airmax78 написав:Мені цікаво, а ще залишились люди, які вважають що у 2019му був зроблений вірний вибір? Спочатку на одних виборах, а потім на інших.
Люди люди, їх мільйони, їх мільйони, хай їм грець. Таких і на форумі вистачає, яких життя нічому не вчить.
Те що народ досі не роздуплився - це погано. Свідчить про "необучаемость". До речі, так швидко карма з нашим народом працювала тільки 100 років тому. Але приємно що цього разу Харків зіграв на боці України, а не як 100 років тому. Це вже великий прогрес. Тобто якась еволюція потрохи відбувається.
hume написав:Сейчас появляется много видео рейдов тцкшников по разным заведениям. Что меня удивило - это количество тцкшников. На фоне некомплекта особового складу военных тцкшники могут позволить ходить на "рейды" по спортзалам группами по 8-10 человек. Например в оздоровительном комплексе Косино Закарпатье я насчитал на видео более 20 человек (не считая полицию). Самое странное, что в очень опасном "закарпатском котле" они передвигаются в полной амуниции с автоматическим оружием.
ТЦКшники это не отдельная каста, это в основном ограниченно пригодные, которых засунули в ТЦК после контузий и ранений. И уволить не могут, ну а куда засунуть, вот и пихают в ТЦК, в резервные батальоны, тыловые службы забезпечення.
buratinyo написав:Большой неожиданностью для американских военных консультантов стал масштаб минирования со стороны росии.
Идеализировать из военного руководства никого нельзя на войне. Каждый имеет свой взгляд на планы контрнаступления, имеет удачные действия и неудачи, которые состоят из провалов плана и величин потерь. Но результат недавнего контрнаступления был очевиден с учетом отсутствия у нас преимущества в воздухе, в дронах, в БК. Кому-то придется отвечать.
Всі хто там був знали масштаб мінувань та оборони, а для американців та наших геніальних палкаводців це стало виявляється несподіванкою. Росіяни під Оріховим рік будували оборону, а ці генії додумалися там робити основний удар. Я спочатку думав то відволікаючий, а ніхрена, до Залужного через 5 місяців лише дійшло, що там діла не буде. В червні ще дронів так масово як зараз не було.
airmax78 написав:Мені цікаво, а ще залишились люди, які вважають що у 2019му був зроблений вірний вибір? Спочатку на одних виборах, а потім на інших.
Відповідь же очевидна! Всі 32роки був зроблений НЕ вірний вибір!
Долярчіку, кількісні фактори накопичуються і перетворюються на якісні. Ми 30 років накопичували, в 2014му отримали перший дзвінок. Обухом по голові. Почали чухати рєпу. Але досить скоро заспокоїлись і вирішили вже себе остаточно поховати "бо гірше не буде". Якось так: https://hromadske.ua/posts/zustrich-zel ... avershilas Фото просто бімба. А пресуха... Майже вирок: https://www.youtube.com/watch?v=knIUBsf95uY Я, ідіот, також не звернув уваги.
Украина новаторски разрешила блокаду на границе с Европейским союзом, которая препятствовала поступлению военной помощи. Теперь между Украиной и Польшей в обход перегруженных пограничных переходов курсирует поезд, перевозящий заблокированные грузы. Этот поезд, работающий со вторника, может перевозить около 50 грузовиков в день.
buratinyo написав:Большой неожиданностью для американских военных консультантов стал масштаб минирования со стороны росии.
Идеализировать из военного руководства никого нельзя на войне. Каждый имеет свой взгляд на планы контрнаступления, имеет удачные действия и неудачи, которые состоят из провалов плана и величин потерь. Но результат недавнего контрнаступления был очевиден с учетом отсутствия у нас преимущества в воздухе, в дронах, в БК. Кому-то придется отвечать.
Всі хто там був знали масштаб мінувань та оборони, а для американців та наших геніальних палкаводців це стало виявляється несподіванкою. Росіяни під Оріховим рік будували оборону, а ці генії додумалися там робити основний удар. Я спочатку думав то відволікаючий, а ніхрена, до Залужного через 5 місяців лише дійшло, що там діла не буде. В червні ще дронів так масово як зараз не було.
А утримувати напівоточену "фортецю Бахмут", то чия була геніальна ідея? Залужний, як відомо, був проти. Тепер ми знаємо зі слів Єрмака: "Сьогодні він (тобто Зе) очолює ставку. Ставка приймає всі військові рішення." Висновок?
Востаннє редагувалось Schmit в Чет 07 гру, 2023 22:28, всього редагувалось 1 раз.
Украина новаторски разрешила блокаду на границе с Европейским союзом, которая препятствовала поступлению военной помощи. Теперь между Украиной и Польшей в обход перегруженных пограничных переходов курсирует поезд, перевозящий заблокированные грузы. Этот поезд, работающий со вторника, может перевозить около 50 грузовиков в день.
поки не возить, поляки перевіряють габарити та пальне в баках, схоже заблокують.
Питання скоріше в іншому. Бо 2019 є лише наслідком. Питання повинно бути таким: чому народ, який зробив-підтримав революцію Гідності, потім у 2019 зробив отакий вибір -- проти УСІХ старих можновладних еліт.
От всі роки до цього обирав когось з них, а тут такий поворот, по факту наступну революцію - виборів.