Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 58225823582458255826 ... 14926>
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 13:55

_hunter написав:
  ЛАД написав:
  sergey_sryvkin написав:..........
А той хто "реально працював на державу", збудувавши таку державу що сам не вважає її за потрібну, та ще й за кошти Будівельника, той розумний.
Ну, таке...

P.S. - Якщо людина не вміє заробити навіть на себе, як її допускати до держави?.. Приклад більшовиків є наявним...

Интересно, Вы тоже считаете НДС, уплаченный Будивельником, его деньгами?
А подоходный, уплаченный банком с % по депозиту, это деньги банка?
Ну а большевики... Можно много их ругать, но Союз 1990 сильно отличается от Росс. империи 1913 и даже от Союза 1945 после военных разрушений. 1990-1945=45 лет. Независимая Украина прожила до войны 30 лет. Рост заметно меньший, даже если сравнивать с 1945+30=1975 год.

Так это не "даже" -- это "из-за": эффект низкой базы да дармовой раб-силы -- ГУЛАГИ да Шараги в совке и остались.

"ГУЛАГИ да Шараги" исчезли после смерти Сталина в 1953.
А дармовая раб-сила... Зарплата 10 тыс. грн это не дармовая раб-сила?
Да и 1992 тоже низкая база. По сравнению с 1992 улучшение заметное.
Но в низкой базе 1945 виновата агрессия и физическое уничтожение базы. А кто виноват в 1992?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 13:59

Успіх написав:
  adeges написав:Проте чи не краще задатись питанням, скільки мільонів треба мобілізувати, на додачу до технологій Умєрова, щоб пити каву в Криму наступного року?
Судячи з бажання ухуйлянтів йти на фронт, які ще вчора хотіли каву в Криму і кордонів 91го, а вже сьогодні, коли на них почались облави і їх тягнуть за вуха на фронт - то я бачу, що вони вже перехотіли цього всього)) і вже, наче, не проти "зійтись по середині"© :mrgreen:

А як плять так?
Як руками Успіха/Бобюа/Фріза - то можна воювати і 2, і 20років? І пити просекко в Криму і штурмувати кордони 91го, та й взагалі, йти на москву?!
А як почали брати за шкірку отих ухуйлянтів, так зразу виявляється, що "не все так однозначно"©?

А що ж ви, панове ухуйлянти, так зразу перевзуваєтесь? :D
Невже справді "чужими руками так добре жар загортати"? :wink:

Кто хотел 91 год? Люди в адеквате понимают, что это невозможно.
Это и есть высшая награда за преданность - ещё 5 лет на фронте
Бетон

Подякував: 194 раз.
Подякували: 428 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 14:02

Вибачаюсь, що не за темою, але хвилинка гумору -- бо фото цього Сливи та пояснення якась комедія:

«В колегію цю я прийшов недавно. Вони набагато старші, ніж я. Їх вік наближений до віку моїх батьків. Моя думка малоймовірно на щось впливала. Я про це говорив навіть із головою. Він казав: «Михайлович, надо поддєрживать свою позіцию». Так я піддержую, але розумієте, що колеги давно працюють і, як потім видно з НСРД, вони один одного поглядом розуміють. А я попався їм «дурник», який «важка людина», і того вони не можуть гарантувати результат. Мені прикро це було читати. Я до них з повагою відносився. Я прискіпливо підходив до своїх і до їхніх справ… Кажуть, дурник попався. Не знаю, дурник чи не дурник, але не я їм дав у руки цей конверт з кавою, через якого тепер вся моя доля і доля моєї сімʼї, всіх моїх рідних рухнула. Ще не відомо, хто дурник…
https://sudreporter.org/cze-bula-zvychk ... a-habarah/

Це до того, що якщо не буде, як в *Траса 1* (наприклад, безпосередніх прямих дій тих, кому потрібно: воякам резерви). То навіть при прийнятті законів все вирішуватиметься буде в судах...
Цікавий момент - *Іменем України...* є рішення спірних та ін. питань судом. Тобто виходить, що суд є не тільки кінцевою крапкою, а й фундаментом України?
Бо вирішує питання саме він.
*Якби я знав, що в мене кошти, я вам клянусь, чи я був дурачком, щоб так не зробить?! Не попросився б разом із ними?! І ці кошти викинув би в туалет чи де-небудь, я б точно їх позбавився. Я не знав про ці кошти. Через деякий час я сунув руку в кишеню і попав пальцем у цей пакет. Дивлюся, а там гроші, долари. І в мене паніка, ступор.*

Це ж треба бути таким жлобом...
Сподіватися, що приймуть за водія))
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 11 гру, 2023 14:03, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 14:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Могу кратко о расходах при рождении своих: 3куе роддом. Садики, одежда и т.д. 5..6 куе в год. Итого примерно 40 куе.
Вместо поднятия выплат на детей, государство сказало что рожаете вы их для себя а не для страны.
С какого перепугу я должен через 18 лет отправлять их на войну?
Бетон

Подякував: 194 раз.
Подякували: 428 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 14:03

Letusrock написав:
  ЛАД написав:А у нас? Учитель или обычный врач успеют до смерти? Ой, не уверен.
Во вполне капиталистических Германии и Франции, насколько знаю образование бесплатное, в т.ч. и высшее. Может, нам надо с них брать пример, а не со Штатов?

Ну значна частина лікарів все ж переважно заробляє непогано (стоматологія, хірургія, популярні сімейні, чи ті хто за договором підробляють у кількох приватних клініках і т.д.) і можливо є сенс ризикнути з кредитом
Але ж хто при здоровому глузді візьме кредит на освіту за якою тобі світить робота з доходом на межі виживання. Це ж відразу закриються десь 70% спеціальностей.
Бібліотекарі, культурологи, держ.служба нижчого рівня, більшість творчих, педвгогічних та соціально/адміністративних спеціальностей

ЛАД написав:Во вполне капиталистических Германии и Франции, насколько знаю образование бесплатное, в т.ч. и высшее. Может, нам надо с них брать пример, а не со Штатов

навіть більше - у багатьох європейський країнах нерезидент з третіх країн (українець наприклад) може здобути вищу освіту безкоштовно і без жодних вимог що мусиш відпрацювати потрачені інвестиції

Це залежить як робити розподіл. При срсрі декларувалось, що громадянину дають грошима 10% заробленого, а 90% благами. Бо якщо дати все грошима на розсуд дурного громадянина, то він неминуче на шкоду потратить. Тепер ніби входимо в капіталізм, але хочемо зберегти соціальні блага, як у високорозвинутих багатих сус-вах. А у нас навіть до війни, малий % працюючих і ті з нижчою ефективністю, з працюючих до половини бюджетників, от і в кінцевому результаті 2-3 млн мали би тягти всю державу, та ще і не гірше як в ЄС. Стосовно що десь можна і чужоземцям вивчитись і не мати зобов'язань, то варто порівняти скільки там % виїжджає і навпаки приїжджає і скільки в нас.
Таке часто є в нашому напівпрофесійному спорті. Спортсмен шукає де йому більше дадуть і відповідно обирає багатші структури, хоч його готували в бідних. В професійному спорті уже передбачені механізми компенсації.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 14:15

beee написав:Вместо поднятия выплат на детей, государство сказало что рожаете вы их для себя а не для страны.
С какого перепугу я должен через 18 лет отправлять их на войну?
рожаете - для себя, а вырастают для защиты страны.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 14:22

ЛАД написав:
  _hunter написав:
  ЛАД написав:Интересно, Вы тоже считаете НДС, уплаченный Будивельником, его деньгами?
А подоходный, уплаченный банком с % по депозиту, это деньги банка?
Ну а большевики... Можно много их ругать, но Союз 1990 сильно отличается от Росс. империи 1913 и даже от Союза 1945 после военных разрушений. 1990-1945=45 лет. Независимая Украина прожила до войны 30 лет. Рост заметно меньший, даже если сравнивать с 1945+30=1975 год.

Так это не "даже" -- это "из-за": эффект низкой базы да дармовой раб-силы -- ГУЛАГИ да Шараги в совке и остались.

"ГУЛАГИ да Шараги" исчезли после смерти Сталина в 1953.
А дармовая раб-сила... Зарплата 10 тыс. грн это не дармовая раб-сила?
Да и 1992 тоже низкая база. По сравнению с 1992 улучшение заметное.
Но в низкой базе 1945 виновата агрессия и физическое уничтожение базы. А кто виноват в 1992?

>>> "ГУЛАГИ да Шараги" исчезли после смерти Сталина в 1953.
ровно про это я и написал -- точка отчета была 45й :wink:

>>> А дармовая раб-сила... Зарплата 10 тыс. грн это не дармовая раб-сила?
Тут посчитали:
https://www.radiosvoboda.org/a/30978907.html
-- вроде не дармовая. И ЗП примерно в два раза занижена:
https://www.work.ua/salary-all/

>>> Да и 1992 тоже низкая база.
но в 45 -- ниже :wink:

>>> А кто виноват в 1992?
А какая разница? :shock:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 14:28

За крок до перевороту думок©

beee написав:С какого перепугу я должен через 18 лет отправлять их на войну?
А з якого переполоху я маю безстроково служити/воювати?

Як думаєш - чого фронтовики тішаться з "маски-шоу" по спортзалах і підтримують дії ТЦК?
Ба більше, ще й кажемо - ще більше треба "ужесточити" призов і ще більше позатягувати гайки ухилянтам?
Успіх

Подякував: 284 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 14:37

Успіх написав:
  beee написав:С какого перепугу я должен через 18 лет отправлять их на войну?
А з якого переполоху я маю безстроково служити/воювати?

Як думаєш - чого фронтовики тішаться з "маски-шоу" по спортзалах і підтримують дії ТЦК?
Ба більше, ще й кажемо - ще більше треба "ужесточити" призов і ще більше позатягувати гайки ухилянтам?

Це через Українську ментальність.
У сусіда коза здохла, мелочь а приємно.

Так і Успіх сидить в окопі холодному, і мріє. Шоб хтось хто в теплому спортзалі, теж поряд з ним сидів.
xio13

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 188 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 14:42

xio13 написав:Так і Успіх сидить в окопі холодному, і мріє. Шоб хтось хто в теплому спортзалі, теж поряд з ним сидів.
долярчик всё правильно пишет, его надо менять. Только писать надо не beee а своему руководству. Иначе получается тупой и бесполезный срач.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 58225823582458255826 ... 14926>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему