detroytred , та я знаю) І без претензій) Мені взагалі всі високі штаби в принципі неприємні. Я розумію, що без них ніяк, це мозок армії. Але в цьому вигляді…. В умовах війни там чверть непотрібних посад, а їх ще роздувають, бо штат військового часу ще більший. Всілякі «штурманської відділи», цілі полковники які до війни займались документами АНІ (а зараз вони не оновлюються і не друкуються) , нач бойової підготовки , безпека польотів. Яка нах навігація, коли повітряний простір без РЛ контроля та без засобів РТ забезпечення? Нічого не працює, все вимкнено. Яка бойова підготовка» коли все що пишуть книжки - все виявилось не працюючим. А нових ніхто не написав. Яка безпека польотів, якщо техніка з продовженим ресурсом, пілоти «годєн», якщо хоч ходиш , а висоти реальних польотів при виконанні бойових завдань втричі менші, ніж допустимо. Бо інакше не повернешся. І що роблять там всі ці люди? Тому Детройт нема чого ще і вам туди йти))
Пример с пожаром хорош тем, что пожары часто прекращают тушить на стадии "а уже всеравно пофиг"
На сьогодні зовсім нічого не «пофіг». Навіть у березні 22 було все гірше, і було не пофіг. Щось ви панікер якийсь.
_hunter написав:А якщо знаєш букви - бінго , вже 500 000 Державі винен яка оплатила твоє навчання в середній школі...
Даже если человек ходил в частную школу?
Эта идеология со скрипом катила бы если бы мобилизационный возраст ограничили 47 годами, потому что для тех кто старше школу полностью оплатил "плохой" СССР, не так ли? А так она не катит вот вообще.
Кто? -- да он сам лично такую ересь и сказал https://www.facebook.com/ru.euronews/vi ... 229593392/ Да, видел сегодня в Телеге, как он рейтинг назад отыграть пытается. Но это всего лишь значит, что он процесс на несколько лет планирует растянуть -- а не пол ляма за раз
Ой чувствую не хочет Детройт поработать «по рекомендации». Только уважение и почет))
Почему Вы так решили? Как он сам пишет, периодически звонят, сверяют данные, но пока не вызывают. Он не скрывается от ТРЦ. Вы хотите, но не можете - не на чем летать Возможно, там такая же ситуация. Вы должны бы понимать это лучше ... не буду перечислять, скажем других.
Hotab написав:katso , може тоді і радянський пенсійний стаж вам обнулимо, совкодрочер ви наш)) Де ті внески, що ви платили? «Деньгі партії», які зникли?
_hunter написав:А якщо знаєш букви - бінго , вже 500 000 Державі винен яка оплатила твоє навчання в середній школі...
Даже если человек ходил в частную школу?
Эта идеология со скрипом катила бы если бы мобилизационный возраст ограничили 47 годами, потому что для тех кто старше школу полностью оплатил "плохой" СССР, не так ли? А так она не катит вот вообще.
Твоя зацикленность на СССР прямо удивляет, ты либо пенсионер либо пионер
Могу только пожелать твоим детям и твоим внукам всю жизнь получат вот то "бесплатное" образование СССР. С которым, в общем случае, фиг ты поступишь в хороший ВУЗ Нужны были либо платные репититоры, либо уже платные подготовительные курсы при ВУЗах
І знов вам щоб їх забрати, треба йти на Москву. Вони там. А от щодо України, якщо стаж радянський зараховано, то може і безкоштовне радянське дитинство нікуди не зникло ?
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 21 січ, 2024 16:06, всього редагувалось 3 разів.