flyman
Які у вас претензії до Хотаба, котрий відвоював 8 рочків (підозрюю, що не за ті гроші, що зараз отримують військові)? Чи умовних Успіхів треба замінити після 2-х років, а умовні Хотаби мають пожиттєво бути на нулі?
|
|
![]() Флер, Ви прікалуєтесь?
Сидить Флай, живе, як хоче, нічого від когось не вимагає... А претензії в нього до інших, бо в них претензії до нього виникли. Тільки не кажіть, що я в адвокати пішов. Але ж це якось ну очевидно же.
![]() detroytred ,
Принцип «не чіпай мене, я не буду чіпати тебе» працював до війни. Зараз інше. До війни ви були б красавчик, який колись вчив авіаперсонал. Зараз ви екс-військовий, якому нажаль нема застосунку, Під час війни. Я вас не засуджує, бо це є як є. Але може в ситуації, коли ви так вийшло що непотрібний і НІКОЛИ ВЖЕ НЕ БУДЕТЕ ПОТРІБНИЙ, то менше про себе завляти? Якщо з 2014 року війна і ви досі не знайшли у воюючій країні собі застосування, то може ну його нах?? Без образ. Лише сухий конструктив. Востаннє редагувалось Hotab в Суб 13 січ, 2024 15:32, всього редагувалось 1 раз.
![]() ось як окопуються кацапи (запорізький напрямок). такого вже побудовано десятки км; до наступного літа буде ще десятки і сотні км таких укріплень
як гадаєте, вони це роблять щоб завтра піти в наступ і лишити все це за спиною в тилу? <div style="padding: 177.22% 0 0 0; position: relative"><div style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%"><iframe height="100%" width="100%;" src="https://embed.wave.video/VwmxLSrMaP0sXY1R" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" scrolling="no"></iframe></div></div> ![]() Третій закон Ньютона)))
В оцих боданнях між форумчанами. Боданнях, які до обговорення питань-проблем суспільства, держави, мають далекувате відношення. Лише в якості прикладів. Так їх можна абстрактними брати.
![]() Це зрозуміло. Це для Вас. Але мова була, чому у Флая претензії. Отже принцип "зачепив мене, отримуй у відповідь" з війною нікуди не зник. Як був, так і залишився. Почекайте. В сенсі мені про себе менше заявляти? Де я претендую-то на щось або когось відштовхую, заявляю неаргументовано, а підставі якихось своїх заслуг? Навпаки: я постійно нагадую -- є в мене помилка в думці, то з задоволенням вислухаю аргументовані спростовування. Мені ці аргументи цікаві. Мені вони потрібні. Для себе. Для зміни, корегування свого бачення. Востаннє редагувалось detroytred в Суб 13 січ, 2024 15:41, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Відкрила це повідомлення і шо ми бачимо? "...по сообщениям в СМИ, летом 2023 года председатель правления European Lithium Тони Сейдж говорил, что компания больше не претендует на Шевченковское месторождение - оно слишком близко к линии фронта." Хіба лінія фронту з тих пір там значно посунулася чи вони в Австралії (Туреччині та іже з ними) щось "таке" знають, що вкладають шалені гроші в Україну прямо зараз? Ну-ну. Розвивайте свою думку, продовжуйте: "Іншого виходу немає, треба все продати і далі ...(шо робити?)" ![]() хм... в Раде что-то начинают подозревать (про крепостной строй в том числе)?..
![]()
она, конечно, "внефракционная" -- но там уже и Тимошенко где-то на тех же нотах играть начала... ![]()
Так так, то всьо Байден заборонив Зе продовжити розвивати ракетну програму в темпі 2014-2019. Прямо так і наказав - будувати дороги, а не зброю. А ще Обама в під'їздах постійно гадить. Не смішіть. Востаннє редагувалось Schmit в Суб 13 січ, 2024 15:43, всього редагувалось 1 раз.
|
|