Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 16561657165816591660 ... 2903>
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 17:53

akurt написав:"Тю на Вас": які я Вам ще повинен відповіді давати?
Привикай до господарства змолоду, то не будеш знати на старість голоду.
То народне. Перевірене...
Але, пане Shaman, ви можете слугувати для інших людей стимулятором: почитають ваші роздуми та думки та зроблять щось корисне та актуальне.

для тих, хто на бронепоїзді повторюю
й я так розумію, що жебраків в США не існує, так, пан akurt? й в трейлерах ніхто не живе? й коли у фільмах показують, як батьки збирають на навчання дітям роками - це теж вигадки сценаристів? чи не так? :lol:

відповідь профі - чи є жебраки в США? який відсоток від загального населення? якщо звісно володієте інфо. відповідь не знаю - приймається. нескладне ж питання? ;)

звичайно стимулюю людей. але тих хто вміє та бажає працювати. є велика категорія, які лише кажуть що вміють - оці не до мене 8)
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 18:00

airmax78 написав:Це інша крайність. Скільки повинна коштувати операція щоб анестезіологу платити 500-800 куо на рік? Скільки повинна коштувати страховка щоб анестезіолог їздив на ламбі?
Читаю зараз Сімейний альбом Акуніна. Там головним анестезіологом Москви НКВДшник середньої ланки ноги витирав, дружину його просто вбили ногами на першому ж допиті. Зрозуміло що художній вимисел, але ж все одно цікаво.

rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5476 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 18:04

Re: Еміграція, заробітчанство

airmax78 написав:Скільки повинна коштувати операція щоб анестезіологу платити 500-800 куо на рік? Скільки повинна коштувати страховка щоб анестезіолог їздив на ламбі?

Хай мене поправлять мешканці США, але згідно із даними з відкритих джерел система медицини в США - це справжній жах: рахунок за операцію буде залежати від того як домовляться страхова і лікарня. І його принципово до операції дізнатись неможливо.

Shaman написав:відповідь профі - чи є жебраки в США?
Статистика каже про 350к цивілізованих бомжів (в притулках) і 250к жебраків на вулицях...
Просто бідних - 40 млн.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Вів 12 гру, 2023 18:13, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 18:12

Shaman написав:
  akurt написав:"Тю на Вас": які я Вам ще повинен відповіді давати?
Привикай до господарства змолоду, то не будеш знати на старість голоду.
То народне. Перевірене...
Але, пане Shaman, ви можете слугувати для інших людей стимулятором: почитають ваші роздуми та думки та зроблять щось корисне та актуальне.

для тих, хто на бронепоїзді повторюю
й я так розумію, що жебраків в США не існує, так, пан akurt? й в трейлерах ніхто не живе? й коли у фільмах показують, як батьки збирають на навчання дітям роками - це теж вигадки сценаристів? чи не так? :lol:

відповідь профі - чи є жебраки в США? який відсоток від загального населення? якщо звісно володієте інфо. відповідь не знаю - приймається. нескладне ж питання? ;)

звичайно стимулюю людей. але тих хто вміє та бажає працювати. є велика категорія, які лише кажуть що вміють - оці не до мене 8)

Конечно есть.
Если чел принципиально не хочет работать.
Миллионы людей из НИЩИХ стран пробирались в США в том числе нелегально, чтобы иметь возможность работать на одном из самых высокооплачиваемых рынков труда в мире. Многие не имели ни денег ни языка ни документов ни легальной работы, но хотят работать.
А кто-то родился в США, с рождения говорит на Инглише, перед ним открыты все двери. Но он решает, что он создан для жизни в палатке на берегу Тихого океана и ширяться дурью. Или жить за счет налогоплательщиков в аппартменте на берегу Атлантического океана.
Посмотрите там выше видео про школы. Там девочка из Одессы рассказывает как много платить при доходе ее мамы. :mrgreen:
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 18:50

airmax78 написав:Це інша крайність. Скільки повинна коштувати операція щоб анестезіологу платити 500-800 куо на рік? Скільки повинна коштувати страховка щоб анестезіолог їздив на ламбі?
Читаю зараз Сімейний альбом Акуніна. Там головним анестезіологом Москви НКВДшник середньої ланки ноги витирав, дружину його просто вбили ногами на першому ж допиті. Зрозуміло що художній вимисел, але ж все одно цікаво.

та и дантисты на новых 911 совсем не редкость)

кстати может николай как осведомленный подскажет сколько в НЙ стоит сделать имплант?)
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 21:45

Прохожий написав:

та и дантисты на новых 911 совсем не редкость)

кстати может николай как осведомленный подскажет сколько в НЙ стоит сделать имплант?)

Мне пока это не надо, но в начале 2014 года это стоило 2 куе за имплант.
Знакомые узнавали сколько это стоит в Киеве.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 23:06

Дюрі-бачі написав:Хай мене поправлять мешканці США, але згідно із даними з відкритих джерел система медицини в США - це справжній жах: рахунок за операцію буде залежати від того як домовляться страхова і лікарня. І його принципово до операції дізнатись неможливо.

Я не мешканець США, але дещо знаю.
Домовленість така сама, як в Україні та інших країнах: медичне обслуговування людей та робота страховиків - це різні види бізнесу.
Наші люди наступають на ті самі граблі: хочуть, щоби інші країни жили так, як вони.
Ввели певні стандарти для себе і ці стандарти повинні бути також на Північному полюсі, в Австралії, і в США. В цьому основна помилка: розказувати сусідові, як його жінка повинна Борщ готувати.

А все простіше: приблизно так, як я влітку був в Нідерландах і наші люди розказували, що попасти на прийом до спеціаліста практично неможливо. Треба чітко аргументовано та з документами підтвердити, що лікування парацетамолом не допомогло.

Щось приблизно таке є і в медицині США. Коли наша людина знайшла на тілі після відвідування лісу кліща, зняла його та помістила в пляшку, віднесла в лікарню для перевірки, чи той кліщ сильно заразний, чи не сильно, і - в залежності від того - отримати рецепт на Тетрациклін та їсти його пачками три тижня - то лікарня (госпіталь) відмовилася це робити, незважаючи на страховку.

І інший бік медалі: і саме цей приклад буде відповіддю на ваш текст.
Лікування аспірином в четвер та пʼятницю полегшувало стан нашої людини, але в суботу привело на операційний стіл: апендицит.
Під час операції почався інфаркт міокарда. Вирізати апендицит перестали та почали рятувати серце.
Врятували. Інфаркт відступив. Але приступ апендициту ніде не дівся. І стан пацієнта погіршувався.
Консиліум лікарів запропонував застосувати лікування двома експериментальними препаратами для зупинки гострого запалення.
Родичі та хворий погодилися.
Таке лікування зупинило запалення та розтин тіла не знадобився.
Під час виписки хворого з лікарні йому дали на підпис документи лікарні (а не страховоі компанії) для ознайомлення та на підпис. Медицина - то звичайний бізнес. Із своїми прайс-листами.
Як писав Абу Алі ібн Сіна: «Лікуватися даром - це все одно, що лікуватися даром!»
…Далі цитата від згаданого пацієнта: «Мені навіть страшно сказати, скільки нулів там в документах було після цифр остаточної ціни лікування. Але я нічого не платив: всі витрати взяла на себе страхова компанія».

Ну ось, настав час, коли вже мешканець США задав би питання: «Панове, так я не зрозумів: страхова компанія в Україні покриває ваші витрати на лікування, чи ви із своєї кишені платите за кожен візит до лікаря по 950 гривень, та за кожний аналіз крові - по 1500, а за пігулки - по невиданих в світі цінах - як не 100-150 за пачку Цитрамона, так по 550 за те, що за кордоном вартує не більше 250? А за операції - не дай Бог - такі суми, що не насниться безхатченку із США»?

P.S. Звісно я знаю позитивні приклади і по Україні. У приятеля виявили рак відомої залози у Великій Британії, де він перебував у прихістку у сина. Лікувати відмовилися. Він виїхав в Україну, в любимий Ірпінь і йому в Києві зовсім безкоштовно вирізали ту залозу. Живий, слава Богу. І таке буває.
Але нікому у Великій Британії не прийде в голову зранку до вечора писати на англійських форумах дописи про українських безхатченків та українську медицину.

Хоча турбота про американських безхатченків - справа благородна та має великий к.к.д.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 12 гру, 2023 23:15, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 23:14

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:Родичі та хворий погодилися.
Під час виписки хворого з лікарні йому дали на підпис документи лікарні (а не страховий компанії) для ознайомлення та на підпис.
Те, про що я й кажу: ці рахунки мали бути надані і погоджені страховою до процедури лікування, а не після.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 23:26

З цього приводу раджу вільний час подивитися останній - 11 сезон - останню серію американського серіалу «Shameless” (в мережі є під назвою «Бесстыжие») - уявляєте - 11 сезонов по 12 серій - показано життя на протязі багатьох років бомжатськоі - але по-своєму щасливої - багатодітної родини.
В передостанній серії головний герой - все життя (!) безробітний, алкоголік, кривдник та крадій - попадає в госпіталь, з якого йому вже не вийти. «Фініта ля комедія» йому - Covid-19 - намагаються продовжити життя - кисень та інʼєкції - шукають родичів, намагаючись знайти дані в його медичних карточках - та службовець вивозить в реєстратуру цілий візок карточок того алкоголіка - дані про численні лікування.
Карточки є, а ось оплат ніколи не було, бо все життя не працював, пенсії немає, страховки ніколи не було. Пересадка печінки (!) - була. Шість дітей - які вже не дочекаються його смерті - були і є.
Це американці показують самі про себе.
Хочеш - смійся, а хочеш - плач…
Рекомендую: з 45-оі хвилини, якраз про медицину:
https://rezka.ag/series/drama/1932-bess ... -s:11-e:12
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 01:28

Цікава інформація.
Згідно з опитуванням, проведеним Європейською радою з міжнародних відносин (ECFR) у 6 країнах ЄС, європейці позитивно сприймають вступ України до союзу, але категорично виступають проти можливого членства Туреччини.

В опитуванні, проведеному в Данії, Польщі, Румунії, Німеччині, Франції та Австрії, учасників запитували про їхні думки щодо участі кандидатів у ЄС. Зазначається, що більшість респондентів були однозначно проти членства Туреччини в ЄС (заявку подано ще 20 років тому), а частка тих, хто підтримував прогрес на шляху до членства з Туреччиною, не досягла навіть 20 відсотків.

Варто зазначити, що європейці дуже підтримали членство України в ЄС, незважаючи на ризики та витрати. Цього тижня лідери ЄС обговорять пропозицію про початок переговорів про членство з Україною та Молдовою.
Хто зна, можливо скоро Україна увійде до складу Європейського Союзу.
Давно б пора...
Востаннє редагувалось akurt в Сер 13 гру, 2023 01:43, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
  #<1 ... 16561657165816591660 ... 2903>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість