Навіть не знаю як до вас звернутись ...... може любезний чі добрейший Кожного разу, коли ви вигадуете все нові і нові косякі в мене таке враження що ви не гарно себе почуваете . Ви навіть не спитали , а що далі с хлопчиком стало , гадаю що зрозуміли ..... На сім пращаюсь с вами .
Я ще раз наголошую ..... це бред . От ви получили ту справку от псіхіатра , стали на облік і ВАС ЗНОВУ ПОСИЛАЮТЬ на МСЕК . Там що новий концерт ? Тіпа хтось написав ? Ми повинні підтвердити . Номер не пройде . Окрім того ви же розуміете , що кожні пів року ви будете приходити на освідотство , де вже інші ПСІХІАТРИ наврядчи засвідкують ШІКАРНІЙ діагноз . Ото буде біда ! А авто , а інші прикрощі про які ви не здогадуетесь .......
Вы выше написали про счастливого обладателя справки с диагнозом геморагичный инсульт. С вероятностью 99% эта справка оплачена, как и миллионы других.
За деньги у нас, к сожалению, можно "порешать" практически всё. Сначала покупали разрешения на проезд по Южному мосту в Киеве, теперь перешли на торговлю диагнозами. К сожалению я констатирую, что коррупция в сфере обслуживания "ухылянтов" набирает угрожающие масштабы. Как и коррупция в целом.
пан Холява натякає, що один раз отримавши діагноз у психіатра потім може коштувати набагато дорожче цей діагноз прибрати. починаючи від отримання прав водія, володіння зброєю, займати певні посади й напевне навіть емігрувати.
як в тому анекдоті про Джона-вівцелюба. навіть близькі люди можуть потайки думати - а може не просто так такий діагноз встановили
Як порішали один раз, так сподіваються(впевнені) порішати і в інший. Люди живуть сьогоднішнім днем і це в тому числі через те, що планування на далеку перспективу вельми ускладнене в цій частині суші. А щодо того, хто там що може подумати-особи, котрі звикли "рішати" чхати хотіли на чиїсь думки.
_hunter написав: с чего бы это? -- польским погранцам никакие справки не нужны.
Я перепрошую за наглість , що до повторного звернення , але до кордону треба ще доіхати і на кордоні , маючи діагноз і інвалідність треба без сопровуджаючого сспромогтись перетнути кордон . Що інше примарять протеєи ?
Востаннє редагувалось холява в Вів 09 січ, 2024 22:50, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:пан Холява натякає, що один раз отримавши діагноз у психіатра потім може коштувати набагато дорожче цей діагноз прибрати. починаючи від отримання прав водія, володіння зброєю, займати певні посади й напевне навіть емігрувати.
як в тому анекдоті про Джона-вівцелюба. навіть близькі люди можуть потайки думати - а може не просто так такий діагноз встановили
Як порішали один раз, так сподіваються(впевнені) порішати і в інший. Люди живуть сьогоднішнім днем і це в тому числі через те, що планування на далеку перспективу вельми ускладнене в цій частині суші. А щодо того, хто там що може подумати-особи, котрі звикли "рішати" чхати хотіли на чиїсь думки.
той самий випадок, що ні - це як клеймо на все життя. хоча не буду дискутувати, пан Холява набагато краще в цьому знається
Shaman написав:пан Холява натякає, що один раз отримавши діагноз у психіатра, потім може коштувати набагато дорожче цей діагноз прибрати. починаючи від отримання прав водія, володіння зброєю, займати певні посади й напевне навіть емігрувати.
як в тому анекдоті про Джона-вівцелюба. навіть близькі люди можуть потайки думати - а може не просто так такий діагноз встановили (теща так точно - й не тільки думати )
давайте откровенно: все эти "полезняшки" меркнут по сравнению с реальным шансом оказаться в окопах где-то под Авдеевкой. Касательно змигрировать -- с чего бы это? -- польским погранцам никакие справки не нужны.
невже реально так лячно - чи завдання просто розносити паніку?
а як щодо реальності шансу попасти десь на підвал, якщо нікого не буде в окопах на фронті? про це ніхто не думає?
знаю декілька випадків, коли людина віддавала машину з думками "кому сказать спасибо, что живой" чи навпаки намагалася сперечатися, й вже нікому нічого сказати не змогла...
зараз при виїзді так. а при спробі отримати громадянство іншої країни? чи як тут пишуть, ніхто далеко не думає, й дуже здивується, коли після війни депортують додому?
Shaman написав:пан Холява натякає, що один раз отримавши діагноз у психіатра, потім може коштувати набагато дорожче цей діагноз прибрати. починаючи від отримання прав водія, володіння зброєю, займати певні посади й напевне навіть емігрувати.
як в тому анекдоті про Джона-вівцелюба. навіть близькі люди можуть потайки думати - а може не просто так такий діагноз встановили (теща так точно - й не тільки думати )
давайте откровенно: все эти "полезняшки" меркнут по сравнению с реальным шансом оказаться в окопах где-то под Авдеевкой. Касательно змигрировать -- с чего бы это? -- польским погранцам никакие справки не нужны.
невже реально так лячно - чи завдання просто розносити паніку? (простите, что перехожу на личности, но это так -- для понимания контекста: вы сами с фронта пишите -- или как у многих агитаторов на этой ветке -- бронь/60+/выезд до "февраля"?)
а як щодо реальності шансу попасти десь на підвал, якщо нікого не буде в окопах на фронті? про це ніхто не думає?
знаю декілька випадків, коли людина віддавала машину з думками "кому сказать спасибо, что живой" чи навпаки намагалася сперечатися, й вже нікому нічого сказати не змогла...
зараз при виїзді так. а при спробі отримати громадянство іншої країни? чи як тут пишуть, ніхто далеко не думає, й дуже здивується, коли після війни депортують додому?
Ну, походите по знакомым -- поспрашивайте... Или вы думаете, что тцк-шники людей прямо на трассах на блокпостах похищают потому, что устали от добровольцев у себя в кабинетах отбиваться?
>>> якщо нікого не буде в окопах на фронті? про це ніхто не думає? если в окопах _никого_ не будет -- этот один человек там погоды вообще не сделает
холява написав:Shaman Я навіть не маю бажання спілкуватися з протезами мізків .І ще хтось питає про наших громодян .... Цє ЖАХ .......Патріотичні ІУДИ.
Книга слова: хочу любить и быть любимой сказал Олег и замолчал ,молчал в ответ военный доктор ,молчал военный комиссар ! Доброго вечера всем форумчанам !
hume написав:Потому что кормушка закроется. То же самое и с поднятием ЗП для военных + разные плюшки. Зачем нужно, чтоб в ЗСУ приходили сами, так испанские счета сами не вырастут. А вот Мобилизация, в том виде в котором её проводят, огромное кормовое поле для чиновников всех мастей и рангов. Сейчас руки греют все, тцк, погранцы, судьи, врачи всех мастей даже, блин, работники ЦНАПов, предоставляющие услуги по прописке без военника. Важным стал даже обычный психиатр в районной психушке, который за банкноты может нарисовать справку. Такое ощущение, что за деньги можно порешать всё, от полного снятия с учёта до удобной тыловой должности.
Таков путь (с)
Так и есть. 3 года назад никого не удивляло что собираемое на дорогах гаишником не заканчивает свой путь в одних только его карманах, почему же у военкома должно быть по другому? Отсюда и законы такие стремные периодически проскакивают - все думают что их смысл это мобилизация а их реальный смысл напугать людей чтоб не жалели денег.
ви коли таке пишете, ви якось реальність бачите?
тут мене постійно запевняють, що у нас бідна країна. так звідки у нас стільки людей, які можуть заплатити 3-4-5-10 куо за можливість відкосити. їх рахунок максимум десятки тисіч на всю країну, а не мільйони - досить фантазувати.
ба більше, далеко не всі, хто може, це роблять. є навіть навпаки виїзжають по системі Шлях так, з власними цілями за 500-1000 уо, а через два тижні повертаються. деякі форумчани напевне від цього дуже дивуються - як так виїхав, а потім - ПОВЕРНУВСЯ.
так лячно? так заплатіть гроші й вперед. треба ж комусь бути героєм сюжетів про ухилянтів - й гроші втратили, й адмінку отримали, й повістку все одно отримали
гадаю, що більшість місцевих панікерів не має можливості заплатити такі гроші, тому їх й плющить - буває...