Ukrainian написав:Україні потрібно розвивати власну ракетну програму щоб давати гідну відповідь на такі от атаки.
Те що розвивати ракетну програму варто - не обговорюється Але ставити собі за мету проведення дій під час яких а - витрачено 1 200 000 000 дорларів б - вибито 1000 вікон і вбито 6 цивільних + 200 поранено
budivelnik написав:Те що розвивати ракетну програму варто - не обговорюється Але ставити собі за мету проведення дій під час яких а - витрачено 1 200 000 000 дорларів б - вибито 1000 вікон і вбито 6 цивільних + 200 поранено
Якось виглядає по мудачному...
От 2 ракети і мінус 2 кораблі - це вау...
вам сообщают не всё. например я достоверно знаю о прилете по ангару с байрактарами. Где и когда конечно не скажу, чтобы не подставлять свой источник в СБУ. не надо думать что русня дебилы чтобы ракетами по 15 млн стрелять по гаражам.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 29 гру, 2023 18:14, всього редагувалось 3 разів.
Ukrainian написав:Україні потрібно розвивати власну ракетну програму щоб давати гідну відповідь на такі от атаки.
Те що розвивати ракетну програму варто - не обговорюється Але ставити собі за мету проведення дій під час яких а - витрачено 1 200 000 000 дорларів б - вибито 1000 вікон і вбито 6 цивільних + 200 поранено
Хз які там пошкодження були насправді і куди прилетіло. Тому я б не був таким самовпевненим.
budivelnik написав:Те що розвивати ракетну програму варто - не обговорюється Але ставити собі за мету проведення дій під час яких а - витрачено 1 200 000 000 дорларів б - вибито 1000 вікон і вбито 6 цивільних + 200 поранено
вам сообщают не всё. например я достоверно знаю о прилете по ангару с байрактарами. Где и когда конечно не скажу, чтобы не подставлять свой источник в СБУ. не надо думать что русня дебилы чтобы ракетами по 15 млн стрелять по гаражам.
І скільки ж було на складі Байрактарів щоб оправдати витрату 1 200 000 000
Тому ще раз Нам правильно що говорять не все... Але Львів дуже маленьке містечко для тих хто в ньому живе все життя. Тому, я точно знаю куди потрапила кожна з ПЯТИ ракет Я точно знаю що загинула ОДНА людина
Тобто 5 ракет вбило одну людину. Тепер дивимось офіційну інформацію
Російські загарбники обстріляли сім міст України, внаслідок чого загинули 26 осіб, а 132 дістали поранення.
vitaliiangel написав:budivelnik про жабу не понял.
Якщо те що знаєш на 99,99% має такі самі пропорції як передають ЗМІ - то з ймовірністю в 90% можна стверджувати що ЗМІ повідомляють правду.
ПС Якщо подивитись мої дописи річної давності..то виявиться що співвідношення 5 ракет на 1 загиблу людину - було ї рік наза. Так були втрати в мережі і так далі, були втрати де нам замовчували...але середнє значення вірне й до сьогодні.
От і виходить москалики запустили по Україні 3000+/- далекобійних ракет Які вбили менше 1000 осіб... Питання Чи є пуски ракет доцільними з військової(економічної) точки зору Відповідь - ні Тоді питання2 А нафіга запускають Відповідь Щоб населення боялось....
Тому й пояснюю кожному Москалі витратили по 5-10 млн доларів на те щоб вбити ОДНОГО Українця.
Цього треба боятись? Чи бути гордим від того що наше життя так дорого коштує для москалика?