
5. Дуже багато смарт-квартир в цьому ЖК(і оце - я сам рахую, що найбільший "мінус" моєї інвестиції...)
Але ще раз наголошу - що кращої інвестиції в межах 400-450Кгрн в "бетон" у місті Лева - я не бачу!!!

https://ewhd.pl/
Тепер про "плюси":
1. Сам комплекс - буде гарним!(перелік плюшок читайте на сайті забудовника)
2. До "головних/основних" доріг - близько!(300м до моста/вул Сяйво і 400м до Городоцької - де що по одній, а що по другій дорозі "шморгає" купа різного громадського транспорту)
3. Поблизу АТБ, школи/садочки...
4. Ліс за 500м
5. До Головного ЖД вокзалу і до Аеропорту/Летовища - відносно близько!

Коротше, якщо б не той 1 "мінус", який мене трошки "засмучує" - то, взагалі, я б казав, що ЗА ТАКІ КОШТИ - ІНВЕСТИЦІЯ "БОМБА"! ;)

Тож, читаємо мій підпис і...
oleh_ewhd

С нами с: 05.12.23
Благодарил (а): 0 раз.

#<1 ... 153154155156157 ... 237>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор