|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 09 січ, 2024 11:07
Shaman написав: Bolt написав: Denik написав:рота охорони тцк з бусіками допоможе.
Це народ поки не почав творчо до процесу підходити. На вскидку тим же дроном в пасати місце знаходження пограничного наряду. Пи. Си. Бачили, які натовпи штурмовали польско-білоруський кордон під час міграційних кризи? Там рота не поможе.
а що ж допомогло? бо так й не штурманули 
До кому вдалося.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 09 січ, 2024 11:56
Bolt написав:Це народ поки не почав творчо до процесу підходити. На вскидку тим же дроном в пасати місце знаходження пограничного наряду.
Це я на відміну від тебе вмію літати на дроні з весни 2022 року, в тому числі в умовах дії РЕБ і він в мене є. При тому що ще одного дрона подарував тим, кому він більше був потрібен. А за використання дронами цивільними - можна і пристісти. При тому, що в мене є засоби виявлення дронів. Я ж на сусідній гілці пишу: триндіти - не мішки ворочати. І прикордонники до нас теж приїжджали повоювати влітку 2022 року зі своїми мавіками. Тоьто вони навчені літи на 0 і боротися з ворогом, який пробує літати. P.S. За 2023 рік затягнув в бригаду з постановкою на облік 8 дронів від Mavic 3, до Matrice 30, притому, що саме цим особливо і не займався.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 09 січ, 2024 12:15
Denik написав: Bolt написав:Це народ поки не почав творчо до процесу підходити. На вскидку тим же дроном в пасати місце знаходження пограничного наряду.
Це я на відміну від тебе вмію літати на дроні з весни 2022 року, в тому числі в умовах дії РЕБ і він в мене є. При тому що ще одного дрона подарував тим, кому він більше був потрібен. А за використання дронами цивільними - можна і пристісти. При тому, що в мене є засоби виявлення дронів. Я ж на сусідній гілці пишу: триндіти - не мішки ворочати. І прикордонники до нас теж приїжджали повоювати влітку 2022 року зі своїми мавіками. Тоьто вони навчені літи на 0 і боротися з ворогом, який пробує літати. P.S. За 2023 рік затягнув в бригаду з постановкою на облік 8 дронів від Mavic 3, до Matrice 30, притому, що саме цим особливо і не займався.
Хто не ризикує-живе на одну зарплату. 😏
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 09 січ, 2024 12:16
Bolt написав: Shaman написав: Bolt написав:Це народ поки не почав творчо до процесу підходити. На вскидку тим же дроном в пасати місце знаходження пограничного наряду. Пи. Си. Бачили, які натовпи штурмовали польско-білоруський кордон під час міграційних кризи? Там рота не поможе.
а що ж допомогло? бо так й не штурманули 
До кому вдалося.
комусь вдалося чи фіг кому вдалося? я більше акцентує увагу тих, хто розповідає про слабкість Європи - як це явище перемогли? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1641 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 09 січ, 2024 12:17
Bolt написав: Denik написав: Bolt написав:Це народ поки не почав творчо до процесу підходити. На вскидку тим же дроном в пасати місце знаходження пограничного наряду.
а хто витрачає свій час доцільно, а не на пустий ризик - отримує таку зарплатню, яка дозволяє жити 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 09 січ, 2024 13:27
Shaman написав: Bolt написав: Shaman написав:а що ж допомогло? бо так й не штурманули 
До кому вдалося.
комусь вдалося чи фіг кому вдалося? я більше акцентує увагу тих, хто розповідає про слабкість Європи - як це явище перемогли? 
Як, як. Польна побудувала 6 метровий металевий паркан на кордоні з Білоруссю.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 09 січ, 2024 13:29
Shaman написав: Bolt написав: Denik написав:Це я на відміну від тебе вмію літати на дроні з весни 2022 року, в тому числі в умовах дії РЕБ і він в мене є. При тому що ще одного дрона подарував тим, кому він більше був потрібен. А за використання дронами цивільними - можна і пристісти. При тому, що в мене є засоби виявлення дронів. Я ж на сусідній гілці пишу: триндіти - не мішки ворочати. І прикордонники до нас теж приїжджали повоювати влітку 2022 року зі своїми мавіками. Тоьто вони навчені літи на 0 і боротися з ворогом, який пробує літати. P.S. За 2023 рік затягнув в бригаду з постановкою на облік 8 дронів від Mavic 3, до Matrice 30, притому, що саме цим особливо і не займався.
а хто витрачає свій час доцільно, а не на пустий ризик - отримує таку зарплатню, яка дозволяє жити 
А хто свого часу ризикнув, вже може просто жити не отримуючи ЗП. 😏😎
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 09 січ, 2024 13:29
Bolt написав: Shaman написав: Bolt написав:До кому вдалося.
Як, як. Польна побудувала 6 метровий металевий паркан на кордоні з Білоруссю.
а ще залучила приватні охоронні фірми, які не під камери все пояснюють цим "емігрантам" на доступному для них рівні 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 09 січ, 2024 13:31
Bolt написав: Shaman написав: Bolt написав:Хто не ризикує-живе на одну зарплату. 😏
А хто свого часу ризикнув, вже може просто жити не отримуючи ЗП. 😏😎
записався в армію? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 09 січ, 2024 13:48
Замісць дозволених 1 блока тягнув за раз 6-8 (в залежності від зміни), бувало і тричі за день.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1