|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 30 гру, 2023 15:08
lapay написав: холява написав:Всех помирит одно правильное решение . Все должны защищать Украину , без исключения . Людей с физическими недостатками и отцов многодетных (трое детей ) там быть не должно . Всем этим должно заниматься правительство и брать на себя ответственность за принятые решения .
Дещо наївно очікувати від суспільства, яке проголосувало за дороги замість ракет, такої жертовності. Вже писав, що голосуючи, в опитуваннях, за війну до кордонів 91, по замовчуванню хочуть це зробити не особисто і не за свої гроші. Хіба сьогоднішня паніка пересічних була така неочікуванна? Цілком природня реакція такого суспільства. Інша справа, що керманичі геть відірвались від реальності, проте, вони такі були і в 2019.
потому или воюют все (М18-60) без всех этих отмазок у меня бизнес, я плачу много налогов, я ахеренно важный спец (в т.ч. и депутаты всех уровней). или вообще не нужно было начинать а просто выкинуть белый флаг как это сделала Франция во 2М. так как решили белый флаг не выкидывать - то остался только первый вариант. что бы все на собственной шкуре поняли где это сойтись по средине и посмотреть в глаза. и что такое страна без армии.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 гру, 2023 15:09
холява написав:Уважаемые Форумчане , Перестаньте оскорблять друг друга . Хоть в предверии Нового Года , перестаньте ! Успокойтесь , пожелайте друг другу хорошего . Хотя бы на пару , тройку дней . Потом продолжим .
Лучше бы и потом не продолжать. Но это пустые мечтания.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5355 раз.
- Подякували: 4860 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 30 гру, 2023 15:12
flyman написав: Успіх написав:Чого? Я - 2рок, ти -2роки - і так по колу, до останнього... кацапа!)))
на гражданці з тебе користь від"ємна, ти мінус, а в ЗСУ ти плюс
Тобто, ти і там мінус і тут будеш мінусом, так? Тобто, на мої 2 проситх питання: 1. Чому САМЕ ТИ мене не хочеш підмінити? Відповідь: Флай, що в тилу мінус, що на фронті буде мінусом. 2. Хто є воїни ЗСУ? Відповідь: ниючі слюнтяї >>> flyman написав:слюнтяї ниють що вони устали їх надо подмєніть, поізносилися
Ну от, тож потім не дивуйтесь, що вас відстрілюють... ой, відловлюють ТЦК і за шкірку тягнуть по асфальті в бусік Як бачимо, ви самі ж хочете, щоб до вас так ставились...
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 30 гру, 2023 15:13, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 30 гру, 2023 15:12
detroytred написав: холява написав:Уважаемые Форумчане , Перестаньте оскорблять друг друга . Хоть в предверии Нового Года , перестаньте ! Успокойтесь , пожелайте друг другу хорошего . Хотя бы на пару , тройку дней . Потом продолжим .
Що? Не подобається? І начинає доходити, якого джина ви і Ко випустили, коли починали свої нападки більше півроку тому. Їжте. Хавайте тепер. Смачного. Це вже апріорі не зупинити простими закликами.
Вы заметили , что я никогда не вступаю с вами в дискуссию ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 30 гру, 2023 15:13
Успіх написав:Як бачимо, ви самі ж хочете, щоб до вас так ставились...
не обобщай. не все ухылянты одинаковые.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 30 гру, 2023 15:43, всього редагувалось 5 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3507 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 30 гру, 2023 15:17
flyman написав:.............. слюнтяї ниють що вони устали їх надо подмєніть, поізносилисябюджетники мріють про повну бюджєтну сіську і тереблять гумовий імітатор, реальні пацани і пацанихи запрягаються і тягнуть лямку далі
Это Вы сильно. Понимаю, что Вы живёте не во дворце. Но не пробовали год прожить пусть даже не в окопе, а в блиндаже и даже без обстрелов?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5355 раз.
- Подякували: 4860 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 30 гру, 2023 15:22
холява написав:Уважаемые Форумчане , Перестаньте оскорблять друг друга . Хоть в предверии Нового Года , перестаньте ! Успокойтесь , пожелайте друг другу хорошего . Хотя бы на пару , тройку дней . Потом продолжим .
Я пожелаю вам всего хорошего! С наступающим Новым годом вас, братья украинцы! Желаю вам мирного неба, здоровья, всем остаться живыми. Скорейшего окончания кошмара, что у вас творится!
-
Бульбаш
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 гру, 2023 15:23
холява написав:Отношение к нам , служившим не самое лучшее . Отхватить в кабину , значительно проще чем благодарность . Так что УСПИХ , будете в ТЦК ,не забудьте бронеплиты сзади и спереди положить , кто его знает что может прилететь неожиданно от опрашиваемых
Ну, я, та і ми всі тут переважно жартуємо)) і тільки маленькі відсотки проскакують правди)) (це я так для всіх, щоб не думали, що я повністю контужений)  Так от, якщо буду влаштовуватись в ТЦК, спочатку уточню/прочитаю, які в мене права/повноваження? Якщо НЕ буду мати права про самозахист і застосування хоч одного з цих засобів: - застосувати газбалочик - електрошокер - стрільнути в ногу  То я махав за 20Кгн портити собі нерви))
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 30 гру, 2023 15:29
vitaliiangel написав:не обобщай. не все ухылянты одинаковые
Звичайно, що всі різні... Нічого, приймуть закон про 24міс - я подобрішаю  Це як поштар Пєчкін - не мав ровера і був злий)))
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4