|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 02 січ, 2024 01:06
flyman написав:тому що поділ людей на сорти
Хто ділить і ЯКІ сорти? Є вороги України - є ті хто хоче Україні добра Можна так ділити? Перша група - це сорт лайна Друга група-це сорт Патріотизму Смак лайна - не обговорюємо , лайно воно лайно. Тепер патріотизм Є ті хто допомагають прибрати лайно з України Є ті хто не заважає прибрати лайно з України А є ті які пробують здурі заважати..- вони вже лайно чи ще ні? Тому Найголовніше не потрапити в лайно. Всі інші варіанти є позитивними...Хоча найкращими є ті хто НАЙБІЛЬШЕ ПРАЦЮЄ над знищенням лайна.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 02 січ, 2024 01:12
flyman написав:ти вже поділив: лайно і патріоти, хотаб який шабашить в Африці ....
Поділив Для мене москалі - лайно ті хто їм допомагає - лайно Ті хто вичищає Україну від лайна - Патріоти Ті хто не заважає вичищати - маленькі ... але Патріоти. А ти сам себе до якої групи відносиш? і по яким параметрам ти вирішив що достойний цієї групи?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 02 січ, 2024 01:33
барабашов написав:если сейчас донатишь на ВСУ меньше тебя - отличный совет
Якийсь мутний посил... 1 Є сотні людей які платять/донатять/допомагають в 1000+ разів більше від мене Є тисячі людей які платять/донатять/допомагають в 100+ разів більше Є десятки тисяч людей які платять/донатять/допомагають в 10+ разів більше 2 Є мінімум 300 000 на фронті які в рази корисніші для України ніж я.(алгоритм розрахунку простий - ми їм платимо в 2-3 рази більше ніж я плачу податків/доначу) Тому я ніде не закликав зробити СЕБЕ орієнтиром.. Але кожен повинен усвідомити Те що він робив до Війни - це одне. А те що ВІН ПОВИНЕН робити під час Війни - це зовсім інше.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 02 січ, 2024 01:36
Hotab написав:budivelnik , Я з 1965 року народження, що таке 90-ті не тобі мені розповідати.
.....
Это кто?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 02 січ, 2024 01:43
budivelnik написав: flyman написав:тому що поділ людей на сорти
Хто ділить і ЯКІ сорти? Є вороги України - є ті хто хоче Україні добра Можна так ділити? Перша група - це сорт лайна Друга група-це сорт Патріотизму Смак лайна - не обговорюємо , лайно воно лайно. Тепер патріотизм Є ті хто допомагають прибрати лайно з України Є ті хто не заважає прибрати лайно з України А є ті які пробують здурі заважати..- вони вже лайно чи ще ні? Тому Найголовніше не потрапити в лайно. Всі інші варіанти є позитивними...Хоча найкращими є ті хто НАЙБІЛЬШЕ ПРАЦЮЄ над знищенням лайна.
А моряки, которые в лучшие годы колпашили по стокуе/рик на панамскую компанию в звании кэп3 и не ниже, а сейчас выехать/заработать не могут в свои почти пятьдесят - они какого сорта? Им их звание в ВСУ кстати не сохраняется, крейсеров и эсминцев, берущих штурмом Сочи с Ленинградом, у нас пока нет. Им рядовыми в окоп для первого сорта надо идти?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 січ, 2024 01:48
Я ссылку не открывал но помню в детстве разговаривал с участниками ВВ2 которые говорили "вообще-то на фронте у нас было лучше чем в тылу потому что у нас всегда была еда", так что материальное стимулирование военных все таки было и тогда не на последнем месте
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 січ, 2024 01:54
katso написав:Я ссылку не открывал но помню в детстве разговаривал с участниками ВВ2 которые говорили "вообще-то на фронте у нас было лучше чем в тылу потому что у нас всегда была еда", так что материальное стимулирование военных все таки было и тогда не на последнем месте
все верно , как вариант - СИН ПОЛКА лучше служба, чем голодная смерть.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 січ, 2024 02:05
budivelnik написав: ЛАД написав: budivelnik написав:.......... Тому ще раз Чим швидше розвиваєшся - тим менше платиш, і тим довше не отримаєш прибутку 2 Тільки в совку УСПІШНІСТЬ визначається Державними нагородами В нормальному світі - УСПІШНІСТЬ ЦЕ ПОВАГА ОТОЧУЮЧИХ
Повага оточуючих вполне может быть и у бедного человека без всякой благодійності. Повага за благодійність тоже существует, но редко ассоциируется с успешностью. Обычно всё же успешным называют человека не за благодійність или повагу оточуючих, а за достижение каких-то высот и успехов в своём леле - в бизнесе, науке, культуре, спорте.
Це Ваше трактування успішності. Воно повязане з тим що совок 60 років викривляв Вашу свідомість на свій лад... Якщо в людини є повага - вона успішна...не залежно від суми грошей на рахунку. Але повага оточуючих до людини ЗАВЖДИ прямопропорційна розміру допомоги отриманої від цієї людини. Допомога це -порада, фінанси,знання..... Але в будь-якому разі Чим більше людина МОЖЕ СОБІ ПОЗВОЛИТИ ВІДДАТИ - тим більше в неї шансів стати успішною в очах оточуючих А от чим більший розмір капіталу ( який за трьома замками) - тим більший негатив в свою сторону людина отримує Чи не так?
Трактування не моє і не "совкове". Как раз в совке не было понимания успешности как владения большим капиталом или размером уплаченных налогов. Хотя бы потому, что не было капиталов, а сумма налогов у всех была достаточно близка (за редкими исключениями). Успешность понималась именно как успех в соём деле. И я писал: "Повага оточуючих вполне может быть и у бедного человека без всякой благодійності". Повага, которая "прямопропорційна розміру допомоги отриманої від цієї людини", да ещё и "завжди" - купленная повага. Это уже не уважение, а, в лучшем случае, благодарность. Помощь, бывает, принимают от человека, которого совершенно не уважают. И бывает, что уважают человека, который не оказывал никакой помощи. Уважение и помощь явно не прямо связанные вещи.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 02 січ, 2024 02:17
katso написав:Я ссылку не открывал но помню в детстве разговаривал с участниками ВВ2 которые говорили "вообще-то на фронте у нас было лучше чем в тылу потому что у нас всегда была еда", так что материальное стимулирование военных все таки было и тогда не на последнем месте
Было и такое. Хотя и в тылу с голода не умирали. Питание в армии, конечно, было получше - естественно, при нехватке питания боец просто не сможет воевать, точнее, его боеспособность снизится. Ну и я не писал, что материальное стимулирование отсутствовало. Оно было всегда. И в Союзе тоже. Я писал об отсутствии "сумасшедших зарплат", в разы превышающих зарплаты в тылу.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 02 січ, 2024 08:42
pesikot написав:... нащо воювати американцями за те, за що місцеві не воюють ... PS. Все ІМХО
О... І? Екстраполювати той Афган на Україну складно? pesikot написав: Bobua написав:[ Не втратила... Саме зріз ухилянтського суспільства і показує нам майбутнє.
...я писав, що і тил і військо в одній лодці, в одній команді
А я писав, що воюючий 1% населення (2% якщо від працездатних) тили, “у випадку чогось” легким рухом руки визнають “хунтою”... А потім насілєніє, прям як 30...80-ті, почне дякувати (от хоч би “за асвабаждєніє”) таварісчу сраліну, чи путлєру, чи хто там у них. Ще й здаватимуть атошників, зесеусників і т.д. Всі рівні, але 98(99)% просто “рівніші”. Спочатку вони відмовились нас замінювати. Потім вони (+Захід) можуть відмовитись взагалі. Цікаво, чи буде хоч якесь попередження...
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1