|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 25 гру, 2023 17:19
Vadim_ написав:У другу світову в РСЧА не передбачена демобілізація , чому наразі ви вимагаєте?
Мені нас.рати, що було у другу світову - я живу і воюю зараз! А чому я(та і не тільки я тут один) вимагаю? Бо МИ, саме МИ вже 22 місяці охороняємо/обороняємо весь тил!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 25 гру, 2023 17:21
Успіх написав: Vadim_ написав:У другу світову в РСЧА не передбачена демобілізація , чому наразі ви вимагаєте?
Мені нас.рати, що було у другу світову - я живу і воюю зараз! А чому я(та і не тільки я тут один) вимагаю? Бо МИ, саме МИ вже 22 місяці охороняємо/обороняємо весь тил!
Якщо тобі на це насрати - то це шлях, що будешь воюювати і надалі
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 25 гру, 2023 17:23
Успіх написав: Vadim_ написав:У другу світову в РСЧА не передбачена демобілізація , чому наразі ви вимагаєте?
Успіх, ось до вам питання: ну от ви просите, вимагаєте, щоб вас замінили. Ну окей. Держава послухала і сказала вам НІ. Питання: що ви зробите після того що вам держава скаже ні? Типа воюйте до перемоги? На 99% ви нічого не зробите, а будете далі воювати. І тому і держава не шевелиться, бо ви нічого не зробите і позиції не здасте, а значить все по плану.
-
xio13
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 гру, 2023 17:25
xio13 написав:Беремо калькулятор: Гарна зп для професійного рекрута військового приблизно 3000-5000$ в міс. Тепер: 100 000 рекрутів * 3000$ = 300 млн $ в міс. Нагадую що єс чи сша нам дає приблизно 2 млрд в міс. Тобто виділити 300-600 млн $ на 100-200 тис вмотивованиї рекрутів жаба даве? Зате бігати за невмотивованими "ухилянтами" можна.
А ще можна рахувати далі. В Україні приблизно 160.000 держслужбовців. Нехай по мінімуму зарплатня 10.000грн + 5.000 премія. Звільнити половину. 80.000*15.000грн. = 30.000.000 доларів. А ще урізати осетра суддям/депутатам та їхнім помічникам. А ще зупинити асфальтування. А ще зробити військовий збір 5% А ще земарафони, зесеріали, барабани в укриття А ще перестати красти на військових закупівлях А ще... Та нє, бусіки дешевше
Востаннє редагувалось whois2010 в Пон 25 гру, 2023 17:28, всього редагувалось 1 раз.
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 25 гру, 2023 17:26
detroytred написав:сьогодні, 25 грудня Кабмін "мав би внести законопроект щодо мобілізації, над яким він працює на прохання військових".
Точно на наше прохання? Точно вони нас чують, що ніяких нах не 36міс, а 12-24міс МАКСИМУМ?!!!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 25 гру, 2023 17:35
xio13 написав:Успіх, ось до вам питання: ну от ви просите, вимагаєте, щоб вас замінили. Ну окей. Держава послухала і сказала вам НІ. Питання: що ви зробите після того що вам держава скаже ні? Типа воюйте до перемоги? На 99% ви нічого не зробите, а будете далі воювати. І тому і держава не шевелиться, бо ви нічого не зробите і позиції не здасте, а значить все по плану.
Воно то так, але трохи і не так)) На відміну від тих всіх 450 безголових і тих всіх "воєводів", в мене є план Б! (але це виключно мій план/для мене одного) Але просто реально шкода всіх хлопців, які тут вже 22міс! На половину з них просто важко дивитись... Тож, я все таки сподіваюсь, що може хоч зараз законотворцям Бог дасть розуму!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 25 гру, 2023 17:37
whois2010 написав: xio13 написав:... А ще зупинити асфальтування. А ще зробити військовий збір 5% А ще... ...
А хто його платити буде ? Якщо демобілізований "самі про себе подбаємо! Самі вирішимо, чи ходити за 10тис.грн на роботу вантажником"А Ви читали фейсбук хто кричав за асфальтування саме більше ? жінки! Чоловіки котрих на "0", і говорили, я коляскою проїхати не можу, ями, вирви, а мій чоловік воює... Тому тільки комплексний підхід. Без ярликів і навішувань привілей. Повернувся, йди працюй, на державу, заради перемоги, а не самі подбаєте ...
-
Forkop
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 гру, 2023 17:40
Під час повоєнної відбудови в Україні можливий дефіцит цементу, - Шуляк. 19 грудня в Києві відбувся круглий стіл від КБУ на тему "Перше галузеве дослідження будівельних матеріалів для відбудови України. Цемент: можливості та виклики для виробників і споживачів".
Захід відвідала голова Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олена Шуляк.
У коментарі журналістам вона розʼяснила, що під час круглого столу було піднято питання цінності цементу, як будівельного матеріалу, необхідного для післявоєнної відбудови. Шуляк зауважила: "Цемент в Україні - це наше будівельне золото", - і розповіла про імовірний дефіцит на нього.
Пан Успіх, влада вважає, що кінець вашим стражданням вже близенько. Вони бачать завершення війни. Бачте, про найголовніше розмови почалися.
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 25 гру, 2023 17:42
Тил, який в більшості працює на Вас ... і поки Ви цього не зрозумієте, поки суспільство це не зрозуміє, це не закінчиться, і "0" не потрібно, самі друг друга переб'ємо А то виходить у військових підхід - гроші отримуємо за рахунок допомоги від інших держав, зброю, одяг, щось отрмуємо щось самі купуємо, а тил, а тил в Буковелі !!!
-
Forkop
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 гру, 2023 17:43
куди з фронту? Під бабську спідницю? в тилу немає роботи. зарплати мізерні. а у вас вже є досвід виживання та проведення бойових дій. ви незамінні. та й зарплата нормальна. ну, пришлють зараз на фронт необстріляних новачків, які відразу повтікають.. яка користь нам з вами від цього?
Востаннє редагувалось Yuri_61 в Пон 25 гру, 2023 17:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Yuri_61
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
-
Профіль
-
-
1