|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 15 гру, 2023 21:58
detroytred написав:Борисова ж відсторонили.
Теперь вы меня троллите. Борисов что единственный кадровый военный, который "выживает" прикрываясь должностью и погонами? или вам надо всех тыловых бобров перечислить. Когда тыловых бобров не останется, пойдём и мы с мухой. С пониманием что все равны и 100% точно воюем не за миллионы какого-то военкома.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 15 гру, 2023 22:01, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 15 гру, 2023 22:00
vitaliiangel написав: detroytred написав:Борисова ж відсторонили.
Теперь вы меня троллите. Борисов что единственный кадровый военный, который выживает прикрываясь должностью и погонами? или вам надо всех тыловых бобров перечислить.
Ми по-різному вважаємо термін "виживання". Ви й досі ведете мову про особисте виживання. Треба закінчувати. І... розкіш - правий неправий, законно незаконно, скоро може закінчитися. Про такий етап і мова була.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 гру, 2023 22:03
detroytred написав:Ми по-різному вважаємо термін "виживання". Ви й досі ведете мову про особисте виживання.
именно. меня интересует выживание каждого, а вас какой-то определенной группы лиц, которые элита и надо держать подальше от окопа.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 15 гру, 2023 22:03
detroytred написав: Faceless написав:Ні, це я про те, якщо військове керівництво ігнорує рядових військових, гнобить і т п то з ним може щось трапитися...
Звичайно. Якщо перейде межу. Межа до того ж залежить від обставин та спроможностей самого керівника. Лідери. Домовлятися з підлеглими. За таких умов апріорі палку не перегнеш. Тобто або ти лідер і переконав, домовився. Або ти слабкіший і не домовився. Тебе просто ігнорують. (Баланс: ти ігнориш підлеглих, вони тебе).
Бачив одне інтерв'ю, то якраз з лідерами велика біда, їх дуже не вистачає
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 15 гру, 2023 22:04
vitaliiangel написав: detroytred написав:Ми по-різному вважаємо термін "виживання". Ви й досі ведете мову про особисте виживання.
именно. меня интересует выживание каждого, а вас какой-то определенной группы лиц, которые элита и надо держать подальше от окопа.
Мене цікавить розвиток подій. Незалежно від мого ставлення до нього і своїх хатєлок. Я запитав Вас, як Ви бачите розвиток подій за таких умов? Не чого Ви бажаєте або проти чого, або як повинно бути, а як будуть розвиватися далі події? Ваші припущення.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 15 гру, 2023 22:17, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 гру, 2023 22:17
detroytred написав: flyman написав:крім конституційних обов"язків громадян з оборони там є інші конституційні обов"язки держави щодо громадян, так що не треба прикриватися що пересічений винний державі як земля колгоспу
І хто встановлює черговість? Хто банкує? Держава чи громадянин))
коли як, Констуція це суспільний договір, похєрений договір - продовження сам придумай (напр. як договір оренди, підказка: народ лендлор, держава тенант, не перепутай).
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2852 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 15 гру, 2023 22:20
detroytred написав:Я запитав Вас, як Ви бачите розвиток подій за таких умов?
я не вижу сейчас позитивного сценария. Тиражировать зраду и транслировать чужие идеи не хочу. Очевидно что обе крайности (прекратить борьбу и борьба до последнего украинца) - одинаковое зло, с точки зрения результата. Как в этой ситуации сохранить максимум жизней мне не хватает знаний.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 15 гру, 2023 22:23, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 15 гру, 2023 22:22
detroytred написав: vitaliiangel написав: detroytred написав:Ми по-різному вважаємо термін "виживання". Ви й досі ведете мову про особисте виживання.
Мене цікавить розвиток подій. Незалежно від мого ставлення до нього і своїх хатєлок. Я запитав Вас, як Ви бачите розвиток подій за таких умов? Не чого Ви бажаєте або проти чого, або як повинно бути, а як будуть розвиватися далі події? Ваші припущення.
Дивне питання. Віталієн відповідав про допомогу партнерів і захист принципів демократії. Іншими словами: хто дівчину вечеряє, той її і танцює. Чи дівчина в змозі оплатити чек з ресторану власними заощадженнями (кредиткою)? Кулєба: "якщо треба то і зтанцює"?
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 15 гру, 2023 22:28, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 15 гру, 2023 22:27
flyman написав:коли як, Констуція це суспільний договір, похєрений договір - продовження сам придумай (напр. як договір оренди, підказка: народ лендлор, держава тенант, не перепутай).
Отож. Коли як. За нормальних умов -- згідно договору. При форс-мажорах -- хто сильніший, той і диктує.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 гру, 2023 22:30
detroytred написав: flyman написав:коли як, Констуція це суспільний договір, похєрений договір - продовження сам придумай (напр. як договір оренди, підказка: народ лендлор, держава тенант, не перепутай).
Отож. Коли як. За нормальних умов -- згідно договору. При форс-мажорах -- хто сильніший, той і диктує.
Що диктує? Надбудова сильніша за фундамент? Ладно. Складніше питанння: Лебідь, рак і щука? (влада, цивільні, воєнні) Віз де?
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 15 гру, 2023 22:31, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1