Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 62576258625962606261 ... 14786>
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 16:56

Примат написав:
  mephala написав:так у судьи з/п до 300К в областных судах

:shock: я официально на 5 работах, думаю на выходных еще таксовать, не на того учился значит

Интересно, это в каком городе, что столько работ?
У нас вчера разговаривал с комендантом офисного центра, пошутил: "Возьмите на работу охранником." Ответ: "Ага, разогнался, у меня очередь стоит". Надеюсь, понимаете, что оплата там далеко не поднебесная.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 17:00

Hotab написав:ЛАД ,

рассказывает о налогах. уплаченных владельцами отелей в Буковеле с их затрат.

Тут був ще один шедевр: ми накаруселили банкам прибуток, а вони податок на прибуток сплатили в бюджет. «Ми корисні пчілки, переносим мед з НБУ в тіньову економіку і трішки на лапках собі)»))

Это всё из той же оперы. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 17:03

І на посаду вернули і виплатять з/п за весь час

mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 17:06

5 тис. долл.))

Відтак «мандрівник», який не мав підстав для виїзду за кордон на час воєнного стану, зібрав речі та приїхав на Закарпаття, де йому замість обіцяного «легального» перетину кордону – через офіційний пункт пропуску, запропонували «екстремальний» – через повноводну крижану Тису у темний час доби. Вартість послуг ділків складала $5 тисяч.
https://varta1.com.ua/news/na-ukrayinsk ... 75445.html
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 17:08

ЛАД написав:
  Примат написав: :shock: я официально на 5 работах, думаю на выходных еще таксовать, не на того учился значит

У нас вчера разговаривал с комендантом офисного центра, пошутил: "Возьмите на работу охранником." Ответ: "Ага, разогнался, у меня очередь стоит". Надеюсь, понимаете, что оплата там далеко не поднебесная.

Я дивлюся, по країні якийсь перекос з працевлаштуванням/наявністю робітників.
Хоча охоронником у БЦ швидше за все піде людина за 60 років - тому і черга з пенсіонерів, там не потрібно бути суперлюдиною.
Вже писав, не можу знайти працівників. Значну частину мобілізували. Ті, що залишилися, працюють 6 днів на тиждень. Відпустки під питанням, може хоч днів по десять вийде за рік. Зарплатня пропонується у вакансії у 1,5 рази вище середньої по регіону. По факту отримують у два і більше рази вище середньої по регіону. На спеців вже не розраховую, просто нормальних людей нема геть.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 17:10

Нещодавно мені попадався Закон, у якому чітко визначено --- особа, яка звільнила, а потім отаке повернення з виплатою, відшкодовує збиток державі зі своєї кишені.

Цікаво: хоч один високопосадовець відшкодував?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 17:15

ЛАД написав:
  drevlyanin написав:.............
А намагався хтось шукати той "інший" шлях? Навіть деякі пропозиції Долярчика, типу "служать всі без виключень але чіткий термін, наприклад 6-12 місяців, з відповідними роз'ясненнями та законодавчо закріпленими умовами", виглядають більш адекватними за пропозицію кварталу: "ви будете служити безстроково, на умовах котрі ми вигадаємо, допоки... ну ми ще й самі не знаємо що за хрінь приймемо потім, а нам ніззя, не панське це діло".
.....

Если бы они (или кто-нибудь другой) знали, как мобилизовать достаточное количество.
В прошлом году это удавалось. И прошлой зимой в Гвардию наступу тоже. Большие надежды были на весеннее наступление. Но с поставками оружия Запад протормозил. Наступление откладывали, сколько было возможно. В результате пошли в конце концов с недостаточными силами и результата не добились.
А теперь вылезли все проблемы сразу.
Вспомните, ещё летом Успіх высказывался совсем иначе.

Так вони і вилізли всі зараз тому, що їх довго замітали під килим а не починали вирішувати по мірі надходження. Невже не було очевидно в 2022, що для перемоги потрібно в пріоритеті розгортати виробництво своєї зброї, як в Україні так і на территорії союзників. Для довідки(тим, хто запевняє в неможливості такого): пік виробництва літаків і танків в фашистскій німеччині прийшовся на 1944 рік-під постійними бомбардуваннями тисяч важких літаків.
Те ж саме і по мобілізації-досвід 2014-2015 років чітко показав, що настане момент, коли потік добровольців суттєво зменшиться і доведеться працювати над мотивацією всіх інших.
Ви ж займалися бізнесом в свій час, то як вирішували проблеми: тягнули до останнього чи намагалися не доводити до снігової кулі з гори?
п.с. Люди у владних кабінетах мають всеж краще розумітися в своїй зоні відповідальності ніж рядовий артилерії, чи ні?
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 17:22

detroytred написав:
  Игорь Алексеевич написав:
  холява написав:Ви ж юрист ... як щось неспроможні довести (державі нема що вменити кліенту ) то напевне що ознак обвинувачень нема .
Мы обсуждаем рашу, но не замечаем себя. Буковель цены от 50 тыс. на двоих за 6 ночей.
Пишут люди - что бы вы сдохли сволочи. Такие цены, вы что с ума сошли, какой отдых сейчас. У нас война. Я бы вас там всех спалила бы. Всех надо в Бахмут, кто там отдыхает. И таких сообщений более 70% в сторону тур. операторов и тур. агенств. А как же налоги и помощь ЗСУ?

Навіщо так ускладнювати відповідь?))

Нема рішення суду, так і нефік моралі читати та звинувачувати.

До того ж мораль -- це було за совка. Зараз тільки визнане судом рішення є приводом. Для чого?))
Отже за порушення - покарання. Визначене судом.
І куди тут приткнути претензії від посторонньої особи?))
Посторонні особи штовхають претензії, читають моралі...

Всоте повторююсь: суміщення несумісного -- це якийсь сюр...

Так може і суд встановить хто ухилянт?
xio13

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 188 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 17:36

Letusrock ,

Я підтримую пакування дійсно справжніх ухилянтів. Тобто тих, хто отримав повістку і не зʼявився.
Кого там пакують і витягують із саун - якось ніде жодного разу не прозвучало (якщо було. а я не бачив - підкажіть) . Відловлювання тих, хто просто йшов собі на роботу і його рандомно схопили - я не підтримую.

Щодо ваших фантазій про симбіоз поліція/військові/прокуратура. Поодинокі випадки порушень (перевищення влади) з боку силовиків мають місце. Проте це далеко не масове явище, просто ці випадки відразу стають резонансними.
В деяких випадках сила дійсно виправдана: той самий випадок , коли поліція розстріляла синього нападника на них.
Ну і на завершення: оця надмірна сила в більшості випадків викликана порушеннями з боку самих громадян «Вільнолюдь звичайний» ще не зрозумів, що в країні війна. І законів потрібно дотримуватись. Включно з законами в сфері оборони України та мобілізації.

Або: ми втікли в занзібар від війни, рубим бабло, і ловим прикол з перепуганих ухилянтів.

Занзібар - це місце де бабло витрачають, а не заробляють. Я вам вже казав, що ви можете спробувати там заробити на вертольотах, там я бачив кілька туристичних, проте ви ж нічого для цього не робите. Я не розумію ваших заздрощів. Законна діяльність, захист постановою КМУ (виїзд) , а ви все ніяк. Казав долярчик «дійте і багатійте». Для виїзду спочатку станете на в.облік, але ж хіба це вас лякає?

«Цікавий» момент чув про пп Могилів-Подольський .
Авіаційний інженер іншої авіакомпанії з пакетом документів згідно постанови КМУ не був випущений. Слова погранця «якщо я вас випущу, я під Бахмут поїду сам». Хоча там все було законно. На іншому пп проїхав.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 10 січ, 2024 17:53, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 17:42

whois2010 написав:
  ЛАД написав:
  Примат написав: :shock: я официально на 5 работах, думаю на выходных еще таксовать, не на того учился значит

Я дивлюся, по країні якийсь перекос з працевлаштуванням/наявністю робітників.
Хоча охоронником у БЦ швидше за все піде людина за 60 років - тому і черга з пенсіонерів, там не потрібно бути суперлюдиною.
Вже писав, не можу знайти працівників. Значну частину мобілізували. Ті, що залишилися, працюють 6 днів на тиждень. Відпустки під питанням, може хоч днів по десять вийде за рік. Зарплатня пропонується у вакансії у 1,5 рази вище середньої по регіону. По факту отримують у два і більше рази вище середньої по регіону. На спеців вже не розраховую, просто нормальних людей нема геть.

Це де?
А "перекос з працевлаштуванням/наявністю робітників" вполне естественны - с востока на запад переехали многие предприятия. А работникам на западе платить за аренду жилья... Боюсь, ваших зарплат маловато будет, поэтому возвращаются домой. Вот и получается - на западе нет работников, на востоке нет работы.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 62576258625962606261 ... 14786>
Форум:
+ Додати
    тему