Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 61236124612561266127 ... 14683>
Повідомлення Додано: Нед 31 гру, 2023 15:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Дефочкі, вас вже фронтовик запитав, а ви мовчите і далі.
Що за цирк-то?

Ого вже почав фронтовиками прикриватись, ото мімікрія у професійного військового мирного часу :mrgreen: Перевзувається не те що на ходу а на льоту :mrgreen:
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Нед 31 гру, 2023 15:35

lapay написав:Без рпв не буде ні ЄС, ні НАТО, ні інвестицій. Не буде майбутнього, в держави.
Ні рпв, ні гіпотетичний новий наш контрнаступ не зможуть вигнати кацапів з нашої землі. Це НЕМОЖЛИВО, допоки фюрер живий. Кому не подобаються ці слова, то в штурмовики можуть навіть жінок записати, було б бажання.
Пля, я вже й не знаю, як ще пояснити?

Послухай, розумник, вже було овер до кіля РПВ, чим все закінчилось ? Великою війною

Запитаю ще раз, розумник, які умови РПВ ? Пиши, а не тринди загальні фрази
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 31 гру, 2023 15:36

Прохожий написав:
  prodigy написав:
  detroytred написав:А потім вони дивуються поведінці громадян...

що каже Демченко не співпадає з фактами :mrgreen:

канали налаштовані-і ДПС теж в долі, тому якщо клієнт ******, то питань до документів ніколи немає

девочки вы не на кидстафе
если человек РЕАЛЬНЫЙ инвалид или многодетный отец то у него должен быть военный билет с соответствующей отметкой
в чем суть нытья второй день?
в том что раньше на это забивали?

Вже відео побачили з кордону? Вже не бабця сказала?

Буду вдячний за законодавчий документ, в якому сказано, що для перетину кордону чоловікам з дозволених категорій (не заброньованих) треба військовий квиток, та ще й з відміткою, чи інший документ від центру комплектації.

Це звичайно питання риторичне, бо такого документу не існує.

Але тренд в ваших постах простий. Спочатку - доведіть, що факт має місце (це про бабцю), а потім - так все ж по закону (це про кідстафф).

В обох випадках - мімо
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 гру, 2023 15:41

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 гру, 2023 15:49

Изменения невозможны снизу вверх.
Граждане ведут себя симметрично власти согласно тому же физическому закону: действие порождает противодействие.

Ударив кого то дубинкой, ссылаясь на приказ власти, завтра ты получишь в ответ с плечом х10
(Аксиома кивы)

Миллионы наших же граждан, переступив границу любой цивилизованной страны и ведут себя цивилизованно.
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 31 гру, 2023 15:52, всього редагувалось 2 разів.
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 31 гру, 2023 15:52

Faceless написав:Фронт тільки один. Крапка
Все інше можна як завгодно називати, але не фронтом
Тобто
Якщо я ставлю собі і молодшому завдання на 2024 рік
мінімум - 600 000 податків + 400 000 донатів
нормальний - 800 000 податків + 600 000 донатів
максимально можливий - 1 000 000 податків + 1 000 000 донатів...

І виконання цих завдань залежить як від політики влади так і від відношення до мене і мого бізнесу умовних бобуа+долярчик+Фріз+Холява+Хотаб+Фейслейс....

То чи розумієте Ви , що навіть нормальний прогноз потребує від мене і сина дикого напрягу і праці на жилах...
То поясніть мені
якщо я не на фронті а просто поряд з флаєм і віталіаном - то який мені сенс напрягатись?Мені що додаткових 0,5-1 млн в кишені за рік не потрібен ?
Це при тому що мої витрати на члена сімї в останні 2 роки не перевищували 15000 грн/місяць.
Ви що думаєте я( і моя сімя) проти того щоб жити за в 2-3 раза більшу суму на особу?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 гру, 2023 15:53

ЛАД написав:Для эволюции требуется слишком много времени - в биологии тысячи лет, в обществе быстрее, но тоже десятки или, скорее, сотни лет. Пока что не вижу заметных изменений общества.

заперечую еволюцію (теорию Дарвіна також)
стосовно суспільства -європейським країнам знадобилось 80 років (і дві світові війни)що настали суттєві зміни в відношенні до інших країн (і інших рас)

Берлінська конференція 1884—1885

Організатором конференції був Отто фон Бісмарк, перший канцлер Німеччини. Його підсумок, Загальний акт Берлінської конференції, можна розглядати як формалізацію Боротьби за Африку. Конференція сприяла започаткуванню періоду посилення колоніальної активності європейських держав, які ліквідували або зупинили більшість існуючих форм африканської автономії та самоврядування. З чотирнадцяти представлених країн п'ять із них — Австро-Угорщина, Данія, Нідерланди, Шведсько-норвезька унія та Сполучені Штати — повернулися додому без формального володіння в Африці.

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0 ... %80%941885

14 країн Європи нарізали собі шматки Африки як шарлотку, ще в дитинстві дивувався кордонам між африканськими країнами (навіть не уявляв, що так банально нарізали шматки континенту)
https://www.youtube.com/watch?v=yhWYwPhIv08
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 31 гру, 2023 15:56

Ким хочет чтобы как при жукове воевали все 40 миллионов. я не в курсе, он профессор философии или пока доцент?
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 31 гру, 2023 16:03

budivelnik написав:
  Faceless написав:Фронт тільки один. Крапка
Все інше можна як завгодно називати, але не фронтом
Тобто
Якщо я ставлю собі і молодшому завдання на 2024 рік
мінімум - 600 000 податків + 400 000 донатів
нормальний - 800 000 податків + 600 000 донатів
максимально можливий - 1 000 000 податків + 1 000 000 донатів...

І виконання цих завдань залежить як від політики влади так і від відношення до мене і мого бізнесу умовних бобуа+долярчик+Фріз+Холява+Хотаб+Фейслейс....

То чи розумієте Ви , що навіть нормальний прогноз потребує від мене і сина дикого напрягу і праці на жилах...
То поясніть мені
якщо я не на фронті а просто поряд з флаєм і віталіаном - то який мені сенс напрягатись?Мені що додаткових 0,5-1 млн в кишені за рік не потрібен ?
Це при тому що мої витрати на члена сімї в останні 2 роки не перевищували 15000 грн/місяць.
Ви що думаєте я( і моя сімя) проти того щоб жити за в 2-3 раза більшу суму на особу?
Питання зовсім не у відношенні до вас, вашого бізнесу, донатів і т п.
Питання в тому, що називаючи все підряд "фронтом", люди знецінюють фронт реальний. Бо так чи інакше, але це робота в тилу. Важлива, цінна, корисна, зі своїми складнощами, певними жертвами, але - в тилу. І не треба то сприймати, як якусь образу на свій рахунок
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8230 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 31 гру, 2023 16:05

fler написав:Поясніть мені, як можна після цього
  ЛАД написав:Харьков обстреляли около 19 часов.
Я слышал 6 прилётов. Было очень громко.

одразу в наступному пості виправдовувати пуйла ось так:

ЛАД написав:Сегодня давали ссылку на телеграм Елисевича.
.. как вы помните, заключили так называемое "Стамбульское коммюнике". И в конце апреля мы были очень близки к тому, чтобы завершить войну каким-то мирным урегулированием... Путин через неделю после 24 февраля прошлого года понял, что совершил ошибку, и постарался сделать все возможное для заключения соглашения с Украиной и Стамбульского коммюнике. Это было его личное решение принять текст этого коммюнике, которое было совершенно далеким от первоначального предложения России, ультимативного предложения России, которое они представили украинской делегации в Минске. .. Это очень важно помнить", - заявил Чалый на дебатах в Geneva Centre for Security Policy.

https://t.me/s/d_yelisevich/4370

Таке враження, що ракети на Харків наводить ЛАД.

Специально для альтернативно одарённых докторов наук объясню.
Есть объективные факты, которые не зависят от наших взглядов и желаний. Если Вам хочется их отрицать или не замечать, то это Ваши проблемы. Факты от этого не исчезнут и не изменятся.
Возможно, Чалый, скажем мягко, исказил картину. Но зачем бы ему это? Он,вроде, не враг и не поклонник Путина.
Если Вам не нравится источник, то можно и другой, например, - https://rtvi.com/news/eks-glava-mid-ukrainy-rasskazal-o-zhelanii-putina-dostich-mira-s-ukrainoj/ или https://focus.ua/voennye-novosti/616250-putin-ponyal-istoricheskuyu-oshibku-v-2022-godu-i-popytalsya-dogovoritsya-s-kievom-diplomat-video.
А Ваши "враження" можете засунуть... куда хотите.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 61236124612561266127 ... 14683>
Форум:
+ Додати
    тему