ЛАД написав:_hunter Выбрать серьёзные фирмы с качественными разработками (надеюсь, такие уже есть), дать им госзаказ и выделить средства. \\\
>>> надеюсь, такие уже есть Ааа... -- вот как это работает -- надеюсь исполнители уже есть и надеюсь им можно дать заказ. Так же надеюсь, что есть кому выдать. Вот поэтому я и писал: "спор" бессмысленен
Насколько читал, то они реально есть. И flyman писал, что есть уже 7 "фабрик". Я пишу "надеюсь", т.к. лично я не обладаю достаточной информацией. Полагаю, Вы тоже.
Hotab написав:Я ж наче приводив приклад 3 гопників.. Треба прогнути спинку, чи що?
Чудовий приклад. Але тоді два розклади: 1. Ті, хто не полізе захищати. Ви чекаєте від них чого? Якщо вони свою жінку, майно не будуть захищати, то чиєсь або загальне тоді будуть? Як примусите, переконаєте або простимулюєте?
2. Ті, хто полізе. Да ще й як. Да купи людей навіть за косий погляд або невиважене слово в бік своєї жінки, в бійку або за зброю хапаються. І за майно теж на вили кидаються, б'ються за межу на вгороді. Але досі не полізли. Мабуть щось не так з порівнянням.
ЛАД написав:_hunter Выбрать серьёзные фирмы с качественными разработками (надеюсь, такие уже есть), дать им госзаказ и выделить средства. \\\
>>> надеюсь, такие уже есть Ааа... -- вот как это работает -- надеюсь исполнители уже есть и надеюсь им можно дать заказ. Так же надеюсь, что есть кому выдать. Вот поэтому я и писал: "спор" бессмысленен
Насколько читал, то они реально есть. И flyman писал, что есть уже 7 "фабрик". Я пишу "надеюсь", т.к. лично я не обладаю достаточной информацией. Полагаю, Вы тоже.
>>> т.к. лично я не обладаю достаточной информацией но мнение составить уже успели? -- и советы "нам 200+ сборщиков не нужны" полагаете приемлемым давать?
>>> flyman писал, что есть уже 7 "фабрик". не знаю, что (и где) он про 7 фабрик писал. -- лично общаюсь с людьми, которые FPV-шки на фронт собирают -- они про эти фабрики ни слухом ни духом.
_hunter написав:>>> flyman писал, что есть уже 7 "фабрик". не знаю, что (и где) он про 7 фабрик писал. -- лично общаюсь с людьми, которые FPV-шки на фронт собирают -- они про эти фабрики ни слухом ни духом.
я писав "БПЛА" (напр. для с.г.), а не FPV на фронт собирають
pesikot написав:Ха ... а пам"ятаешь, як ти писав мені, що я "відкуповуюсь" щомісячними донатами на ЗСУ ? А тут ось таке - "взяти до рук зброю, поповнивши ряди військових, або стати для армії надійним тилом, який працює на підтримку обороноздатності країни"
Та й Редіс нічого нового не сказав. Hotab цю формулу давно вже просуває на форумі
Ти сказав, що можливо будеш згодний щось давати на ЗСУ.
Брехня, ой брехня ... )
Я завжди казав, що допомагаю ЗСУ. Я роблю донати тим, хто гарантовано довезе допомогу на передок
_hunter написав:>>> flyman писал, что есть уже 7 "фабрик". не знаю, что (и где) он про 7 фабрик писал. -- лично общаюсь с людьми, которые FPV-шки на фронт собирают -- они про эти фабрики ни слухом ни духом.
я писав "БПЛА" (напр. для с.г.), а не FPV на фронт собирають
Говорять що історія не повторюється. Але у нас була майже така ситуація що пропонуєте ви. В 2013 Янукович "договорився з путіним" і не підписав асоціацію з ЕС, і що в результаті? Ми отримали Майдан(зміну влади) + війну(втрату територій).
Зеленський хоч і не сильно розумний, але точно не дурак. На "договариваться чуть ли не на любых условиях" він би 100% не пішов. Ось Порошенко міг би піти, тому що барига.
andrijk777 написав:Говорять що історія не повторюється. Але у нас була майже така ситуація що пропонуєте ви. В 2013 Янукович "договорився з путіним" і не підписав асоціацію з ЕС, і що в результаті? Ми отримали Майдан(зміну влади) + війну(втрату територій).
Тобто, ми отримали втрату територій, ось так. Само по собі сталося. Майдан зробили і території втратили
Чи все ж таки Пуйло саме полізло У них навіть медальки "за освобождение Крыма" почему-то с 20.02.2014 датируются. Хоча Янук, на той час, ще в Київі сидів
andrijk777 написав:Зеленський хоч і не сильно розумний, але точно не дурак. На "договариваться чуть ли не на любых условиях" він би 100% не пішов. Ось Порошенко міг би піти, тому що барига.
Ага, так пішов, так пішов домовлятись, що почали відвоювати території назад в 2014 році.