Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 62476248624962506251 ... 14798>
Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2024 23:54

_hunter написав:
  Shaman написав:це вже клініка.

розумієш, є простіший приклад - йдещ з дівчиною ввечері через парк, а тут весела компанія. твоя логіка зрозуміла - ти бігаєш швидше за дівчину, а головне - це щоб тебе не травмували. бо можна у лікарню потрапити, є й гірші випадки.

але розумієш, завжди така логіка вважається, як би пом'якше сказати? не поважається така логіка у будь якій країні. тому коли таке трапляється (а у житті буває різне), то про таке зазвичай мовчать й не говорять.

а у нас на форумі прям дехто цим хизується... дивно. може тому, що форум анонімний?

Снова ваши фантазии :? Логика такова: парень _вместе_ в девушкой запрыгивают на ближайший электросамокат и красиво уносятся в закат. А с "веселой компанией" пусть специально обученные (и получающие за это деньги) люди разбираются -- потому как действительно бо можна у лікарню потрапити, є й гірші випадки.

це як у індійському кіно? прям бачу, він у стрибку сканує код, й самокат вже починає їхати. варіант, що дівчина впала або не встигла застрибнути, все одно залишається :lol:

а що робили у часи, коли електросамокатів ще не було? :shock:

все одно гадаю, що випадки - не важливо, що я бігаю повільніше від ведмедя, головне, що я бігаю швидше за тебе - вони дуже давні. як там
"И кто кого пеpеживет,
Тот и докажет, что был пpав когда пpипpyт."

я бачу, дна немає, щось пішов такий камінг-аут...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1641 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2024 23:55

За крок до перевороту думок©

Shaman написав:може вже час впровадити відзнаку Ухилянт? тут десь з десяток номінантів є.
Отож!
А тепер уявіть, як фронтовикам оцю всю куєту читати і сприймати? :shock:

Я б ніколи не подумав... але начитавшись такої куєти від ухилянтів, аж самому хочеться стати... ТЦКашником! :mrgreen:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2024 23:58

Успіх написав:
  Shaman написав:може вже час впровадити відзнаку Ухилянт? тут десь з десяток номінантів є.
Отож!

Я б ніколи не подумав... але начитавшись такої куєти від ухилянтів, аж самому хочеться стати... ТЦКашником! :mrgreen:

вже писав, вам в ТЦК не можна. ;)
але спробуйте опцію - приведи трьох форумчан та отримай відпустку на півроку :mrgreen:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 00:03

_hunter написав:

вы так и не ответили на мой вопрос -- сами-то "откуда" пишите?.. -- или есть чего стесняться? :roll:

а коли питали? щось не бачив.

довго трималися до переходу на особистості. :D

вже писав. добровольцем не пішов, але повістки ще також не отримував. я гадаю в цьому статусі наразі переважна більшість чоловіків... дані в ТЦК відносно актуальні.
Востаннє редагувалось Shaman в Сер 10 січ, 2024 00:04, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 00:04

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:це вже клініка.

розумієш, є простіший приклад - йдещ з дівчиною ввечері через парк, а тут весела компанія. твоя логіка зрозуміла - ти бігаєш швидше за дівчину, а головне - це щоб тебе не травмували. бо можна у лікарню потрапити, є й гірші випадки.

але розумієш, завжди така логіка вважається, як би пом'якше сказати? не поважається така логіка у будь якій країні. тому коли таке трапляється (а у житті буває різне), то про таке зазвичай мовчать й не говорять.

а у нас на форумі прям дехто цим хизується... дивно. може тому, що форум анонімний?

Снова ваши фантазии :? Логика такова: парень _вместе_ в девушкой запрыгивают на ближайший электросамокат и красиво уносятся в закат. А с "веселой компанией" пусть специально обученные (и получающие за это деньги) люди разбираются -- потому как действительно бо можна у лікарню потрапити, є й гірші випадки.

це як у індійському кіно? прям бачу, він у стрибку сканує код, й самокат вже починає їхати. варіант, що дівчина впала або не встигла застрибнути, все одно залишається :lol:

все одно гадаю, що випадки - не важливо, що я бігаю повільніше від ведмедя, головне, що я бігаю швидше за тебе - вони дуже давні. як там
"И кто кого пеpеживет,

>>> а що робили у часи, коли електросамокатів ще не було? :shock:
в те времена были велосипеды. еще раньше -- лошади...
в любом случае: не вижу смысла спорить о придуманной ситуации...
Хотя нет -- если уж фантазируем -- фантазируем по полной: "веселая компания" была человек 20 -- и все как на подбор -- чеченцы-борцухи. А ваш бравый защитник -- ботан-шахматист 45 кг весом -- ушел в нокаут в первые 3 секунды :lol:
Внимание вопрос: И ЧТО?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 00:12

Shaman написав:
  _hunter написав:

вы так и не ответили на мой вопрос -- сами-то "откуда" пишите?.. -- или есть чего стесняться? :roll:

вже писав. добровольцем не пішов, але повістки ще також не отримував. я гадаю в цьому статусі наразі переважна більшість чоловіків... дані в ТЦК відносно актуальні.

да прямо в начале нашей беседы:
viewtopic.php?p=5671492#p5671492
но то такэ...

я же извинился...

>>> добровольцем не пішов, але повістки ще також не отримував
т.е. вы СЕБЕ "медальку" выпрашиваете? :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 00:14

_hunter написав:
  Shaman написав:це як у індійському кіно? прям бачу, він у стрибку сканує код, й самокат вже починає їхати. варіант, що дівчина впала або не встигла застрибнути, все одно залишається :lol:

"И кто кого пеpеживет,

>>> а що робили у часи, коли електросамокатів ще не було? :shock:
в те времена были велосипеды. еще раньше -- лошади...
в любом случае: не вижу смысла спорить о придуманной ситуации...
Хотя нет -- если уж фантазируем -- фантазируем по полной: "веселая компания" была человек 20 -- и все как на подбор -- чеченцы-борцухи. А ваш бравый защитник -- ботан-шахматист 45 кг весом -- ушел в нокаут в первые 3 секунды :lol:
Внимание вопрос: И ЧТО?

логіка дуже зрозуміла - й набагато більш розповсюджена, ніж про це кажуть.

ситуація така, яку краще уникати. а от хто як себе поведе, якщо втрапить - наперед не визначиш. хоча чому, дехто на форумі чітко визначив, що зробить...

де речі, згадую студентські часи, літні канікули - було звісно не так карикатурно, але дівчинка, гарячий хлопець, що почав затискати її в кутку й ботан, але так 65 кг. а гарячий хлопець, хоч й з Кавказу, але один, вага 80-90 кг - правда чорний пояс. чесно пропонував - хочеш, можеш з ножем проти мене вийти. а літо, в гуртожитку майже нікого немає. якось розрулилося - навіть по обличчю не отримав :D
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 00:18

Успіх написав:
Отож!

Ви не гарячкуйте.

Я сьогодні взнав продовження історії з неплатниками та шкідниками в домі. З усього сусіднього під'їзду в цьому місяці заплатили лише двоє. Двоє, Карл!
А все тому що трохи наїхали на одного строптивого...
В результаті не платить майже увесь під'їзд. Він їх лише трохи підбурив...
І пофіг їм пояснення від активістів. От пофіг і все. Ні показ того, що станеться, якщо не платитимуть довго. Пофіг... Хоч розвалиться їх власність. Їх, а не чиясь. І вони підуть бомжами.
Нічого не нагадує ситуація?

Тобто: є сили та право, то дій. Рішуче...
Нема їх, то роби сам і задовольняйся, що не заважають.
З обивателем інакше не можна.
Бо тільки собі ж нашкодиш.
А без них, обивателів, ніяк. Вони основа суспільства на нинішньому етапі розвитку. Бо оці залишившихся двоє свідомих платників на увесь під'їзд ну ніяк не компенсують увесь під'їзд.

Так і фронтовиків який там відсоток Бобуа рахував? Отож...
Оборазно - Залишається тільки ото, як комісари, обдурити (пообіцяти щось. Що? Коммі тоді - землю крестьянам, фабрики робочим. А зараз що?) і заманити частину на свій бік + терор.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 00:26

_hunter написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:вы так и не ответили на мой вопрос -- сами-то "откуда" пишите?.. -- или есть чего стесняться? :roll:

да прямо в начале нашей беседы:
viewtopic.php?p=5671492#p5671492
но то такэ...

я же извинился...

>>> добровольцем не пішов, але повістки ще також не отримував
т.е. вы СЕБЕ "медальку" выпрашиваете? :lol:

й де там питання до мене??? то таке

Ухилянт в нашому випадку - це людина, яка намагається це - ухилянство - виправдати. оце дуже дивує. я намагаюсь не встрявати в ці суперечки, які часто-густо просто особисті образи, але чітко розумію, що у держави на поточний момент немає іншого виходу - лише примус. механізм мобілізації - можна обговорювати, але все одно це буде примус.

а ті, хто виправдовує ухилянство, отримує свою порцію негативу на таку позицію...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 00:36

Shaman написав:Ухилянт в нашому випадку - це людина, яка намагається це - ухилянство - виправдати. оце дуже дивує. я намагаюсь не встрявати в ці суперечки, які часто-густо просто особисті образи, але чітко розумію, що у держави на поточний момент немає іншого виходу - лише примус. механізм мобілізації - можна обговорювати, але все одно це буде примус.

а ті, хто виправдовує ухилянство, отримує свою порцію негативу на таку позицію...

Так ви перший же ухилянт по вашим же словам.
Ви чи хрестик зніміть, чи труси одягніть...
Ви ж телемарафон дивились: ВСІ чоловіки в Україні 18-60 років, які не прийшли в ТЦК і не оновоили свої дані = ухилянти.

А то шо ви там не доброволець, і повістку вам не дали, це дешева відмазка, причому кого ви перед ким відмазуєте? Ви самі себе обманюєте, бо на форумі тут нікнейми і не розумієш, хто що пише.

Якби вам 2 роки, казали прийти в ресторан стейк безкоштовно поїсти, ви б найшли час? А чому в тцк не прийшли? Не найшли час?

А може в тцк не прийшли бо страшнувато десь в окопі?
xio13

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 188 раз.

Профіль

#<1 ... 62476248624962506251 ... 14798>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Letusrock, Ой+, Shaman, vydrigan і 0 гостей