Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 57465747574857495750 ... 14449>
Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2023 16:07

fox767676 написав:
  stm написав:
Вы что такое спрошаете? У ЛАДа и у Фокса только выехавшие патриоты, очень патриотичных что и помогать не грех )))
С днём волонтёра, всех причастных, даже трехкопеечных :)

ну да , таких патриотов имел в виду. Одели в Испании футболочку с х-лом, 300 грн скинули на банку, и все, наступление на культурном и экономическим фронте, можно требовать от других границы 1991 хи-хи, блдь, ха-ха

Сегодня день волонтёра, Вас пригласили, уверенна, такого донатера? А я просто одеваю правильные футболочки, наверное, поэтому пригласили )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2023 16:10

Росіяни замовляють десятки тисяч тепловізійних FPV у Китаї. Ми володіємо точною і достовірною інформацією щодо цього.

Такі новини мають спонукати Україну не лише нарощувати свої поставки та виробництво дронів, а і активніше зайнятись засобами РЕБ, у ідеалі — з можливістю швидкої зміни діапазону робочих частот, оскільки FPV дуже складно подавити, і щойно у нас буде рішення на подавлення, ворог змінюватиме частоти.

Нам потрібен цілий комплекс заходів щодо FPV: від виробництва і поставок, пошуку нових рішень, до організаційно-структурних у війську із своєю доктриною застосування цього типу дронів.
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2023 16:18

stm написав:
  fox767676 написав:
  stm написав:
Вы что такое спрошаете? У ЛАДа и у Фокса только выехавшие патриоты, очень патриотичных что и помогать не грех )))
С днём волонтёра, всех причастных, даже трехкопеечных :)

ну да , таких патриотов имел в виду. Одели в Испании футболочку с х-лом, 300 грн скинули на банку, и все, наступление на культурном и экономическим фронте, можно требовать от других границы 1991 хи-хи, блдь, ха-ха

Сегодня день волонтёра, Вас пригласили, уверенна, такого донатера? А я просто одеваю правильные футболочки, наверное, поэтому пригласили )))

Нет, у меня есть работа, я не "волонтер".
Просто ехемесячно ср счета автоматом списываются суммы в пользу Айдара,Азова,У24. Если б так делало хотя бы 5 млн чел, то Украина бы имела те саммые 60 млрд $, которые никак не может решиться выделить конгресс, и которые кажутся почему-то нереальными , хотя по опросам 91% за 91 год
fox767676

Подякував: 409 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2023 16:32

fox767676 написав:

Нет, у меня есть нормальная работа, я не "волонтер".
Просто ехемесячно ср счета автоматом списываются суммы в пользу Айдара,Азова,У24. Если б так делал хотя бы миилион человек, то Украины было бы 12 млрд $ военных поступлений в год, а если бы 5, то те саммые 60 млрд, которые никак не может решиться выделить конгресс, и которые кажутся почему-то нереальными в Украине, хотя по опросам 91% за 91 год

Так и я не волонтёр вообще никак. И работа есть и людей я знаю лично и бригады на которые идёт и что. И футболочки просто покупаю, наверное правильные ))) и вот и выходи что я никто и звать меня никак а уже 3 грамоты на компанию и личные приглашения, а Вы ахуенно недооценённый пожизни гиг-контрактер которому даже спасибо не говорят ))) до слёз просто )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2023 16:45

trololo написав:
  hume написав:Это ответ как такие как Притула за три дня закрывают сбор в 100-300 млн грн.

а це хіба великі гроші? якщо є 1 млн більш менш активних донаторів (хоча я думаю більше, вірю в наших) то це 100 - 300 грн з одного в середньому. при ціні батона в 30 гривень, понти.

Для некоторых донат в 30 грн является чем-то непосильным, не говоря уже про 300грн. К сожалению таких у нас очень много и становится все больше и больше. Активных донаторов всегда не более 10%. Уверен, что это ещё оптимистически. Вывод сделан на основе инфо от разных волонтёров в ТГ.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2023 16:53

stm написав:
  fox767676 написав:

Нет, у меня есть нормальная работа, я не "волонтер".
Просто ехемесячно ср счета автоматом списываются суммы в пользу Айдара,Азова,У24. Если б так делал хотя бы миилион человек, то Украины было бы 12 млрд $ военных поступлений в год, а если бы 5, то те саммые 60 млрд, которые никак не может решиться выделить конгресс, и которые кажутся почему-то нереальными в Украине, хотя по опросам 91% за 91 год

Так и я не волонтёр вообще никак. И работа есть и людей я знаю лично и бригады на которые идёт и что. И футболочки просто покупаю, наверное правильные ))) и вот и выходи что я никто и звать меня никак а уже 3 грамоты на компанию и личные приглашения, а Вы ахуенно недооценённый пожизни гиг-контрактер которому даже спасибо не говорят ))) до слёз просто )))

Треба більше смайликів у цій темі, так переможем
"Грамоти на компанії" - то чепуха, половина кав'ярень має. По грамотам\нагородам ми вже рашку по Уралу ділемо.

За час повномасштабної війни станом на листопад 2023 року українські громадяни, а також іноземні благодійники перерахували до організації[Притули] понад 6,18 млрд грн

Це 200 млн $?
Нема чим пишатися

За підсумками 2022 року в Україні було продано 40 тис. нових легковиків на загальну суму 1,23 млрд. Євро.
Це на 55% менше, ніж у 2021 році, коли було витрачено 2,74 млрд. Євро.
fox767676

Подякував: 409 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2023 16:59

_hunter написав:
  detroytred написав:
  _hunter написав:Так это неравенство, вроде, давно есть: уже упомянутые студенты -- к ним плюсом всякие бюджетники да гос-служащие + депутаты (из недавней петиции). Ну и не забываем про примерно половину всего населения :wink: -- а так да -- загальний обов'язок -- за мааалым исключением :lol:

Уточню-додам -- за гроші.

Это и так понятно было :wink: Что именно это меняет -- что "за гроші"? -- закона, запрещающего 5 куе заработать нет, вроде? -- сумма далеко не фантастическая (a-la лям уе). Чем эта "отмазка" отличается от н-го поступления в ВУЗ или какого-нить формального устройства на работу "слесарем электросетей 1-го разряда на пол-ставки"?

Ви ж помітили моє уточнення, що суміщення несумісних по суті речей часто може бути тільки кумедним.
Також нема (точніше не принципова) різниця між батьком двох і батьком трьох дітей; і чому не з 5-тьох?

Але в нашому випадку є принципова відмінність: громадянин офіційно "відкупається" від загального обов'язку (просто так. Бо сам схотів і може) і начебто державі-суспільству потрібно, щоб громадянин отримав ще одну освіту або потрібні слюсарі електромереж (тобто схотіла держава, суспільство).
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 05 гру, 2023 17:01, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2023 17:01

flyman написав:
  Bobua написав:Вони вже можуть бути і понад 24міс.
Скільки ще повинні бути на низькому старті поки тили “втомлюються від війни”?

ти ж не строковик від слова зовсім.
Мова про інше.
Це люди, які пройшли вишкіл, і ... їх треба зберегти від мобілізації, як і "силовків" та "бюджетників" бо без них "все розсиплеться"

“он жерєбьонок”
бо і справді -- скільки їм? 18+2=20років?
і вони ці два роки щось десь вже робили, строчили, може на блокпостах? (теж ризик, забагато п`яних суддів шастає) -- тому нема підстав казати, що їхній строк лише зараз починається.

і я чув щось, ніби суспільство їх береже.
тому вся надія на (25?)27-60, з прицілом на 50+ -- недарма ж будівельник намагається якомога більше податків зібрати...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2023 17:04

unicdima написав:
  Bobua написав:
Мобілізація студентів

Однією з тем обговорення є те, чи мають мобілізовуватися студенти «у віці», а також, як поводитися із здобувачами другої, третьої вищої та іншої освіти, які звільнені від мобілізації згідно із законом.

Я от не розумію, чому взагалі студенти повинні мати відстрочку? Це ж 200-300тис молодих солдат.
Поясніть, чому їх не хочуть призивати?

Тут мова про підстаркуватих. Що у 27+ раптом вирішили гризти наукові граніти.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2023 17:10

detroytred написав:
  _hunter написав:
  detroytred написав:Уточню-додам -- за гроші.

Это и так понятно было :wink: Что именно это меняет -- что "за гроші"? -- закона, запрещающего 5 куе заработать нет, вроде? -- сумма далеко не фантастическая (a-la лям уе). Чем эта "отмазка" отличается от н-го поступления в ВУЗ или какого-нить формального устройства на работу "слесарем электросетей 1-го разряда на пол-ставки"?

Ви ж помітили моє уточнення, що суміщення несумісних по суті речей часто може бути тільки кумедним.
Також нема (точніше не принципова) різниця між батьком двох і батьком трьох дітей; і чому не з 5-тьох?

Але в нашому випадку є принципова відмінність: громадянин офіційно "відкупається" від загального обов'язку (просто так. Бо сам схотів і може) і начебто державі-суспільству потрібно, щоб громадянин отримав ще одну освіту або потрібні слюсарі електромереж (тобто схотіла держава, суспільство).

Заметил. Но это вы их "несумісними по суті речами" называете :wink:

О! -- начинаете двигаться в правильном направлении.

Я уже говорил -- там такой "загальний" обов'язок, что под него хорошо если 20% населения подпадает.
И в чем, всетаки, отличие от "гражданин официально вступает в вуз"? -- вроде бы государдству-обществу нужны деньги -- зря зеля, что ли, кварталит по всем окресностям? :wink:
Или вам именно через гос-регулирование нужно -- как в петиции про волонтеров? -- типа получаешь в ЦНАПЕ справку о волонтерстве -- и все, бронь обеспечена?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 57465747574857495750 ... 14449>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей