vitaliiangel написав:1. оклад 4куе ровно ни о чём. мы не понимаем ни какие вопросы будет решать данный специалист, ни границы его полномочий, ни какие позитивные/негативные последствия могут иметь место в результате его деятельности. Когда будут вводные, тогда скажу много это или мало.
Тоді сенс вашог оперепосту взагалі незрозумілий. Цифри без контексту
vitaliiangel написав:2. если платим по рынку чиновникам, значит платим по рынку всем, кто сидит на бюджете. Разница зарплаты стоматолога из частной и государственной клиники гуглится элементарно. Почему чиновнику по рынку, а всем остальным нет.
Наспрааді я якраз за такий підхід. Хіба що у держустанові може бути трохи менше в грошах, але за рахунок, наприклад, кращого соцпакету, пенсійного страхуванні і.т.п. Поки такого немає - маємо просто негативний відбір
Faceless написав:Тоді сенс вашог оперепосту взагалі незрозумілий. Цифри без контексту
в 90% случаев свой функционал узнаешь уже на испытательном сроке. Если сотрудник может принести организации доход или убыток на сотни миллионов, 4куе просто смешная з/п за такую ответственность. У нас был менеджер по закупкам товаров в Китае (химия) у него была з/п 10 куе. И заменить было некем (надо было кроме номенклатуры знать китайских поставщиков, качество их продукции и т.д.). Потом он открыл свой бизнес и комбинат покупал кое что уже у него. А если сотрудник попка-дурак, сверху спустили план действий и он его реализовывает то даже 400уе много. А количество людей в подчинении значения не имеет, у каждого есть должностная инструкция, план работы, точки контроля и люди себе работают. Если всё правильно организованно, а не в ручном режиме.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 16 січ, 2024 18:07, всього редагувалось 3 разів.
Schmit написав:"Мінськ-2", - дорожня карта реалізації домовленостей.
Якби ж то знати наперед як воно станеться. Думаю усі українці були не проти виконувати Мінськ-2 замість війни. Надибав на прикольне фото(всього 4 роки тому): https://fakty.com.ua/wp-content/uploads ... echa_1.png Зеленський мило усміхається, а путін уже думає як Київ за 3 дні взяти.
andrijk777 написав:Якби ж то знати наперед як воно станеться. Думаю усі українці були не проти виконувати Мінськ-2 замість війни.
а звідки впевненість, що реалізувавши мінськ-2, пуйло би не напав все одно? ви ж насправді не думаєте, що мета пуйла була захист російськомовних, нато та інша діч?
Schmit написав:"Мінськ-2", - дорожня карта реалізації домовленостей.
Якби ж то знати наперед як воно станеться. Думаю усі українці були не проти виконувати Мінськ-2 замість війни. Надибав на прикольне фото(всього 4 роки тому): https://fakty.com.ua/wp-content/uploads ... echa_1.png Зеленський мило усміхається, а путін уже думає як Київ за 3 дні взяти.
Ну нічого, замість Мінська маємо Оман, який пішов трохи не по плану.
Bobua написав:Рік тому я це вже писав. 1-2міс у нас тримались добре люди. І без спирту. Але вже минуло 22міс (19 у більшості на спиртах), а тилові щурі і досі дзявулять, що “ми ту вже дуже досвідчені” і тому вони милостиво дозволяють нам воювати вічно...
Наскільки це цинічно, правда ж? А потім оті☝️ "тилові щурі" дзявулять: " а чому нас тецека тягнуть мордою по асфальту в бусік?"
andrijk777 написав:Якби ж то знати наперед як воно станеться. Думаю усі українці були не проти виконувати Мінськ-2 замість війни.
а звідки впевненість, що реалізувавши мінськ-2, пуйло би не напав все одно? ви ж насправді не думаєте, що мета пуйла була захист російськомовних, нато та інша діч?
Для виконання безпекової компоненти дорожня карта мінських угод передбачала введення миротворців, у т.ч з країн НАТО. Хуліо погоджувалось на їх присутність лише на лінії розмежування. Та якби реалізували хоча б це - не напав би. Ну і якщо б ще не розмінували Чонгар, не відвели частини з-під Києва, не зупиняли оборонку, виготовляли ракети...
Дюрі-бачі написав:Законопроект №10062 бачили? Автори хоч трохи уявляють наскільки лакомою ціллю буде хмарна база всіх призовників?
Давайте розділяти мухи та котлети. Ви у нас такий IT-шнік, що капець усім (вже бачу, що ніт)
База всіх призовників, як набір данних, звичайно, що буде дуже цікава рашистам. Я про це писав ще, коли трішки аналізував отой законопроект, де була норма про якийсь військовий кабінет
Але є одне але. А де саме буде розміщена ця база даних ? Якщо в дата-центрі в межах України, то пара-трійка ракет і ... нічого не залишається. І робота повністю зупиняется. Це якщо простіше пояснувати
А от якщо в хмарі і все це десь на теренах Європи, то дані зберігаються
Тобто, з точки зору збереження даних, то хмара - це дійсно хороше рішення
А от, з точки зору, інформаційної безпеки, то ... взагалі, до дупи, де саме зберігаються дані. Завжди можно знайти людину, яка надасть доступ сторонім особам
Глава парламентской фракции Слуга народа Давид Арахамия заявил, что часть американских СМИ распространяла и распространяет «откровенные фейки» об угрозе вторжения российской армии.
И что-то я не припомню, чтобы он потом сказал, что он ошибался ...