|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 28 гру, 2023 21:39
vitaliiangel написав: Faceless написав:, нема сенсу сперечатися, серйозно, банківська діяльність все ж не ваш профіль
на счёт полномочий ВР я кажется не спорил. Прошу показать механизм как тцк будет блокировать/разблокировать миллион ухылянтов. Если банковская деятельность ваша специальность, у вас должны быть какие-то примеры. Например, кто будет отвечать за ошибочные блокировки? Или может заблокируют всех м18-60 а разблокировать будут со справкой из тцк? Или каждый банк сольёт в тцк всех клиентов м18-60, а там уже будут решать. Вы хоть примерно понимаете какие это объёмы работы? Ближайший год тцк будут заняты только этим и то вряд ли успеют. В новом реестре по недвижимости до сих пор порядок навести не могут, уже сколько лет. Так для справки.
Як саме поки що точно незрозуміло, але судячи з усього їм можуть дати можливість внести людину в реєстр боржників. Банки з ним інтегровані, і як тільки бачать, що контрагент в реєстрі - блокують рахунки. Напряму тцк звісно з банками не взаємодіє. Можуть зробити окремий реєстр конкретно для цих потреб. З помилковими блокуваннями - а може ніхто не буде відповідати, у нас працює офіс простих рішень. Й зараз можна отримати блокування через помилку, бо якийсь давно сплачений штраф десь не врахували. І нажаль це суто ваша проблема, ніхто за це відповідати не буде
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 28 гру, 2023 21:43
11 апреля 2023 года Рада приняла закон Украины О внесении изменений в некоторые законы Украины относительно отдельных особенностей организации принудительного исполнения судебных решений и решений других органов во время действия военного положения, вступившего в силу 6 мая 2023 года.
То есть сейчас физическое лицо может тратить с арестованного текущего счета не более 13 400 грн в месяц. Также с него можно платить налоги и сборы без учета ареста.
В случае наложения ареста на несколько счетов или наличия нескольких исполнительных производств, человек должен быть выбрать только один счет в одном банке, с которого можно будет тратить средства.
эту норму интересно оставят или тоже отменят?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 28 гру, 2023 21:54
vitaliiangel написав:Или может заблокируют всех м18-60 а разблокировать будут со справкой из тцк? Или каждый банк сольёт в тцк всех клиентов м18-60, а там уже будут решать.
Йдіть від зворотнього 1 Є індивідуальний податковий код , в ньому прямо зашифрована дата народження і стать 2 Таким чином , жінки відпадуть , всі мужчини хто старше 60 або молодші...25 - відпадуть 3 Для того щоб не зупинити економічну діяльність - розрахункові рахунки ФОП - не блокуватимуть 4 Картки на які йдуть нарахування Міністерства Оборони - ( приблизно 1 млн штук) - також не блокуватимуть 5 Картки на які йдуть нарахування з Бюджетних організацій - також ні (там кадровик, як правило бувший гебешник, ,який несе відповідальність за внесення данних про військовозобовязаних) Залишаться тільки 3-4 млн карток , які можуть бути заблоковані до предявлення в банк військового квитка або довідки з ТЦК або довідки з ВЛК . Як бачите - все примітивно просто.
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 28 гру, 2023 21:55, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 гру, 2023 21:54
flyman написав:крипту теж заблокують? а готівку? що там щодо кешлес?
наличман сделают именным, как купоны. Кассир в атб будет сверять фамилии с паспортом. budivelnik написав:Залишаться тільки 3-4 млн карток , які можуть бути заблоковані до предявлення в банк військового квитка або довідки з ТЦК або довідки з ВЛК .
фигня вопрос заблокировать половину счетов физлиц. За неделю справятся. А на разблокировку уйдут годы.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 28 гру, 2023 22:01
vitaliiangel написав:фигня вопрос заблокировать половину счетов физлиц.
Можете мені пояснити Чому мене який працює в білу - ці питання не хвилюють а для вас це суперпроблема? - є що ховати? і за що відповідати? тому й пече.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 гру, 2023 22:12
flyman написав:крипту теж заблокують? а готівку? що там щодо кешлес? важливість кібер безпеки переоцінена? дію уже всю злили мокшанам, чи ще не вистачає БД ухилянтів?
Головне, щоб не заблокували міняйло долярів на гривну. А то прийшов такий весь красивий. як Віталік . сунув сотню, а тобі квіташка - ваші кошти додані до Вашого рахунку, на потреби ЗСУ. Слава нації, смерть ворогам.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 гру, 2023 22:13
budivelnik написав:Чому мене який працює в білу - ці питання не хвилюють
ви молодий, наївний.... , попитайте в старих людей, що було, коли прийшли совєти...
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 гру, 2023 22:16
budivelnik написав: vitaliiangel написав:фигня вопрос заблокировать половину счетов физлиц.
Можете мені пояснити Чому мене який працює в білу - ці питання не хвилюють а для вас це суперпроблема? - є що ховати? і за що відповідати? тому й пече.
Потому что вы в 58 никому не интересны Срмневаюсь что и в 57 вас бы за шкирку тянули б на самую честную в галактике ВЛК, ибо неясно сколько там вам до горизонтального положения кукушка накуковала, а учить и дрочить, и главное применять вас минимум год надо, а 50ти летних гребут аж гай шумит. А вот 23х, 24х,...26ти летним карты могут и так по приколу блокануть. Чтоб побегали, авось созреют до Бахмута.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 гру, 2023 22:24
Goodman написав: flyman написав:крипту теж заблокують? а готівку? що там щодо кешлес? важливість кібер безпеки переоцінена? дію уже всю злили мокшанам, чи ще не вистачає БД ухилянтів?
Головне, щоб не заблокували міняйло долярів на гривну. А то прийшов такий весь красивий. як Віталік . сунув сотню, а тобі квіташка - ваші кошти додані до Вашого рахунку, на потреби ЗСУ. Слава нації, смерть ворогам.
тю, а знайомим валюта не потрібна, тільки міняйлам
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 28 гру, 2023 22:25
budivelnik написав: vitaliiangel написав:фигня вопрос заблокировать половину счетов физлиц.
могу. Я не обсуждаю на форуме свои проблемы. Вообще. Никогда. Потому что это тупо и бесполезно. У меня на счетах почти ничего нет, если вам это важно/или интересно. Могу перейти на кредиты и вообще своих средств в банках не иметь. Кредитку же не станут блокировать? А если и заблокируют - выстрелят банку в ногу. Обсуждаю в основном то, что в тренде. Я же не только здесь общаюсь. Задаю вопросы, которые мне друзья задают. Форум разве для решения проблем? Обмен мнениями.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 28 гру, 2023 22:28, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2