Bobua написав:То що тоді -- завтра вибрати 400 морськ.свинок в депутати, і кричати щодня, чому ж вони такі тупі і чому не воюють?
це ви членкинь партії зе назвали свинками я так зрозумів?
ЗІ коли депутати від партії зе йшли в міністерства їх чомусь заміняли по списку і ніяких істерик про те що нікому буде голосувати не було. подвійні стандарти? як в міністерство то заміна є а як на фронт то немає? я розумію що та кількість нічого не вирішить але це маркер про те як влада ставиться до мобілізації себе і народу.
Hotab написав:Другу добу переляк і істерики. В чому проблема стати на облік і поновити свої дані, що мало було бути зробленим ще до війни? І робитись періодично. Зробив і не треба боятись за банківські картки, автомобілі , арешти майна. Що складного? Не хочеться воювати? Так на словах кожен другий був «я не ухилянт, просто мені не приходила повістка». Ну так в чому тепер справа?
Проблема в тому, що ті, хто не став на облік і не збирається робити цього далі, тепер якось відреагує на нововведення. І наслідки цієї реакції вдарять по всьому і всіх (тобто і по тих, хто на обліку, і по тих, хто на фронті).
Ви чомусь ні на йоту не враховуєте оту величезну масу людей в суспільстві. Але це саме вона визначає кінцевий результат. А не герої і антигерої.
Тобто чи зможе держава та герої (активна частина суспільства) пристроїти мільйони обивателів так, щоб баланс був позитивний. Утрировано --- може бути так, що краще активістам самим, ніж отримати невиправні катастрофічні наслідки від спроби вплинути на обивателів.
Тобто є сила, є стимули, є ресурси вплинути-втримати обивателя, то вперед. Нема, то може краще його не чіпати. Бо олені покладуть усе те, що поки функціонує. Про це і йде дискусія. Про можливі наслідки рішень отакого впливу на обивателів.
Детройт, диссидент далеко не однородный. Долго муха упирался от вакцинки? Примус доволі легко робить дива, люди багато можуть через «не хочу, не вірю».
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 27 гру, 2023 13:34, всього редагувалось 1 раз.
Із 500 тис. плану мобілізації на Миколаївщину встановили 60 тисяч. Мабуть, вирішили надійно закріпити історичний статус Мико - "город нєвєст"((. Цікаво, який план по Київщині? Щось мені підказує, що менше, ніж по Мико..
antey1969 написав:Депутаты всех уровней должны были быть распущены еще в первый месяц войны.
Соромлюсь запитати, хто ж буде тоді Закони приймати? Зокрема, я про синхронізацію нашого законодавства із ЄС, щоб прискорити вступ України до ЄС.
antey1969 написав:А надеяться,что они что-то примут разумное да еще и своевременно - это вообще смешно.
"Армію дронів", "армію роботів", "армію РЕБ" пан вважає клоунадою? Зброю українського виробництва, якою ми зараз збиваємо вже й кацапольоти - туди ж? https://t.me/vanek_nikolaev/20101 Пан мріяв, мабуть, про виконання Мінських (чи Стамбульських) угод - прискорену здачу України кацапії.
antey1969 написав:Люди живут в своем мире, у них другие заботы и проблем особых нет.
Ну а які ще проблеми у наших в Німеччині? Допомогу нормальну отримують, житло непогане "відхопили" (особливо ті, хто першими виїхали, як один відомий форумчанин-медик призовного віку(1969), ні разу не ухилянт, який поїхав до сина і мав зворотний квиток на 23.02.22, але ж клята війна почалася і аеропорти закрилися! Іншим шляхом дістатися в Україну, щоб лікувати поранених у київських шпиталях йому не вдалося.. Тепер він скиглить, бо таким, як він "злочинна" влада обіцяє ̶з̶а̶т̶и̶с̶н̶у̶т̶и̶ ̶ф̶а̶б̶є̶р̶ж̶е̶ обмежити надання консульських і банківських послуг.
А... То от чому вони вже хочуть розпускати укр.владу. З моск.владою їм однозначно легше буде. Поки вона не забажає ще й “взять Брітанію как такавую...” (і Німеччину по дорозі).
Hotab написав:Детройт, диссидент далеко не однородный. Долго муха упирался от вакцинки?
Ооось!!! Так я на це і звертав вже не раз увагу, що тут у нас найкращі представники пересічних обивателів. Всі при призові нормально будуть служити. І якщо б усі інші обивателі були такими, то це інша справа.
Якщо що, то я сам обиватель. Тільки може трохи продвинутий)) (вакцинований, на обліку).
Мова не про призов умовних флаїв, а про наслідки реакції всіх обивателів на рішення. Щоб не виявилося так, що призвати-то призвали (армію посилили), але інші інститути країни посипалися.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 27 гру, 2023 13:46, всього редагувалось 1 раз.
detroytred , я не підтримую і не бачу зараз спроб огульно забрати мільйони людей на фронт. Я поки що бачу спробу створити базу для латання дір. Ми на фінансовому форумі, тоді вважайте це «зробити заначку», а не «розтринькати» От коли (якщо) будуть тринькати бездарно, тоді можна говорити.
Більша частина дисидентів виконає умови. Хтось упреться (меншість) , з тими будуть працювати жорсткіше. Все буде добре.