detroytred написав:А чому не вистачає тільки саме Зе?
Тому що саме він може змінити свій фантастичний іменний мирний план на реальний. Вже давав свій прогноз - заморозка буде в 2024 не залежно від бажань Зеленського чи ще когось в Україні. Тільки щоб ще не просрали територій до заморозки.
Тоді я збільшу свою надію, що все ж таки глобалізація форево! Все ж таки сильні світу цього вийшли на новий рівень і є сценарій. Не конспірологічний, а за замовчуванням, по невідімой)) руці глобалізації.
detroytred написав:Тоді я збільшу свою надію, що все ж таки глобалізація форево! Все ж таки сильні світу цього вийшли на новий рівень і є сценарій. Не конспірологічний, а за замовчуванням, по невідімой)) руці глобалізації.
Десь з місяць тому слухав чудову лекцію від людини з димпломом MBA про тренд на кластеризацію світових економік і перерозподіл сфер впливу. Тож не сподівайтесь
pesikot Ти вже задовбав своїм дебілізмом. Зеленському ніщо не заважає повторити свою коронну фразу "ми готові перестати стріляти". Точніше, вже заважає - свій мирний план. Але навіть до нього дійде, що треба робити, хай навіть через дупу. На твій рахунок сильно сумніваюсь.
fler написав:Обивателя, який не сплачує податки до бюджету, тобто не працює на державу під час війни слід відправити хоча б захищати державу від ворога (в тому числі захищати майно того обивателя та його сім'ю)
А якщо "обиватель" має десь тридцять років страхового стажу,50+, зараз безробітний, він в цю партію попадає? Тобто він винен державі більше, ніж умовний 25-річний поліцейський, який на блокпосту у тилу? Йому хату арестувати, щоб онукам не відписав ? Я тут почитав правки до закону, щось якось забулаяся обіцянка перевірити всіх отримувачів статусу "непридатний". Зато всіх "обмежено придатних" вирішили вилікувати.
Востаннє редагувалось d44 в Сер 27 гру, 2023 18:24, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав: Це взагалі не схоже на бажання припинити вогонь.
а згадайте коли був підписаний Мінськ-2 (12,02,15) і коли було рашистами захоплено Дебальцево і з якими боями (18,02,2015)
так що в цьому плані рашисти не логічні
Логічні. Просто нема ніякого зв'язку між обстрілами до підписання (або заморозки по замовчуванню) і самою цією подією. До неї масовані ракетні удари по енергетиці і т.д. ще можуть бути.
detroytred написав:Тоді я збільшу свою надію, що все ж таки глобалізація форево! Все ж таки сильні світу цього вийшли на новий рівень і є сценарій. Не конспірологічний, а за замовчуванням, по невідімой)) руці глобалізації.
Десь з місяць тому слухав чудову лекцію від людини з димпломом MBA про тренд на кластеризацію світових економік і перерозподіл сфер впливу. Тож не сподівайтесь
Дякую, що притискаєте назад до землі. Хочеться-то сподіватися на краще, а не чергові Темні століття (які пророкував Мортимер ще етапі підйому глобалізації і засудження протекціонізму). ___________________________________ Завдяки обміну даних в «Оберезі» відображатиметься, якими послугами користується людина і де вона знаходиться. За словами Калмикової, фактично військовозобов'язаних зможуть відстежувати онлайн. https://varta1.com.ua/news/v-ukrayini-z ... 74858.html Вже запущено реєстр, але поки не сінхронізовано з іншими.