90% цих добрих людей - докладають свої+гроші сімї+донати друзів
Різні притули - купують на 300% дорожче Спартани , або за 600 млн грн орендують супутник( заявляючи що КУПИЛИ супутник)...-але таких 5%...
|
|
![]() 90% цих добрих людей - докладають свої+гроші сімї+донати друзів Різні притули - купують на 300% дорожче Спартани , або за 600 млн грн орендують супутник( заявляючи що КУПИЛИ супутник)...-але таких 5%...
![]() Будівельник
Дякую за роз'яснення. Тобто все, як і всюди -- залежить від порядності керівників.
![]() detroytred
Там ще є нюанси Наприклад якщо благодійник в платіжці вказує конкретну мету Наприклад Закупівля таких то дронів на 100000 грн.... То ці 100000 не можна включати у розрахунок фонду з якого вираховуються 20% адміністративних витрат ( суму яку можна витратити ). І ще купа різних обмежень Саме тому й найнятий бухгалтер який реально ОТРИМУЄ зарплату бо там дійсно серьозний кавалок роботи ( при цьому за аналогічні обєми на комерційному підприємстві зарплата десь від 20000 грн/місяць) Але з того що я стикався 90% - реально докладають свої 5% пробують компенсувати ВЛАСНІ витрати ( і нариваються на прокуратуру, як справа піврічної давності львівських волонтерів) і ще 5%( моє оціночне судження) - ці вирішили прибарахлітся...
![]()
Тоді може виникнути така ситуація: прийшли внески і всі з вказівкою на конкретну мету. І що тоді робити? Всі адміністративні витрати за свій рахунок? А якщо не згоден або реально нема таких своїх грошей для забезпечення процесу, то куди гроші дівати?
![]() Хз я ось думаю а в чому власне різниця?.. Ми вбиваємо корів та свиней тисячами й мільйонами, бо вони не люди та їх можна. Русня теж, вочевидь, не люди, бо частиною людської спільноти вони не являються. То в чому ж полягає різниця? В їх зовнішній схожості на людей?..
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЗвичайно що може... Я скажу більше - вона ще й трапляється Як завжди виручають дві речі Власні розум і гроші.... Як варіант Товар купується , потім формується з того що є на складі гумдопомога в потрібному напрямку( тобто враховуємо куди має піти цільовий транш), потім звертаєшся до того хто надав гумдопомогу з проханням проплатити доставку ( як правило німці(наші з Берліна) скидаються готівкою і передають якихось необлікованих 500 євро чого вистарчає на рейс Львів-Схід-Львів і ти по дорозі розвозиш і перше і друге Ясно що максимум це паливо+готель -шоферу проплатять..але шофер директор фонду ![]() а в директора тато - мільонер... так і живемо. Правд коли німці запросили додаткову інформацію по питанню 1 Чому дорога була Львів-Херсон-Львів, а частина гуманітарки була видана в Нікополі (Дніпропетровська область) 2 Чому на отриманні гуманітарки в Херсонській області не всюди вказано номер телефону В той час коли в Дніпропетровській - вказано.... Уявляєте стан...домовились , але нервів пішло , бо закордон дуже скрупульозний... З іншого боку Мій старший звертається в якийсь американський фонд ...йому дають звідти запитання чи може за нього поручитись....( молодша дочка моєї однокласниці , яка виїхала в США коли тій(дочці) було 3 роки, десь 25 років тому) працівниця іншого фонду... Старший до мене-я до однокласниці- її дочка пише рекомендацію і все добре...
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуРусня неїстівна ![]()
КНР тоже можно исключить (для нас, во всяком случае). Они пока что не поставляют РФ оружие. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦікаво завтра побачити результати нашої відповіді.
|
|